Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nadette

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket elnézve hirtelen ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy egy feszített víztükrű medence partján kortyolgassak egy színes koktélt, tízpercenként kenegessem magam, érezzem a napolajillatot, égesse a talpamat a forró beton és csokibarnára sülve, szőkére szívott hajjal…..
Raquel Zimmerman lesz Giorgio Armani őszi kampányának arca, átvéve ezzel Sasha Pivovarova posztját. Ugyanaz a csapat munkálkodott az őszi reklámfotókon, amely már idén tavasszal is. Katy England, és a fotográfus-páros Mert Alas és Marcus Piggott igazán fantasztikusat…..
 Lanvinék lazára vették a figurát a nyári kollekció erejéig, humoros rajzokkal illusztrált táskái tényleg az évszak könnyed hangulatát árasztják. Az tetszik a táskákban, hogy magukat sem túl komolyan véve iróniával fűszerezve találták ki a mintákat. Én el tudnám…..
Londonban a hétvégén különleges kezdeményezéssel ünnepelték a kerékpározást: több ezer meztelen bicajos haladt végig a városon. A legendás divattervező, Vivienne Westwood csatlakozott a londoniakhoz, hisz a biciklizést válaszotta, ahelyett, hogy kocsiba ült volna. Szóval…..
Alberta Ferretti ma hozta nyilvánosságra, hogy a 38 éves német szupermodellt, Claudia Schiffert szerződtette első parfümjének reklámkampányához. Alberta még 2008 januárjában kötött az Elizabeth Arden kozmetikai vállalattal exkluzív, hosszútávú, világmérterű szerződést,…..
Fashion is Passion Shoebones 2009.06.05 12:07:00
A kutya és a nő között van egy hasonlóság: mindketten odavannak a cipőkért! Csak míg a házi kedvencek imádott foglalatossága a topánkák rágcsálása, addig nekünk nőknek egészen mást jelentenek a gyönyörű cipellők: szépséget, eleganciát, nőiességet. Peter Lippmann,…..
                    Lagerfeld szokásához híven ismét fantasztikus előadással örvendeztette meg a divatrajongókat, amely a Grand Palais-ben került megrendezésre. A Chanel-ház letisztult,…..
A Louboutin ház egyedi hangulatvilágú, a 18. századi festészetet idéző tavaszi-nyári kampányában Peter Lippmann fotográfus működött közre, aki a csendéletfotózás talán legjobban keresett mestere. Nagyon tetszenek a képek, bár az is igaz, hogy meglehetősen elfogult…..
Divattervezők mondták stílusról, alkotói folyamatról, inspirációról:"Tudom, hogy mi tetszik a nőknek, hiszen én is nő vagyok és tudom, hogy mi az, amit szívesen hordok. Nem az számít, hogy a ruháim jól mutassanak a kifutón, hanem az, hogy hús-vér nőkön is jól…..