Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saca ki rideg

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fenti mű nyilvánvalóan afféle egyszer használatos, nyár végi olvasmány gyanánt akart berobbanni a pénztárcákba. Mint bulvárízű szatíra a honi "feslő tízezer" mindennapjairól. Nem az jelent gondot, hogy olyannak láttatja hőseit, mint a Pravda washingtoni tudósítója a…..
saca ki rideg 2009.06.29 04:59:54
Világgazdaság - és a Nemzeti Sport - szerint azzal riogatnak mindenkit a PM és az ÖM munkatársai, hogy Magyarország azzal járna a legjobban, ha nem rendeznének F1-es futamot Magyarországon. Azt mondják, hogy a folyamatosan emelkedő jogdíjak miatt, az "esemény" 2011-től már…..
Mindig öröm arról hallani, hogy valamiben, mi, magyarok mutatunk utat Európának. Így hát igazán megörültünk, amikor értesültünk Tóth Bori "iparművész-divattervező" kezdeményezéséről, amely ugyan jelenleg még nem élvezi a magyar politikai elit támogatását, ám…..
Proszektúra Nemzeti vágta 2009.05.25 17:36:00
Mi jön június 7. után? – tették fel a kérdést az MSZP színeiben az EU parlamenti választási lista első helyén álló ex-külügyérasszonynak. Ő pedig magabiztosan nevetve azt válaszolta: - Mi jönne, június 8. Ehhez hasonlót mintha már mondott volna valaki nem is oly régen…..
Nem csak választások közelednek, de maga a magyar pártrendszer is átalakulóban van. Ez adta az aktualitását annak, hogy egy politológiai szakkönyvet ismertessek. Enyedi Zsolt és Körösényi András Pártok és pártrendszerek (Osiris, Budapest, 2001) című műve egyetemi tananyagnak…..
Egészen világosan megfigyelhetők a Bokrosos és a Habsburgos MDF-kampányvideók utolsó másodperceiben, ahogy Dávid Ibolya mögött bambulnak.   ..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Bojár illegálisan tépkedi az LMP-s és Jobbikos hirdetéseket. Bojár Iván András nem csak nem bontotta ki a valóság minden szeletét, de nyugodtan kimondhatjuk: egy LMP-s falragasz is többet konyít ahhoz, amiről Bojár beszél, mint ő maga. A tegnapi klubrádiós szereplése erre…..