Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grrr

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi vágyam teljesült a héten: siklóernyőztem egyet a Hármashatárhegyen. A Bónusz Brigád kért fel nemrég, hogy vendégbloggerként írjak egy ajánlót a FlyAway siklóernyős iskola próbanapjáról, amin közelebbről is meg lehet ismerkedni az élménnyel. Rögtön be is neveztem egy…..
Pár nappal ezelőtt először hallottam a metrón, hogy bemondja: "Batthyány tér állomás következik. Átszállhatnak az ötös HÉV-re." Azt hittem, sírva fakadok.   - kommentelte Leriel és tényleg. Bár a paraméterkönyves hírekben már szó volt a HÉV…..
Energia, energiamezők, energiagyógyítás, energiagyógyászat. Mi a közös ezekben? Az áltudományok és New Age fanatikusok legkedveltebb szavai. És mi a közös az ezen szavakat hangoztatókban? Az, hogy egyikük sem tudja, hogy ezek mit jelentenek valójában. Már írtam arról, hogy egyes…..
grrr 2011.05.25 10:25:12
Ez a bejegyzés tulajdonképpen egy előkészítő a következőnek. Arról lesz szó, hogy milyen komoly problémák léphetnek fel egy szóbeli vitában és, hogy a tudomány képviselőinek miért nem mindig célszerű leállni szóban vitatkozni az áltudományokkal. Valóban, ha megfigyeljük több komoly ember mondja le…..
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
grrr 2011.02.07 12:23:33
@Martian: Valaki itt pont azt hozta fel példának, hogy Szingapúrban, meg Hongkongban milyen magas az átlagéletkor, és hogy ez a HCM miatt van. Véletlenül se azért, mert mindkét országban magas az életszínvonal, és persze ugyanúgy használják a modern nyugati orvostudományt, mint máshol.

Na de akkor miben is mutatkozik meg a HCM hatásossága? 100 évvel ezelőtt talán egészségesebben haltak meg 32 évesen Kínában, mint 36 évesen Európában. Hát persze :D
 Provokáció érte az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért január 27-i tüntetését? Kardos-Horváth János a Kaukázus nevű zenekar vezetője előadott egy “Feri gyere vissza” c. számot.- Provokáció? A szervezők állítólag nem tudtak arról, Kardos-Horváth…..
Marosán György írása Miért nehezen – ha egyáltalán – gyógyíthatók a fanatikusok? A Nők Lapja nagyobb teret szentelt egy közismert televíziós személyiség fejtegetésének, amelyben sokak számára ajánlja Ryke Geerd Hamer terápiáját. Dr. Hamer – állítja – évtizedek óta…..
grrr 2011.01.23 13:11:01
Orosz Ágnes írása Azzal a fejjel gondolkozunk ma is, amit az evolúció a pleisztocéntől fogva kialakított bennünk. Vagyis kőkorszaki aggyal a kőkorszaki problémák megoldására vagyunk „bedrótozva”. De még ennél is hosszabb időre nyúlik ez vissza. Már a főemlősök is így működnek. Arra…..
grrr 2011.01.15 20:31:57
Ezt láttátok már? Eszméletlen :S

www.hotdog.hu/blog/blog.hot?u_id=779816

Az kiderül belőle, hogy miért van ennyi ideje wmikinek mindenféle blogon trollkodni, arra viszont kíváncsi lennék, ha valaki munkanélküli, miből bírja fizetni a rengeteg tanfolyamot meg természetgyógyászt.
grrr 2011.01.15 21:37:16
@sztrugackij: Az első oldal amit kidob rá a gugli. Ez pedig ő életnagyságban:

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8491796

A blog.hu-s profilképén természetesen nem ő van, hanem lui padre. Külsőre egész normálisnak tűnik, csak bár ne szólalna meg soha.
Pár hónapja egy facebookos körkérdésre küldtetek sok-sok klipet, amiket összeraktunk a saját gyűjtésünkkel. A magyar cyclechic közösség biciklis videóklip toplistája napsütéses, kicsit futárosan underground, de nagyon nagyon szabad és boldog hangulatot áraszt. 20. Thirty Seconds…..
A magyar "világváros" egy újabb csodája amatőrfotón: esővédő intézkedés a 3-as metró végállomásán Kőbánya-Kispesten.Alighanem ez volt a cég történetének legsikeresebb közbeszerzése:- olcsó- hatékony- környezetbarátAz utasok nem nagyon csípik, de hát semmi sem…..
grrr 2010.10.04 14:22:48
@Conan a barbar: Nem vagy egyedül :D Ilyen kéne érettségire szövegértési feladatnak.
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..