Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Zeller_

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mokka csudás interjút készített házi celebével, amiben Kiszel megpedzette, hogy bár az emberek szegényebbek lennének Magyarországon, ha nem ő nem adná ki minden évben a naptárját, úgy érzi, a csúcson kell abbahagyni. A videó minden pillanata nemzeti kincs. ..
Öt hét. Ennyi telt el az idei év egyik legjobban várt sorozata, a The Walking Dead kezdete óta, és már le is zárult az első évad. A pilotról szóló lelkes bejegyzésemben részletesen írtam arról, miért is ültem le nagy reményekkel Frank Darabont zombiszériája elé; most, hogy…..
_Zeller_ 2010.12.14 00:02:22
moziba:be Cargo (A rakomány; 2009) 2010.05.26 11:38:00
Svájci sci-fi, nyamm-nyamm, ilyet se láttam még, főleg, hogy a Cargo látványvilága tényleg világbajnok, amerikai szuperprodukciókat megszégyenítő, pedig "csak" 4.2 millió euróból forgatták le. 2200 tájékán járunk, a Föld annyira szét lett kúrva, hogy már…..
_Zeller_ 2010.05.26 16:07:49
A posztapokaliptikus Élethalálharcról itt olvasható egy behatóbb elemzés, ám muszáj még egy bejegyzést szentelnem a filmnek (így egyben kedvcsináló is ez a poszt). Nyitójelenete ugyanis egyből beírta magát kedvenc sci-fi filmes jeleneteim közé. Luc Besson első…..
_Zeller_ 2010.05.18 23:39:24
Elsősorban azok miatt írom meg, akik feedből olvasnak bennünket: az első évfordulója alkalmából új külalakot kapott a blogunk. Szélesebb hasáb jut mostantól a szövegnek, amelyben elférnek a YouTube új szabványának megfelelő szélességű videók is. Szellősebbé vált a…..
_Zeller_ 2010.05.17 23:31:03
@Freevo: a zomisfilmeket én inkább a horror kategóriába sorolnám:)
A 2010-es év sem csupán a blockbusterekről fog szólni, egészen szép számmal sorakoznak már a nemzetközi terjesztés kapujában a kis költségvetésű fantasztikus filmek is. A kevesebb rivaldafény és a szerényebb megvalósítás nem feltétlenül jelent rosszabb minőséget, de vajon…..
Hát, komolyan mondom, eddig a hét legvidámabb történése, hogy egy online játékban nyert Zeller. A "Terminátor ajándékcsomag" nyertese pedig Z. G. budapesti lakos - olvashattuk. "Remélem lesz meztelen arnold-bábu" - mondta, nyereményét postai úton kapja meg.A…..
_Zeller_ 2010.03.27 17:20:00
Vannak képsorok, amik nem szorulnak sem különösebb bemutatásra, sem bármiféle magyarázatra. Ilyen a következő másfél perc is. Ráadásul a tökéletes zenén, korszakos látványon, és annak biztos tudatán felül, hogy a Császár nyilván átlagon aluli mérettel rendelkezett, két…..
_Zeller_ 2010.03.08 00:34:03
@Sint: aza femtrooper kicsit kancsal, nem?:P
_Zeller_ 2010.03.12 11:01:19
@Sint: hát nem tudtam nem észrevenni:D
szóval...mi baj van a rózsaszín szivecskés boxerrel? :@
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
_Zeller_ 2010.02.15 23:40:47
@Gabbesz: @mepew: na mi a baj a mézes vilmossal????
A Syfy közzétette a Caprica sorozat legújabb trailerét, amely az egész félévadot felöleli. Az összes, korábban elspoilerezett mellékszereplő feltűnik, és láthatjuk, hogy a történetszálak bizony elég váratlan irányokba is tovább fognak bontakozni. Íme a videó, a lapozás után…..
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..
_Zeller_ 2010.01.24 14:51:42
@Llew: @Ysu: nahát letöltöttem...teljes a káosz
először sikerült a 2005-ös mozifilmet megnéznem...na mind1...
aztán meg sehol nem találtam magát a sorozatot, végül a demonoidon megtaláltam és letöltöttem...de teljes a káosz. a részek össze-vissza vannak benne, nincs megadva, h melyik release, így nemtom, h milyen felirat kell hozzá... segítsetek már:D
_Zeller_ 2010.01.24 20:28:04
@Sint: okéköszi, már rájöttem. az volt a jó, amit a demonoidról töltöttem és a feliratok vannak más részhez rendelve kb minden feliratos oldalon:/
Január 22-én indul a Syfy műsorán a Caprica, a Battlestar Galactica régóta várt előzménysorozata. Nem lesz könnyű dolga a produkciónak, ha fel akar nőni az elődje minőségéhez, de a tavaly év eleje óta folyamatosan szivárgó hírek eddig elég meggyőzőek voltak arról, hogy egy…..
