Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szösz úr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Úgy tűnik, az egykori Hip Hop Boyz-tag, Real Action, alias Szűcs Zoltán könnyfakasztó árnyszínházát zabálják a britek: az Attraction többezer indulóból került a legjobb 45 produkció közé "az albioni Megasztárban", a Britain's Got Talent című tévéműsorban. A továbbjutók…..
Szösz úr 2013.05.27 00:58:26
Éppen zajlik a 40. Iditarod szánhúzó verseny Alaszkában Anchorage és Nome közti 1688 kilométeren. Évente rendezik, hagyományosan március első szombatján indul ez a verseny, ami eldönti ki a legjobb hajtó. A távot az eddigi leggyorsabb versenyző 8 nap 19 óra alatt tette meg. A…..
Szösz úr 2013.03.08 17:24:08
Pénteken a Google Android üzletfejlesztésért felelős igazgatója, John Lagerling a New York Timesnak kerek perec kijelentette, amit már a Motorola akvizíciója után is pedzegettem: a Google-nek esze ágában sincs beolvasztani a Motorolát, és egy kézbe vonni az androidos hardver és…..
 Biztos, hogy mindenki nézett már fel a vakítóan kék égre, hogy megcsodálja a ragyogó fehér "csíkot" húzó kecses repülőgépeket, biztos, hogy mindenki gondolt már arra, hogy vajon honnan jön és merre tart a magasban suhanó "vasmadár". Földhöz ragadt…..
Szösz úr 2012.05.07 18:45:46
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Mivel százával kapom a leveleket (na jó még senki nem írt...), hogy folytassam az Emirates A380-asait bemutató contrail sorozatot, ezért most engedek a nyomásnak és meglepem a Spotter Blog olvasóit az A6-EDG lajstromjelű példány fotóival :)Bár nem ez a legjobb minőségű felvételem…..
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..