Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Többletet a költségvetésbe!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A júliusi uborkaszezon egyik híre volt a magyar eurókötvény kibocsátása. Akik vissza bírnak kilenc hónapra emlékezni, tudják hogy akkoriban a bankpánik miatt meleg helyzet alakult ki: az IMF-EU gyorskölcsönére szorultunk, mert nem tudunk hitelt fölvenni a pénzpiacokról. Most a…..
Tovább is van: vitamin, óvszer, romantikus regények. Mi a közös bennük?Az, hogy úgynevezett alsóbbrendű termékek. Legalábbis a közgazdaságtanban így hívják őket. Nem azért, mert gagyik vagy lesajnálandóak, egyáltalán nem. Bár a közgazdászok…..
Mandiner blog Yes to Lisbon? 2009.06.24 08:01:00
  Írországban 2009 októberében újabb népszavazást tarthatnak a Lisszaboni Szerződésről - állapodott meg az Európai Tanács és az ír kormány. Miután az írek tavaly júniusban leszavazták a dokumentumot, az Európai Unió alkudozásra kényszerült, melynek eredményeképp az…..
Tarlós István az elmúlt héten ismét hallatott magáról. Vasárnap egy rendezvényen Fritz Tamásék ismét követelték az előrehozott választásokat, ami most már a Fidesznek sem érdeke, hiszen hadd lapátolja el a Bajnai-kormány a válság nagyját. A rend kedvéért azért volt ott egy…..
Van itt most egy ilyen EP választási kampány, így a pártok tévéreklámokkal nyomulnak, hogy szavazókat szerezzenek. Természetesen az MSZP is megpróbál valamit kampányolni, hátha legalább három képviselőt kiküldhet Brüsszelbe. Azonban az egyik filmecskéjükben egy érdekes dolog…..