Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dcsepel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vespa. 2006-ban volt hatvan éves és legalább annyira része a II. világháború utáni - de főleg a hatvanas-hetvenes évek - olasz életének és kultúrájának, mint Sophia Loren domborulatai, Gianni Morandi dalai, a Fiat Nuova 500, a Segafredo kávé és még sorolhatnánk a pizzát, a…..
Néhány perccel ezelőtt kaptuk meg a Balatonring Team hivatalos közleményét, miszerint a távozott Talmácsi Gábor helyett Németh Balázs ül fel a csapat 250 köbcentis motorjára a gyorsaságimotoros-világbajnokság hétvégi Olasz Nagydíján. A 21 éves magyar tehetség szerda reggel…..
Amint arról tegnap beszámoltunk, Jorge Martínez Aspar magyar utódot keres Talmácsi motorjára – az eddig nem megerősített információk szerint a fiatal és rendkívül tehetséges Németh Balázs lehet a Balatonring Team új pilótája.A gpone.com olasz szaklap értesülései…..
Nagy levegő, majd jöhet a döbbent felhördülés: szeptemberben az amerikai mozikba kerül a legendás Szelíd motorosok folytatása, az Easy Rider: The Ride Back. A szívmasszázs és a hányásfoltok eltakarítása után foglalkozzunk a miért és hogyan kérdéseivel. Természetesen a…..
Megvan a legszebb ER-6n: május 22-én tartották a Kawasaki Dizájnverseny Díjátadóját. A fiatalokat megcélzó motorhoz szokatlan, újszerű marketingkampányt készítettek. A központi oldalon található virtuális fényezőműhelyben mindenki saját kedve szerint festhetett át egy ER-6n-t…..