Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AutoTimes

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek van egy álma... szólt valaha a sláger, melynek további mondanivalója lényegtelen a mi szempontukból. Ám valóban, mindenkinek legalább egy álma van. Nekem például több is, ezek közül az egyik, hogy a média - főleg az online - lefelé ívelő színvonala egyszer megáll…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Dőljön hátra, engedje, hogy képzelete magával ragadja, és induljunk egy kis időutazásra, hatalmas gázfröccsökkel, éles kanyarokkal, bukósisakkal, négy pontos övvel. Biztonságos lesz, és nem fog sokat fogyasztani.Belső kamera, csupasz pilótafülke, bukócső, rázkódás, a motor…..
Autotimes Merci vs. BMW a jövőben 2010.11.29 22:00:30
Az igazi jövőautónak kinéző Mercedes-Benz Biome tanulmány teljes méretű dizájnmodellje egy középmotoros „eco” szuperautónak, amit a BMW Vision ellenfelének szánnak. Nem nézhette tétlenül Stuttgart a BMW álmainak megvalósulását, muszáj volt megmutatni az általuk…..
Autotimes Honda Civic Type R teszt 2010.11.26 00:19:35
Autotimes Prémium Teszt: Honda Civic Type R Championship White AT Értékelés: A fél csillagot a túl csendes kipufogó és a bosszantó ülésmechanizmus miatt vontuk le. Ha csak az élvezetet nézzük, akkor egy kövér ötös jár. A Honda Civic Type R az egyik legellentmondásosabban…..
Szöveg nélkül. Forrás: www..
Elsőként tesztelt teljes egészében Kínában készült, azaz ott is tervezett, modellt az Euro NCAP. Már mutatkozik némi fejlődés, esély a komoly sérülések megúszására, a végeredmény két csillag az ötből. A Landwind CV9 közepes méretű családi egyterű ugyanattól a cégtől…..
Autotimes BMW 530d teszt 2010.11.24 23:52:00
Autotimes Prémium Teszt: BMW 530d AT Értékelés: Valójában ötös alá, az alának egyetlen oka van, a kissé nehézkes, néha kocsonyás kormányzás, aminek egyetlen oka van, a túlzottan széles első kerekek. Ettől eltekintve a BMW 530d hibátlan.   Első…..
November első hetében két éjszakán át mérte 8-8 különböző gumiabroncs menetdinamikai jellemzőit egy Toyota Aurison és egy Suzuki Swiften a Genertel téligumi-teszt csapata Újpesten, egy vezetésbiztonsági pályán. A tesztautókban műszerekkel rögzítették, hogy a tesztfeladatok…..
Az Opel idejét látta lassacskán korosodó telekjárójuk megújítását, és ez nem csak a külsőre nézve jelent változást, hanem a fémlemezek takarásában megbújó technikát is korszerűbbre cserélték. A ráncfelvarrás - ahogy az már csak lenni szokott – semmi eget rengetőt…..
Végre egy autógyár, amely nem finomkodik, legmerészebb fantáziáját is megvásárolhatóvá teszi. Gyártásba kerülhet a Lamborghini legújabb koncepciója, a Sesto Elemento. A párizsi autószalonon bemutatkozó autócsodából egy olyan változat készülne, ami kizárólag…..
Autotimes Prémium Teszt: Alfa Romeo 159 SW Distinctive 1750 TBi   AT Értékelés: Megkapta jól megérdemelt remek benzinmotorját az Alfa 159. Az óvatosan végrehajtott ráncfelvarrás és az új erőforrás sokat dobott az eddig sem rossz modellen. Már-már németes minőséget kapunk,…..
Autotimes Új Mercedes SLK 2010.11.22 20:08:00
Januárban tervezi bemutatni a Mercedes-Benz az SLK család újszülöttét, mely a gyár állítása szerint virgoncabb, kényelmesebb, de elsősorban biztonságosabb lesz elődeinél. „A legjobbat, vagy semmit” – mondta egykor Gottlieb Daimler, és a Merci mérnökei mindent…..