Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejhó, hejhó

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja. A leak tegnap este 8 körül jött ki a redditen (igen, láttam; igen, direkt nem tettem ki; nem, nem néztem meg), a forrás az Amazon Prime, ahol HBO-sorozatokat is lehet nézni, és amikor egy júzer a ma hajnali 8x02-re…..
hejhó, hejhó 2019.04.22 19:14:27
Reflektor Lukácsi Katalin, aki van 2017.07.11 07:50:00
Volt egyszer egy olyan rendszer a világnak ezen a tájékán, amely előírta a minden erkölcsi megfontoláson átívelő lojalitást a Vezérhez és az Eszméhez (amelynek tartalma az előbbi aktuális érdekei alapján változott)...
hejhó, hejhó 2017.07.12 11:43:54
@maxval a mélyelemző birca: Igen, rájöttem, hogy erről veled nem tudok vitázni, mivel egy erőszakolóhoz - bűnőzőhöz hasonlítod a homoszexuális embert. Alapvetően másik koordinátarendszerben létezel.

"A kereszténység egyik alapszabálya a bűn elutasítása. S a homokosság bűn. Azaz nem lehet kereszténynek lenni a homokos életvitelt elfogadva." - Az ember bűnös, folyton kisebb-nagyobb bűnöket követ el nap, mint nap. Ezért a gyónás.

Isten az egyedüli bűntelen.
Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként Jon Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive…..
hejhó, hejhó 2017.03.15 02:21:20
Vajon eleve egymásnak van rendelve a jellegtelen nátronpapír és páratlan szépségű selyemvirág? A válasz egyszerű, IGEN!                         A virágokat varrás…..
A Cenzúra nélkül blokk részeként augusztus 18-án, csütörtökön 23:05-kor mutatja be az HBO A halál játéka című dokumentumfilmet, ami Stanley Milgram amerikai pszichológus hatvanas évekbeli kísérletét gondolja újra. A tavaly készült francia filmben az alkotók La Zone Xtrême…..
hejhó, hejhó 2011.08.13 00:20:53
@karlitoszka: ha egyszer majd eljutsz gondolkodásban oda, hogy minden ember az egésznek egy ugyanolyan szükségszerűen jelenlévő darabja, akkor esetleg ezért a gondolatért, beleszámolhatod magadat is abba a húsz százalékba, mert az a húsz, nem attól húsz, mint amit te gondolsz.
Minek kézzel varrni, bőrt cserzeni? Miért dolgoztatnánk a vietnami kisgyerekeket? Most már bárki nyomtathat magának cipőt, már ha ismer valakit, akinek van egy méregdrága 3D-nyomtatója! 1. Naim Josefi Az első 3D technológiával készült Melonia cipőket neki köszönhetjük. A…..
 Tisztelt Szerkesztőség! Sokan megjegyezeték, hogy talán érdemes lenne beküldenem a következő képeket hozzátokmert kellően cuki a két cica rajta :) A két jóravaló másfél hete ismerkedett meg és három nap kellett a nagy barátsághoz, de mindennap tudnak…..
Az abonyi magánállatkertben április 11-én két oroszlánkölyök látta meg a napvilágot. Egy kisfiú és egy kislány, mind a ketten jól vannak. A kölyköket a gondozók nevelik, mivel az édesanyjuk nem gondozza őket megfelelően. A nagyközönség várhatóan 5-6 hét múlva nézheti meg…..
Ennél gyönyörűbb himnusz a világon nincs! Szöveget írta: Süveges András és Papp Attila ..
hejhó, hejhó 2011.03.19 16:39:50
@focibuzi: nem mondom, hogy nem hallgattam meg 5x legalább,ezek állatok, sírva röhögök, ilyen szart én még nem hallottam
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
"Kedves Cukiságék!Két menhelyi jószággal nőtt az egy háztartásban eltartottak száma: Mancival és Babi nénivel, a márványszemű anya-lánya párossal. Egy belvíz sújtotta házból menekítették ki őket az állatmentők, régi gazdájuk – aki otthona elhagyására…..
"Vagány!"    ..
hejhó, hejhó 2010.10.21 10:14:50
@Körömcsiga: csatlakozom
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..
hejhó, hejhó 2010.10.13 00:45:32
@nyusziorr: Nem kell ám itt olvasgatni....van még hírportál számos, és blog is milliószám.
Én azért kattintok ide, mert imádom a cicákat, Rusty nagyon édes, Darthwalk meg viccesen és stílusosan ír róla.

Ne rontsd itt a levegőt az elnyomott lelkeddel, menj inkább pszichomókushoz, az is "cuki".
A minap bedobták a kérdést, hogy vajon miért is vagyunk éhesebbek, ha nem alszunk eleget. Egyáltalán, éhesebbek vagyunk-e, vagy csak úgy tűnik?Remélem, a blogolvasók már tudnak annyit az emberi test csodálatos működéséről, hogy a választ nem hessentik el azzal, hogy ez csak urban…..
hejhó, hejhó 2010.10.07 23:28:35
Ezen a héten több vörös kiscicás bejegyzés is íródott, íme a hét utolsó vöröskéje:"A mi cukink Mangó névre hallgat és igazi ritkaság, hiszen ez a vörös gyönyörűség bizony kislány! Még májusban került hozzánk, ő volt az én szülinapi ajándékom. Azóta is…..
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
Számos milliárdossal ellentétben Roman Ambramovics egy pillanatig sem szerénykedik, ha pénzszórásról van szó. A világ majdnem legnagyobb jachtjának tulajdonosa ezúttal sem hazudtolta meg magát: most éppen egy saját nightclubot épített a csajának és annak barátnőinek, hiszen kell…..
Csak lehetőséget kell teremteni a gyermeket amúgy is akaróknak, hogy a gyermekvállalást összeegyeztethessék a modern piaci Magyarország kihívásaival. Erre durván öt évünk van. Vendégszerzőnk, Tory írása A népességcsökkenés és az elöregedés nem teljesen új jelenség. A…..
Szeptember 11.   Nekünk - cicaszeretőknek - egy kedves dátum, múlt héten szombaton tartottuk a Macskarajongók napját amelyik rendezvényen a Macskapcsolat volt a média támogató, tehát a macs - kapcsolat. Családias volt a légkör, tartottunk házi kedvenc…..
Az általam legjobban várt sorozat harmadik szezonját kezdte meg ezen héten. A Sons of Anarchy a jelenleg futó drámák egyik legjobbja, apelláta nincs. A Kemény Zsaruk örököseként, Kurt Sutter önmegvalósításaként lehetne emlegetni, ami magasan felette áll a mostani sekélyes…..
hejhó, hejhó 2010.09.12 19:37:38
@nemigazmá: A Wire tényleg zseniális volt, pontosan megfogalmazott (történetvezetés, szereplőválogatás) indokaid alapján.
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
hejhó, hejhó 2010.09.04 01:16:38
Nagyon tetszett, hogy Kefalonián mennyire tiszteletben tartják a macskákat, meg úgy általában az állatokat is. Sokszor jártunk már görög földön, de itt ez szembetűnő volt. Mindenhol etették őket, szabad bejárásuk volt az éttermekbe, sőt a hotelben, ahol laktunk, még…..