Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raspberry

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
Raspberry 2011.09.02 18:18:38
@petbecks: Mit mondhatnék, hisz mindent leírtál. Én sem nézegetek olyan tartalmú oldalakat, amelyek nem érdekelnek/hidegen hagynak/feldühíthetnek. Pláne nem írogatok rosszalló véleményt. Nézd, nem tetszik, semmi gond, vagyunk itt néhányan akiknek igen. De a legnagyobb problémám a hozzászólásaiddal személy szerint az, hogy egy ember hobbiját/munkáját becsmérled.
Nem tetszik? Semmi gond! Mond el a véleményed, de úgy tedd, hogy NE BÁNTS VELE MÁST! Te örülnél, ha valaki csak úgy, mert nem tetszik az arcod az utcán szembe köpne?? Csak a véleményét nyilvánította ki...Persze a vélemény lehet negatív, de moderáljuk magunkat és tényleg ne "troll"-kodni, mást sértegetni járjunk ide!
Ha valóban orvos vagy, akkor tanult, intelligens embernek gondolnálak, ahogy az orvosok nagy többségét. Persze szar a helyzet, de mit gondolsz ebben az országban az orvosok szívnak egyedül?Nem! Én is azt teszem. Bár nincs orvosi diplomám, de van helyette másik kettő, ami mellett megnyugtatlak, anyagilag én is szarul élek. Mégsem bántok meg másokat szánt szándékkal! Remélem kellemesen telik a délutánod hátralévő része, és egy pillanatra átgondolod, amiket egy "málna" leírt! :) Mosolyogj! Hidd el, nem is olyan nehéz! ;)
Raspberry 2011.09.02 18:21:51
@hagyma: Drága Hagyma! Ajánlom figyelmedbe az előző bejegyzést Neked is. De tudod mit? Még egyszer leírom a lényeget, mert nem vagyok lusta és hogy azt ragadd ki ami Rád vonatkozik:

Mond el a véleményed, de úgy tedd, hogy NE BÁNTS VELE MÁST!
Persze a vélemény lehet negatív, de moderáljuk magunkat és tényleg ne "troll"-kodni, mást sértegetni járjunk ide!