_Zeller_ 2010.01.22 12:40:17
@Moso: a feketepiac sztem nem volt filler, teljesen beleillett a dolgokba és tök racionális volt az egész.
Megfáradt hőseink maguk mögött hagyták a mitikus bolygót, Kobolt, és tovább folytatják keserves útjukat, a legendákból ismert 13. kolónia, a Föld felé. A Galactica immáron nincs egyedül - váratlan segítsége akad ezen az úton a Battlestar Pegasus és Cain admirális…..
_Zeller_ 2010.01.15 10:18:48
_Zeller_ 2010.01.19 10:46:32
@Moso: ezek sztem jók, bár a Detention lehetne Fegyház v Büntetőtelep v ilyesmi.
A Medical Center meg talán Orvosi Központ, de az olyan nyakatekert:) a Kórház rövidebb, és azt is érti mindenki.
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..
deltablog Avatar 2009.12.23 10:00:00
Mit várhatunk egy filmtől, amin alkotói gárdája tizenkét évet dolgozott? Valóban nagy lépés ez egy embernek, és ugyanígy az emberiségnek? Az alábbiakban elolvashatjátok a kritikáinkat James Cameron legújabb dobásáról, az Avatarról. A művet bizonyára nem kell már bemutatnunk,…..
_Zeller_ 2010.01.10 16:37:58
@cylonflatus: veled mi van?:DD
Egy nagyon kedves sci-fi rajongó, deltaolvasó, pszichológushallgató barátom egy műhelymunkája keretében egy kisebb kutatást készít a sci-fi és fantasy sorozatokról. A kutatás alapja egy kérdőív, amihez minél több kitöltőre lenne szüksége. Az egész procedúra nem több, mint 5…..
deltablog Sorozatosítás a köbön 2009.12.02 09:00:00
Nem újdonság, hogy Hollywood szeret hozott anyagból dolgozni. A könyv-, képregény-, játékadaptációk, a régi klasszikusok vagy más országok nagy sikerű filmjeinek remake-ei megszokott és gyakori vendégei a mozivásznaknak és tévéképernyőknek. Gyakran megesik, hogy egy-egy…..
2009-ben a tévé is tömve van sci-fivel, és igen bátor dolog kijelenteni az AMC csatorna részéről, hogy a legújabb gyermekük, a The Prisoner közülük a legígéretesebb. A San Diego-i Comic Conon egy kilencperces videóval támasztották alá az ambíciózus kijelentésüket,…..
A FlashForward a második epizódjával nálam véglegesen bebetonozta magát a nézendő sorozatok közé. A pilotnál még rezgett a léc, de most már biztosra vehető, hogy hosszú távon ki fogok tartani. A White To Play című második rész sztoriját David S. Goyer és Brannon Braga…..
deltablog A kirakó tovább épül 2009.10.06 09:11:00
Bevallom, szándékosan hanyagoltam eddig a második epizódot, reménykedve abban, hogy az újabb többet fog nyújtani. Alapvetően nincs gondom a régi X-akták érzést visszaadó, különálló „szörnyecskés” történetekkel, de az első évad fináléja után még mindig…..
_Zeller_ 2009.10.20 21:54:39
Rég elmúltak azok az idők, amikor a társasjátékra vágyók a Monopoly, a Gazdálkodj okosan és a Legyen Ön Is Milliomos közül választhattak csupán. Az elmúlt 10-15 évben hihetetlen módon megnőtt a játékpiac, és színvonalasabbnál színvonalasabb játékok láttak napvilágot. A…..
deltablog Halálhajó 2009.06.10 10:00:00
Azt hiszem, Paul W. S. Anderson nevét hallva a legtöbbeknek nem a "minőségi filmkészítés" jelző jut először eszébe. A legnagyobb jóindulattal is legfeljebb fantáziátlan epigonnak nevezhető rendezőhöz olyan agyatlanságok fűződnek, mint a Mortal Kombat, a feledés méltó…..
Arról, hogy a 20th Century Fox újra kívánja éleszteni az Alien-franchise-t, már jó ideje tudunk, de csak július végén derült ki, hogy nem hajlandók belevágni, ha nem Ridley Scott rendezi a folytatást. A marketinghúzás egyből lázba hozta az internetet, de tényleg ő az…..
_Zeller_ 2009.09.09 12:17:40
@hyydra: azt a dűnét, amelyik el sem készült? szerintem nem látta:)

az meg már el lett magyarázva
deltablog Fringe 2009.05.26 12:00:00
Folytatva az ismertetőt, összefoglaljuk, mit láthattunk az utolsó epizódban, és megvizsgáljuk, hogy a képernyőn bemutatott fantáziavilág mennyiben kapcsolódik századunk tudományos forradalmához, milyen réges-régi motívumokat hordoz a múlt történetéből. A sorozat jellegéből…..