Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejszepityoka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Egy olvasónk hívta fel figyelmünket arra a híresztelésre, hogy Boszniában, bizonyos, piramisnak látszó képződményekben magyar rovásírást találtak. Ennek kapcsán leltünk rá Brian Dunning írására, amely a Skeptoid.com oldalon jelent meg, s amelyet alább – a szerző engedélyével – Pálfi…..
ejszepityoka 2009.08.14 13:25:54
@sTormy: szerintem te nem értetted az abel f felvetését... A lényeg hogy a szkeptikus is pont annyira elvakult mint az ellentábor. De míg a fantaszták gondolkodnak addig a szkeptikus a szent tudomány védelmében mindent akadályoznának ami nem fér bele a pont AKTUÁLIS képbe. Mondok egy példát közismert hogy a vonat feltalálásakor a kor SZKEPTIKUSAI azt jósoltÁK hogy a vonat nem fog tudni elindulni és a kerekek majd helyben fognak forogni. Ha a szkeptikusokra hallgattak volna az életbe nem lett volna tömegközlekedés. Ezért teljesen értelmetlen ez az egész oldal.
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
ejszepityoka 2009.06.30 19:54:22
@Delinquent:
Ja ismerem, sok NIN-es videon láttam mansont olálkodni, állandóan ki van ütve azt se vágja hogy mi van, reznor indította el a pályán és csak ismételni tudom hogy az egész Manson jelenség egy nagy vicc... Kitaláltak egy fickót, nagyjából úgy mint az angoloknál egy fiúbandát.
ejszepityoka 2009.06.30 20:10:59
@mind2: @Delinquent: Ha nem ismernétek :))
www.youtube.com/watch?v=fjINMLy3l1E

Na ő kemény csávó ... :))) és az ő gatyájából bújt ki nagyjából az egész társaság
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Ilyen az, amikor az ezüstszínű nájlon jampeczakó alól elővillan a rojtosra kopott, kifakult értelmiségi lét. Kis vicces közjátékot láttunk a múlt héten A tét című műsorban, csak a csatorna nem siette el felrakni a videótárába az adást, úgyhogy azt meg kellett várnunk, hogy…..
Hú srácok, Gyurcsány blogbejegyzése, mármint a legutóbbi, szuper, nem? Mindenki olvasta, ugye? Ha esetleg valaki mégsem, az azonnal húzzon a kapcsolat-hu-ra, és rágja át magát a sztorin. És nem ám elkalandozni a kommentek felé, mindannyian tudjuk, hogy ott vannak az igazán nagy…..