Regisztráció Blogot indítok
Adatok
astegi

39 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó vidéki emberként igényem van a testmozgásra. Baján gyalog, vagy biciklivel megyek akárhova, hisz botorság autóval menni 10 km-en belülre. Persze Budapestre ez így már nem állja meg a helyét, de... Mégis? Már 8. napja biciklivel megyek munkába, októberig ez nem is nagyon fog…..
Nem hiszem, hogy rossz ember volnék. Önzetlenül segíteni, annyira, hogy a végén saját magam keverem bajba emiatt, ilyen vagyok én. Mégis vannak, akik [...] megbántanak a viselkedésükkel. Nem szolgáltam rá, szerintem nem érdemlem ezt. Vagy mégis, és csak beképzelem magamnak, hogy…..
Egy kocka naplójából... Bűnbak 2012.06.30 21:35:00
Hogy nekem mennyire rohadtul elegem van abból, hogy segítek, akinek csak tudok, aztán ha történik valami, egyből én vagyok a bűnbak! Volt pofám elkérni anyu kocsiját bátyáméktól, hogy elmehessek Pilisszentkeresztre; most azzal a váddal szembesülök, hogy sikeresen kilyukasztottam a…..
Mihez kezdjek a szabadidőmmel? 3 hétre előre minden hétvégém foglalt, bár most visszamondták a szegedi hétvégét, de még mindig ott van a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Bajai Halléfőző Népünnepély, és most bejött egy új, a Pilisszentkereszt Night, ahol sofőr leszek. De ezek…..
Üdv! Annyira belevetettem magam a nyárba, hogy alig van időm írni. Azaz: annyira leterhelem magam, amennyire csak lehet, hogy hazaérve 5 perc szusszanás után úgy aludjak, mint a bunda. Ha fáradt vagyok, nincs erőm gondolkodni, ami igazi hendikepem.5 nap szenvedés után elértem, hogy úgy…..
Hosszú órák, napok várakozása után berobbant a hír: sikerült az utolsó vizsgám is. 100%-os a vizsgaidőszakom, kezdődhet(ne) a nyár. De: következő hétvége balatonkerülő biciklitúra, utána hét Szeged, utána hét Veszprémi Utcazene Fesztivál, utána hét Bajai Halászléfőző…..
Egy vizsgám van hátra, arra kéne tanulni. Ez, versus foci EB... Hmmm...
 Meséltem a héten, hogy a hétvége a Fűzfői lakásunk kipakolásáról fog szólni. Hát, meg is lett az eredménye. 2 nap szinte nonstop pakolás, megszámlálhatatlan mennyiségű könyv, doboz, zsák (tartalmuk mindannyiunk számára ismeretlen), valamint két bútor megmentésén túl…..
<devnote>Ma hihetetlenül jó kedvem van. Mindent sikerült elintézni a mai nap folyamán a munkában. Vagyis majdnem mindent, de ha egy nap mindent megcsinálnánk, mi maradna későbbre? :)Volt egy kis probléma a szövegigazítással (merthogy az én kvázi-hivatalos beosztásom…..
 Minden kívánságom így teljesüljön! Reggel azt hittem, átalszom a Vénusz áthaladását, de nem. Felébredtem rá, és egy távcsővel sikeresen meg is figyeltem, napszűrő nélkül persze, mert hát úgy a kemény! És még látok. A trükk az volt, hogy leszedtem az okulárt, és egy…..
Egy kocka naplójából... Valszám 2012.06.05 12:50:44
 Rájöttem, mire jó a valószínűségszámítás! Tegyük fel, hogy 20 percen belül biztosan kimentek ebédelni. Mennyi a valószínűsége, hogy 5 percen belül enyhítheted az éhséged?Az egy dolog, hogy kiszámolod, hogy 0.25, egyenletes eloszlást feltételezve, de ezzel nem jutunk…..
Egy kocka naplójából... Comeback 2012.06.03 13:33:00
Tegnap az Irie Maffia koncertről hazafelé jövet, sörtől, bortól kissé kótyagosan, eldöntöttem, folytatom a blogírást. Az elmúlt időszakban annyi pozitív dolog történt velem, hogy csak kapkodom a fejem, mi történik itt, kérem szépen? Vegyük szépen sorjába: - Egy éve…..
BuG. Mióta is ismerjük egymást? 2006 tavaszi félév? 5 éve? Emlékszem még Buborihoz jártál mindig, de hamar megkedveltünk Lajjal. 5 év. Ezzel a ténnyel hivatalosan is kiérdemelted az "Az a barát, aki a legtöbb időt kibírta Stegi mellett" címet. De van egy kis probléma a…..
