Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1000MB

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A motorcycle.com remek motoros oldal, de valahol máshol bukkantam az idei csangcsini CIMA kiállításról szóló videójukra. Már az első mondatot többször meghallgattam. Mennyit is mondott? Hány millió motort gyártanak egy évben Kínában? Huszonhétmilliót?! Biztos rosszul hallottam.…..
Kimeríthetetlen poénforrás a mások vérkomoly projektjein röhögni. Még Pulai bácsi autóján is mosolyogtam magamban, pedig póbáltam védeni. :) Itt van például egy eredetileg szerény, ártatlan kinézetű Lada Oka, amire tisztelt gazda felaggatott néhány megawattnyi fényt.…..
Az olasz motoroskiegészítő-gyártók a divat felé fordultak. A Puma után itt a második kapcsolat: az AGV lepaktált a Diesellel. Első közös munkájuk egy nyitott arcrészű bukósisak, amellyel leginkább a divatra fogékony robogósokat céloznák meg – ehhez kapóra jön az AGV…..
Egy istennőt tuningolni?! Hogy ilyenre vetemedjen valaki.....
Az elnyűhetetlen terepjárók mintapéldánya, az offroaderek őse a Willys Jeep mellett kétségtelenül a Land Rover. Hatvan éves története alatt számos kihívója akadt - a legkeményebbek a távol-keleten, ahol a japán kormánynak szánt terepjárókból civil használatra…..
1000MB 2009.06.28 15:47:34
@kuciber:

valóban elsõszériás ARO beütése van,de az már korábban létezett..Ellenben nekem is rögtön az ugrott be a rajzolt képrõl..
1000MB 2009.06.28 15:54:58
@kuciber:
..ha jól látom 72-tõl gyártották,és a kockalámpás az elsõ ``facelift``-je volt..
Most már hivatalos – elkészült a Honda új belépőszintű motorja, a CB300R. A múltkori kémfotók után megérkeztek az első műtermi és akciófotók, a brazil gyár már nem titkol semmit sem. Az első hullámban csak a dél-amerikai piacokon jelenik meg a CBF250-ből…..
A BMW E60 M5 kétségkívül egy ikonikus penge verda. Vegytiszta vérvonallal, erős motorral, játékos futóművel. Az M divízió még rossz autót nem csinált és egy-egy példány birtoklása bizony a tulajdonos társadalomban elfoglalt pozícióját is jelzi. Ám előfordulhatnak olyan…..
Még egy bő hete van mindenkinek elzarándokolni a Közlekedési Múzeumba, ami mellesleg január 1-e óta már Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum néven fut, mert igazgatásilag összevonták a Lágymányosi-híd tövében levő Műszaki Múzeummal, így a városligeti belépő a XI.…..
Köszönet biker_kolee-nak! Forrás: hasznaltauto.hu500e ft,1989, napfénytető. papíron 1.6, 100le, valóságban 1.8 145le...
Belsőség Real rods never shine 2009.05.27 11:50:00
Janó Dániában járt, onnan küldte a fotókat erről az épített vasról. Biztonsági övnek nyoma sem volt (rendszám viszont volt rajta?!), ja és a nem létező fejtámla helyén pedig az a merevítő... Juj, ebben ne érjen baleset. A kendővel letakart kormány alatt, meg milyen hatalmas…..
1000MB 2009.05.29 10:42:59
@ZsoltK:

ehhez már nincs mit hozzátenni..
Köszönet m.aged-nek!Optikai tuning: "polírozott saválló hátsó szárny, szélesítés, alváz neon, xenon fényszóró, ledes hátsó ködlámpa, egyedi festés,airbrush, 3d lakk".Mentségére szóljon azért van tisztességes motorikus tuning is: "Fiat ritmo 1.5 TC motor,…..
1000MB 2009.05.29 10:31:21
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
1000MB 2009.05.29 09:44:08
@Mókár:

igen!igen!igen!-emlékszem az összes ilyen biciklifaragásra;)..ám a váltós-sztorit kiegészíteném azzal,hogy mivel nem pozicionált váltók voltak,mindíg félreváltottak vele,es belepasszirozták a láncot 2 fogaskerék közé;)
Paul Bracq neve fogalom a formatervezők között, ehhez kétség sem férhet. Az 1933-ban, Bordeaux-ban született mester hihetetlen érzékkel alkotott maradandót, legyen az BMW, Peugeot, Mercedes, vagy nagy sebességű francia vonatszerelvény (TGV). Bracq zsenialitásának igazán mély…..