Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicahulla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan képek, melyekhez nem kellenek hosszú bekezdések, mert magukért beszélnek! Itt egy példa, íme: "A piac pedig a teljesítések arányában lassan beárazza a miniszterelnök ígéreteit!"Köszönjük Michael Knight-nak, hogy segít eladni a valós keresetnél…..
cicahulla 2010.06.25 23:21:33
Piroslap Pali a királylány 2010.06.25 10:23:00
Nem ez az első, eset amikor valamelyik szolgáltató műsorinfója vicces dolgot dob ki a parlamenti közvetítés alatt. Amikor a kormány tette az esküt, és Orbán tolta a Nemzeti Egység Rendszere (NemERd) szpícset, akkor a Sötét Jóslat felirat, tájékoztattatta a nézőket.A hiba…..
Orbán Viktor megüzente a bolgár tengerpartról, hogy Schmitt Pált akarja köztársasági elnöknek. Így Orbán Viktor az első ember, akiről konkrétan tudom, hogy Schmitt Pált tartja a legjobb jelöltnek. Itt nemcsak arról van szó, hogy Schmitt Pál erkölcsileg vagy szakmailag…..
Az "emberek jelöltjét" Orbán Viktor a bolgár tengerpartról egy levélben rúgta ki. És cserélte le a függetlenség korinthoszi oszlopára, Schmitt Pálra. Kár szépíteni: ez egy taplóság. Értem én, hogy Vitya nem akar bajlódni a fékek és ellensúlyok demokratikus…..
A Hitlert idegesítő és a Gandalfot harca kényszerítő vuvuzelák után aljasul más írányból ütött a következő vicc: A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. „Szívszorító volt látni a…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
cicahulla 2010.04.25 21:59:45
A szabványos zeneterjesztési útvonalak és módszerek hatékonyságának folyamatos csökkenésével a zenekarok, művészek maguk is újabb és újabb terjesztési útvonalakat próbálnak kialakítani.   Vannak akik a teljesen ingyenes, digitális  terjesztésben hisznek, s…..
cicahulla 2010.04.25 21:51:39
@pereszke: anno pl 1996-ban 6-8000-ért vettem cd-ket, letöltésről nem is hallottam akkor. Nem lehet hogy talán a letöltések elterjedése (is) közrejátszott abban, hogy ma már "csak" négyezret kell kiperkászni, ami ugyanolyan vérlázító???
  A futballnyomorúság feneketlen mélyére jutottunk. Persze ez már régóta így van, de most már abban a stációban vagyunk, hogy ezt már észre se akarjuk venni. Sőt, fejlődésről, szakmai munkáról, jelentős focisikerekről számolunk be önmagunknak, és izgatottan várjuk…..