Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hibajavito

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk hiába mutat fizetési hajlandóságot, semmilyen rugalmasságra nem számíthat bankjától.Családunk 2006-ban 2 db jelzáloghitelt vett fel az ERSTE Banktól, mindkét hitel a fiam nevén van (ő volt a "hitelképes" az akkori elvárások szerint). 2 külön ingatlanról van…..
hibajavito 2010.09.22 10:55:49
@inebhedj:

"A felvétel (2006) időpontjában, a törlesztőrészlet és a futamidő alapján, a 120 hónap alatt visszafizetendő összeg (2010) 4,75 millió Ft (126,7 %), ma pedig 6,41 millió Ft (171 %)."

Egy előző kommentedben meg ezt írod:
"Akkor 26,7 %-os THM-re.
Jelenleg 71 %-os THM mellett fizetjük (a kamatot)."

Hogyan lehet valaki egyben degenerált, beképzelt és lusta.
Hülye vagy, mert nem értesz hozzá....
Beképzelt vagy, mert itt mártírkodsz, hogy neked milyen rossz.
Lusta vagy, mert nem olvasol utána a dolgoknak.

Amit írtál, az tele van baromságokkal.
CHF alapú államilag támogatott hitel nem volt és soha nem is lesz.
Lakáshitelnél soha nem volt 26% a THM.

Tök jó dolgokat is lehet itt olvasni, értelmes emberek véleményét, de az ilyen tájékozatlan barmoktól felmegy a pumpa.

sorry
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
Hitelestanácsadó olvasónk küldte be az alábbi tippet.A mai világban egyre természetesebb lesz, hogy az emberek hitelfelvételi problémájukkal – idő és szaktudás hiányában – nem járják végig a bankokat a legjobb hitel megtalálásához, hanem tanácsadók…..
hibajavito 2009.05.25 14:10:22
@csari: pénzügyekben mindenki sunyít. Az a lényeg, hogy a szomszéd meg a család azt lássa, hogy megy a szekér, meg hogy készül a medence. Az mindegy, hogy 25 évig nyögik és évente 2-szer csobbannak bele, de ott van.
Jó nyilván ez le lett sarkítva, de most komolyan... látom sok itt a hiteles embereke. Hozzátok a bankba mindig úgy ül be az ember, mint a gyóntatószékbe? Ez sajnos egy társadalmi probléma és nem attól függ, hogy mennyire otthonos a fiók.
Valljuk be, közvetítők nélkül ma már ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni a különféle hitelek, biztosítási és befektetési termékek, nyugdíj- és egészségpénztári portfoliók világában. Ha szerencsénk van, ügynökök segítségével azonban könnyebben megtalálhatjuk a…..
hibajavito 2009.05.25 12:20:59
@HitelesBalu: Na azért tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok ki, hogy még soha nem vettetek igénybe semmilyen olyan szolgáltatást, melyet egy telefonos kisasszony tukmált rátok. Nyilván a legtöbb mehet a levesbe, mert 80 éves mamának, aki minden negyedik szökőévben tölti fel a témobilos kártyát 3000-rel nem fog kelleni multimédia XL díjcsomag meg HSDPA, de ezeknek nem is az a céljuk. Mindenki annyira mondja, hogy ő soha, de valahogy mégis megéri egyes cégeknek ez a fajta értékesítés. Nem?