Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pRompt

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT BackstageProject 2011.08.11 15:55:00
 A SummerProject 2. 3. és 4. részét 3 nap alatt vettük fel úgy, hogy leforgattuk Budapesten a piacos meg a konditermi jelenetet, aztán 9 óra forgatás után lementünk a Balatonhoz.  De nem ám Siófokra, hanem a halál faszára Keszthely mellé Vonyarcvashegyre ami 250 km. + 3km…..
pRompt 2011.08.12 18:11:14
Ennek így semmi értelme. Ha nem tudnám hogy hozzá értő vagy akkor nem lenne ez egy hiteles műsor mert kb az információ tartalma 0. Szépen van vágva, meg tök jó hogy a vágó azt hiszi uncsi a műsor ezért tesz bele egy kis zenét(vicc lenne 5 perc alatt unalmas lenne vmi is), de így a blog látogatóin kívül nem igen lehet majd nagyobb látogatási számot elérni. Kérdem én ilyen témában minek a csicsás vágás meg a zene, meg a sok utazgatás? Mikor majdnem mindent kb le lehet tudni egy konyhában, edzőteremben vagy bárhol. Jó a változatosság de az egy plusz. Nem mehet a tartalom rovására. Szóval legalább 15-20 perc kéne lenni a videónak, amit tele lehet tűzdelni humorral meg sok hasznos információval, amire elolvasva ezt a bejegyzést lenne is felvett anyag, csak ugye itt jön a képbe a felvett anyag tartalmához nem értő vágó, aki azt hiszi hogy a részek száma számít és nem a tartalma és annak minősége.
Talán jobb választás lett volna elindítani egy olyan műsort ami saját rendezésű és akár hd kamerával felvett anyagból áll. Nyilván ez pénz és idő befektetés, nem beszélve hogy jártasnak kell lenni a videóvágásba(már nekem is megy, nem nagy kunszt, a 0 csicsa de maximális tartalom is jobb lenne mint ez.)
De szerintem fog ez fejlődni idővel.
Amúgy én azt gondolom hogy azért ennyi a videók tartalma mivel nem tvben megy. Lehet a háttérben folyik valamelyik tv-vel is a tárgyalás és azért nem akarnak ingyen kirakni egy jó műsort a youtubera?/najo nem filózok tovább, nincs is értelme/
LifeTILT Home Az Edzés 2011.07.26 01:00:00
Ezt a bejegyzést mindenképpen azután akartam megírni, miután kiolvastam Paul Wade A Fegyencedzés c. könyvét mert ugyan a kismamák, a lehetőségek és időhiánytól hiányától szenvedők, valamint a szüleikkel élő tinik nem említhetőek egy napon a börtön világ bukott emberiének…..
pRompt 2011.07.26 10:14:09
body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1818
A 33. perctől Erdős Csaba bemutat pár fegyenc edzéses gyakorlatot meg azt hogy hogy lehet edzeni a játszótéren(magyar). De Bunny okoskodását is érdemes megnézni a vitaminokról. Na de nem akarok itt más oldaltr reklámozni esetleg(mi hasznom lenne belőle ugyanis?) Csak témába vág.
Más: www.youtube.com/watch?v=128-8BePWRQ jó kis remix a P. Diddys számból
pRompt 2011.08.01 20:42:43
@simms:
Üdv!
Izmosodtam és sokat erősödtem mióta csinálom. Fontos hogy csak akkor válts nehezebb gyakorlatra mikor teljesíted a haladó ismétlés számot.
Írj egy edzés tervet ahol leírod miből mennyit fogsz csinálni és tartsd be! Tehát ne ugy kezd mint én hogy mikor kedvem volt húzódzkodtam vagy lábemelést csináltam hanem oszd el heti 3 alkalomra először az összes gyakorlatot(én a hidat is bele raktam mert recsegett a hátam, azóta jobb, de a kézenállós dolgot még hanyagolom).
2 hónapja csinálom az edzést mellette heti 3szor futok 15-20 percet.
Sokat fejlődtem de nyilván mindennek az alapja a fokozatosság és a kitartás. Sokat lehet vele erősödni és ha normálisan kajálsz mellette iszol protein turmixot akkor valszeg ezzel is lehet izmosodni jobban. De én jelenleg csak az erősödés miatt csinálom valamint azért mert nincs más lehetőségem, de szerencsére így is meglátszik rajtam. Ha tudnék járni terembe akkor inkább azt csinálnám de ez nagyon jó alapot szolgál a súlyzós edzéshez. Megerősíti az ízületékét, az inakat és sokkal kevesebb a sérülés veszélye. De ezzel ellentétben a fejlődés lassabb. De hát mindenhez idő kell.
Sok sikert!
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport snooker tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT…..