Erre a kérdésre keresem a választ. Vicces, nem tudom, hogy vagyok? Bizony nem. 5 percenként változik a hangulatom, olyan frekventáltan, hogy hányingerem van tőle. Aggresszív is lettem. Tegnap majdnem olyat tettem, amit egy életre bántam volna. Lányokat nem pofozunk. Helyette elvesztettem…..
astegi 2011.01.27 11:52:14
@Holdraforgóvirág: Köszi, kedves tőled. Igazából úgy vagyok vele, hogy tök mind1, hol, kivel, csak ne itt, ne egyedül. Ilyenkor jó kedvem szokott lenni, csak reggel meg estefelé szar. Ha meg itt van Niki, akkor pláne sőt...
Anyuval beszéltem tegnap telefonon. Jól felidegesített azzal, hogy már búcsúzkodott, tulajdonképpen a halála utáni teendőket is részletezve. Bőven elég problémám van ez nélkül is, de új nr1-t "avattam"... Ugye ott van az exbarátnő kontra én kommunikációs szakadék.…..
Érti, aki érti.          ..
(Hold(fény)tenger) felbukkanás 2011.01.10 22:47:01
 Nem tűntem ám el, és bár köszönöm szépen az aggódó üzenetet (Stegi), nincs semmi gond. Vannak hullámvölgyek és hegyek, de alapvetően most a vizsgaidőszak miatt vagyok csöndes. Holnap viszont lesz poszt a karácsony utózöngéiről, a szilveszterről, a vizsgaidőszakról, meg…..
astegi 2011.01.10 23:22:17
@astegi: És természetesen szurkolok, gyertyát gyújtok, veszek egy vizipisztolyt és ámokfutást rendezek a sulidban, pár fagyott virslit dinamitrúdnak álcázva bombariadóval fenyegetek, s megtanulok addig arabul... Kívánság szerint :)
Holnap délben vizsga. Egy piszok nehéz vizsga. 60 pontból 41-et kell elérnem - a legjobb eredményem eddig 10 pont volt, úgyhogy igencsak jót kell írnom! Közben megy a szurk szurk másoknak is, szóval aki holnap vizsgázik, annak egy kalappal!A programom, amit azt hittem, már kész,…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Egy kocka naplójából... Buék 2011.01.01 14:36:00
Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok! Legyen ebben az évben rengeteg alkalom a nevetésre, a jó kedvre, egy csipetnyi a haragra (csak hogy utána jobb legyen a békesség :)), sok beszélgetésre a barátokkal, a sulival kapcsolatban pedig vizsgaalkalom, melyen a megszerzett…..
(Hold(fény)tenger) ? 2010.12.24 12:51:30
Ma arra ébredtem, hogy az egyik kedvenc bloggeremmel álmodtam, aki elhívott magához, ott volt a csaja és nagyon féltékeny volt rám, pedig nem volt miért. Normális vagyok? Kell nekem ennyi karácsonyi posztot olvasni... Egyébként meg sütöttem mézeskalácsot. Ha még nem mondtam…..
astegi 2010.12.28 23:31:46
Sokat tanakodtam, megírjam-e ezt a posztot. Arra jutottam, hogy igen, meg kéne. Nem akarom, hogy tovább mérgezze a lelkem ez a tüske, mely idestova legalább 8 éve bennem van, egyre mélyebbre temetve. Ideje kihúzni, új kezdet, új remények. Mivel nagyon személyes, és egyesek számára…..
Az ember előre eltervez dolgokat, hogy amikor majd ott van, eljött a pillanat, akkor minden a lehető leggördülékenyebben menjen, az elvárásai szerint. Murphy törvénye, hogy hiába tervezel, az eredményt úgy, ahogy van, dobhatod ki a kukába. Hát b.meg Murphy.24: reggel korán (10…..
(Hold(fény)tenger) vizs 2010.12.21 08:37:35
 Ma nem lesz jó nekem délelőtt. Olyan nyomrékságból vizsgázok egy olyan szadista szexhiányos nőnél.... Tegnap meg elbaszarintottam az időt, úgyhogy "remekül felkészülve" várom a vizsga kérdéseit....Este jó lesz. Sör, Showder...
astegi 2010.12.24 10:10:40
Sikerült befejezni a takarítást, nem gondoltam volna. Egymagam, 80+ négyzetméterre, kevesebb mint 6 óra alatt rendet raktam, felporszívóztam, elmosogattam, a szemetet levittem, külön a szelektív hulladékot, ahogy az módi nálunk. Főztem sajtos-paradicsomos-mézes tésztát (valamilyen…..
astegi 2010.12.21 08:56:41
@Holdraforgóvirág: almás rántotta receptje: az almát meghámozzuk, felkockázzuk, előre megpároljuk/pirítjuk. A kellően ropogós, vagy kellően puha alma levét leöntjük, majd ráöntjük a reszelt sajttal és ételízesítővel felturbózott tojást, majd készre sütjük.
Kinézetre nem a legszebb, mert az alma miatt barna lesz a tojás, de finom és laktató :)