Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovR

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A tegnapi belga-mustra után ma a magyar terveket mutatjuk be, ugyanis mától lehet szavazni a belga-spanyol-magyar EU-elnökség magyar pályamunkáira. A döntőbe kerülő tíz magyar munkából kilencet szakmai zsűri választott ki, egyet pedig mi, internetes olvasók juttathatunk a harmincas…..
autózz! Hepiend 2008.04.17 08:53:00
Bunkó volt de bűnbánó, az az autós akivel Gergő találkozott. Pedig látszólag nem indult túl pozitívan a történet... Az alábbi kis történet esett meg velem pár napja. Pesten, a Nagykőrösi úton haladtam a centrum irányába, amikor közeledve a Szentlőrinci úti…..
w E pur si muove! 2007.12.29 17:45:00
Töredelmesen bocsánatot kérek. A karácsonyfát a Jézuska hozza. T. Lakótársak! Dec. 23-án 9-16 óra között kerülnek kiszállításra a fenyőfák. Kérjük, a lakásokba való bejutást lehetővé tenni szíveskedjenek. Utak mentén, áruházaknál található fenyőárusoknál fát ne…..
ovR 2007.12.30 10:01:11
nem olvastam a többi hsz-t, így a cikkre reagálnék. a téma tényleg érdekes, szvsz azért nem szeretik ezt az emberek bolygatni, mert fogalmuk sincs, hogy mi igaz és mi nem, de ugye mi van, ha van pokol meg ördög és, ha nem hiszek akkor megyek pörkölődni, akkor meg inkább hiszek (eljárok templomba, meg néhány formalitás, amihez valójában semmi kedvem) vagy legalábbis kifelé ezt mutatom. tehát a hit Istenben és Jézusban nem lehet rossz, mert azzal nem lehet bukni, az ellenkezőjével igen. a politikusokat tök felesleges vallás szempontjából komolyan venni, aki nagy nyilvánosság előtt bizonygatja, hogy ő mekkora hívő az csak PR, még akkor is, ha szánalmas és szar, erre ugyanúgy bukik a többség (aki vagy hisz vagy fél nem hinni), mint a többet adunk, mint a másik szlogenre.

a "hívő" és hívő emberek is azt felejtik el leggyakrabban, hogy ebben az egészben az a szép, hogy saját döntést hozhatunk a hitünkről (tehát, ha valaki azt választja, hogy ő nem hisz, akkor ő nem hisz, ez az ő döntése, következményeit majd viseli, mindegy, hogy milyenek azok vagy, hogy vannak-e egyáltalán). meg azt, hogy talán nem az a legfontosabb, hogy az egyházak (nem ismerem mindet, de amiről tudok mindet el lehetne tüzelni, még azt is, amelyik engem keresztelt, kivétel nélkül hányok tőlük) által kreált idióta formalitásokkal kifejezzük, hogy mennyire, de rohadtul hiszünk. sokkal többre értékelem azt az embert, aki a hitét nem világgá kürtölve éli az életét olyan normák szerint, amivel másnak nem árt vagy netán használ.

addig érdemes ezzel a témával foglalkozni, amíg a többség el nem fogadja a vallást is egy olyan szabadon válaszható témának, mint a szexualitást (nem mintha ezt a témát már teljesen kitárgyalta volna a társadalom).
Egyik kedves olvasónk küldte be ezt a képet, aki a Tesco Központjában (!) dolgozik.A Tesco Magyarország 3. vagy 4. legnagyobb multicége, 15 000 alkalmazottja van, éves árbevétele kb.560 milliárd forint .A következő "ajándékot" kaptuk karácsonyra a cégtől.Természetes…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
w Az erdő kapitánya 2007.10.22 09:00:00
Lelőtte a természetvédelmi őr a baltával rátámadó fatolvajt. Én már az eredeti hírből tudtam, ebből rasszizmus lesz. Ez azért van, mert kissé a jövőbe látok. De azt azért nem sejtettem, amit az Országos Cigány Önkormányzat közleményéből megtudtam délután: az áldozatot…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..