Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baladam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk reklámot csinálni a Legónak, de ha minden igaz, mától elérhető az összes fontos Simpsons-karakter minifigura formájában, és hát elég faszán néznek ki. na. Mr. Burns különösen frankó lett.  ..
baladam 2014.03.27 13:08:55
...Meg a laptopodat, a tabletedet és bármit, ami hozzáér az internethez. Mostanában amúgy is sokat beszélünk az oroszokról, különösen, mióta a szigorú tekintető nagy vezér egy "atomot nekik!" kiáltással megint a legjobb barátunk lett. Aztán itt ez a remek olimpia is: a téli…..
Az HBO legújabb krimisorozata, ami itthon az amerikai vetítés után egy nappal, A törvény nevében címmel látható, 2,3 millió nézővel nyitott vasárnap, ezzel 2010 óta a legjobb sorozatnyitánynak számít: a Trónok harca 2,22 milliót hozott, a The Newsroom 2,14 milliót, a Veep 1,38…..
Mi a közös VV Éva mellében, Nagy Feróban, Malek Miklósban és Vizoviczki Lászlóban? Az, hogy mindegyik volt már Németh Máté áldozata. Németh Máté nyerte meg az Álommeló pályázatát, most mindenki keressen magának a youtube-on aláfestésül harsonaszót, dobpergést, vagy…..
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
Epic. ..
baladam 2012.10.05 08:29:15
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
baladam 2010.06.11 09:26:56