Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-.-.-.-.-

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
-.-.-.-.- 2009.06.10 14:52:43
Két ajánlat közül az olcsóbb, az áfa nélkül több mint 20 milliárd forintos ajánlat nyerte a Margit híd rekonstrukciójának tenderét - állítja az MTI meg nem nevezett városházi forrásokra hivatkozva. A főváros eredetileg 13 milliárdos költséggel számolt, amiből az EU 6…..
London már nem bírja nagyobb beruházások nélkül tartani a kerékpárforgalom növekedését. A legújabb statisztikák alapján egyetlen év alatt majdnem 10 százalékot ugrott, és ezzel 545 ezerre emelkedett a naponta lebonyolított kerékpáros utak száma. A London Transport…..
Ilyen, amikor egy diktatúra illedelmes lesz, és ahelyett, hogy tankokkal csinálna rendet, kiküldik az állami balettintézet tánckarát néhány leárazáson vett kockás esernyővel. A világpolitika fősodra, Peking a Tienanmen-téri lázadás huszadik évfordulója alkalmából be akarja…..
-.-.-.-.- 2009.06.04 18:52:06
A liverpooli Knowsley szafari park Anubisz-páviánjai pálcás jégkrémmel próbálják lehűteni magukat. Jó nekik, mi épp fűtünk...
Gondolta, hogy majd összeugraszt engem és a legjobb barátomat, ezért elkezdett rá nyomulni. Mivel voltuk, és vagyunk annyira jóban, hogy ezt a barátom velem is közölte. Ezért úgy gondoltuk, hogy adunk egy kis leckét a lánynak.A kép innenKedves Szakítósblog! Közzétenném egyik…..
-.-.-.-.- 2009.06.04 09:00:14
A UPC médiabox visszavág. Képzeljük el, milyen jeges rémület lehetett úrrá a Reggeli törzsnézőin, amikor a Nap-Kelte fenyegetően, mint egy sötét, kicsit büdös, reggeli felleg, átcsúszott az RTL-re, mindenki megijedt, hogy Verebes István feje kitakarja Kiszel Tündéét. De nem…..
-.-.-.-.- 2009.06.04 08:58:03
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
Fu Szekh Li tudatos fogyasztóként hústartalom alapján választ szalámit, de a Turista rúd összetétele minden elképzelését felülmúlta. Kár, hogy a műbelet szétfeszítő csodatermék íze mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményt, talán répacukorból mehetett volna bele több.…..
-.-.-.-.- 2009.06.03 18:29:58
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
London a szakítások városa. A kép innen 30-on innen 28-on tul azt kell mondjam, hogy sok fele szakitos tortenettel rukkolhatnek elo, de most leginkabb egy -vegulis- igen vicces esetet szeretnek megosztani veletek. Evekkel ezelott hozott dontesem nyoman maig europat jarom, az alabbi story…..
-.-.-.-.- 2009.06.03 18:26:44
Herceghalom az enyém! - hirdetik napok óta óriásplakátok szerte a fővárosban, s buzdítanak a http://rudolfherceg.blog.hu olvasására. A sztori szerint Ebreheim Somoskay Rudolph Miksa, azaz Rudolf herceg nagyapja a háború után emigrált Argentínába, birtokaikat pedig államosították.…..
-.-.-.-.- 2009.06.03 18:10:57
2010-ben Budapesten rendezik a kerékpáros futárok Európa-bajnokságát, tudtuk meg a berlini EB-ről hazatérő versenyzőktől. Mivel az elcsigázott versenyzők csak a tényt erősítették meg, a Critical Mass szervezéséből ismerhető Kürti Gábor számolt be a szokatlan jelölési…..
Négy randevú rövid története. Interneten ismerkedni szigorúan tilos. Amikor az ember lezár magában egy korszakot,és különben is unja már az egyedül töltött éjszakákat,feltámad benne az ösztön,és elindul "vadászni". És,hogy kikkel lehet összefutni,akár…..
Véget ért a tündérmese! Pardon, Valentino Rossi nem is tündér.                       MotoGP Amitől mindenki rettegett, ami ellen a Doktor Úr is rimánkodott, az végül bekövetkezett. Vizes aszfalton indul a derbi, de mindenki…..
-.-.-.-.- 2009.06.01 12:58:39
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
-.-.-.-.- 2009.06.01 12:57:28
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
-.-.-.-.- 2009.06.01 12:56:40
Orbán Viktor stadiont ígért a debrecenieknek. 2010 utánra. Íme az első kampányígéret, Kósa Lajos tolmácsolta az elégedetlen debreceni szurkolóknak.  Ismét bajnokcsapat lett a DVSC, immáron negyedszer öt éven belül. Példátlan teljesítmény egy vidéki futballcsapattól. Ok…..
-.-.-.-.- 2009.06.01 12:53:07
 Jarry: SzuperhímLazi Kiadó Alfred Jarry (1871-1907) szerencsés volt, hiszen a szürrealistákat megelőző munkássága megbotránkoztatta ugyan a kor legtöbb emberét, a kritikák mégis elismeréssel nyilatkoztak műveiről. Főleg az 1896-ban bemutatott Übü király (benne a…..
-.-.-.-.- 2009.06.01 12:51:13
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
Japán csajok minden nap! Miku Asai 2009.06.01 09:14:00
..
-.-.-.-.- 2009.06.01 12:43:06
Megkérdem a kedves utasoktól, hogy szerintük melyik a szebb: egy sima tag, vagy egy nagyobb felületen elmaszatolt tag? Ha csak ezek közül lehet választani, akkor szerintem inkább az előbbi, mert az valamennyivel szebb, mint a szétmaszatolt. Persze jobb lenne, ha egyáltalán nem lenne…..
Tegnap próbáltam úgy utazni a vonaton, hogy a különböző firkákra, graffitikra nem figyeltem fel. Azt kell, hogy mondjam, ha ezek nem lennének, a nálunk közlekedő vonatok utasterével nem is lenne sok gond. Igaz, hogy a vonatok így is koszosak, az ablakok sarkában áll a rozsda. A lenti…..
A címben szereplő szöveg egy MÁV plakáton volt olvasható évekkel ezelőtt. Így próbálták népszerűsíteni az első osztályú kocsikat. Tegnap míg vártam a vonatomat a Déliben, kicsit körbenéztem, milyen vonatok állnak az állomáson. Feltűnt egy szerelvény, aminek szinte az…..