Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matthew_Bitch

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..
A YouTube tele van a Walking Dead-kampányról készült videókkal, a célját szerintem elérte, mert nem tudom elképzelni, hogy bárki is csak úgy el tudott menni az utcán botorkáló, előhalottnak sminkelt statisztahad mellett. Az alábbi videókon a világ különböző részén hupákoló…..
Karhel Blog Még soha nem mondtam: 2010.10.23 18:09:21
 Köszönöm, hogy olvassátok a blogomat:Köszönöm kedves barátaim!Köszönöm tisztelt rendőrök és nyomozók!Köszönöm kedves ismeretlen rajongók!Köszönöm mindenkinek hogy itt vagytokOLDALLETÖLTÉS2007SZEPTEMBERÓTA:712.555..
Ráérő fiatalok a Facebookon kitalálták, hogy számháborút rendeznek a Tesco-ban. A Bombagyár Bombahír, élén tomcat-tel, elment tudósítani az eseményről. Nézzük a videójukat:   Nos. Most mit lehet mondani? Szánalmas. Ráérő tizenkét-tizenhárom éves gyerekek…..
Drága Bloggerek! A nap folyamán többen jeleztétek nekünk, hogy a blog.hu statisztikai rendszere nem működik tökéletesen. A hibát észleltük és részben már megoldottuk. A holnapi nap folyamán helyreáll a rend, aggodalomra semmi ok, adatvesztés nem történt. Minden blogban helyesen…..
Békéscsabán járva, ebbe a szórólapba ütközök bele minduntalan, amiből egyet elhoztam, és lefotóztam nektek:) A szórólapot végigolvasva az ember fantáziája önkéntelenül is beindul :P Üdv: KWP Drága KWP, el sem merem képzelni, mifelé indult be a fantáziája. A szórólap a…..
Matthew_Bitch 2010.02.23 05:12:10
Harvey Rosenberg beteg gondolatainak köszönhetően, 1977-ben megszületett a világ első meleg, férfi barbie-ja. Igen, jól olvastad; meleg, férfi barbie. Ha esetleg nektek nem teljesen nyilvánvaló első ránézésre, a baba Robert Redford és Paul Newman keveréke!Karácsonyi…..
Matthew_Bitch 2009.08.29 21:59:39
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
Matthew_Bitch 2009.08.27 23:20:30
@Álland Jácint (Landal): tudnál kepet küldeni erre a cimre meg árat: matthewbitchprivate@postafiok.hu
Matthew_Bitch 2009.08.27 23:22:53
@Kelle Botond: ÉS kb mennyibe kerülne önnél egy ilyen uj kollekció ha hazzoá feszük saját kontántsem hagyományos szin használatékomat?