Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edit_ro

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
              Vannak olyan életszakaszok, amiket egyszerűen nem lehet a végtelenségig folytatni. Vannak olyan személyek, akikkel akárhogy próbálok őszinte, baráti kapcsolatot kialakítani, egyszerűen nem lehet. Ez a fajta ember…..
             Az elmúlt hetek forgatagában rengeteg mindenről írtam, amik mind-mind igazán fontosak, de közben voltak szünetek... kihagytam az életemből egy számomra igazán fontos Barátot, és vele döntéseket is, ami hiba volt.…..
         Nem ezzel a bejegyzéssel készültem, de az élet olykor átírja a terveket...             96 év. Rengeteg idő. Egy gyermek, két unoka, 8 dédunoka, és 2 ükunoka is helyet kaphatott ebben a közel…..
         Szombaton próbát Gospel próbát tartottunk a HÉV gyüliben. Reggel kilenctől nagyjából este hétig próbáltunk, utána kis közös vacsora, aztán irány Leányvár, mert a család a vasárnapot ott töltötte, míg én a csapat egy részével…..
            Nem vég, de azért kimerülés. Hála Istennek, és a főnök úr jóízlésének, a dalok átmentek a rostán. Vagyis, a dalok zenei átdolgozása, hangszerelése elkészült, így a többi már „csak” rajtunk múlik.…..
           Mozgalmas egy hét. Kislányunk születése papír szerint május 31.-re várható. Én persze, nagyon reménykedek, hogy nem pont azon a napon fog világra jönni, hiszen egész napos, olyan elfoglaltságunk lesz, amit nem lehet…..