Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CRUSE

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
13. rész Letöltés A világ legjobb szuperautói BMW Z8 Alpina David Soul a Suzuki Liana-ban   ..
CRUSE 2011.02.12 10:21:40
A legdivatosabb extrém sportok Talán nem mondok azzal semmi titkot, ha korunkat a legextrémebb sportok korának nevezem.Rengeteg unatkozó fiatal keresi azokat a kihívásokat amiket mások fellengzősen mesélnek a megszokott baráti társaságban.Talán a többiek elismerését irigylik, vagy…..
Hungarian - Only Hope, The copyright 2004 by Jack T. Chick LLC - www.chick.com ..
Az elveszett frigyláda nyomában   Ruff Tibor 2006. 01. 20. (X/3) Az elveszett frigyláda nyomában Január elején a jeruzsálemi Templom-hegyet felügyelő muszlim hatóság megint megvádolta Izraelt: alagutat fúrt a muszlim és a zsidó vallás számára egyaránt szent…..
A békére vágyó Izrael a vallási tolerancia helyszíne - hazug PR-cikkel hülyíti olvasóit a Nyíregyházi NaplóA kommentár fölösleges - olvasóink tökéletesen tisztában vannak azzal, miféle állam a valóságban Izrael. A lenti írás viszont mintha egy más országról szólna - és…..
Tudja, mennyibe kerül a Kuruc.info szervere egy évre? - Az ötöde már összegyűlt Mi sem természetesebb annál, hogy leülünk a gép elé, megnézzük a leveleinket, majd felmegyünk egy-két hírportálra híreket olvasni. Egy kívülálló azt gondolná, hogy egy hírportált üzemeltetni…..
Olvasó: De mit keresett egy kipás zsidó a Gárda-avatón? Ehhez kapcsolódva: Provokáció- és előállítás-sorozat kísérte a Gárda megemlékezését - volt azonban más provokációs kísérlet is a rendőrseregen kívül... Amennyiben kék kipával és egyéb kellékekkel Gárda-avatón…..
A nap képe: A félreértések elkerülése végettTöbb ilyen autó kéne az országba, és lehet, nem tartanánk itt, ahol - írja a képet beküldő olvasónk. Rajtunk nem múlik... (Kuruc.info)            Dehogy!!!Sőt ezt is…..
Keresztény dolgok. Nagypapa? 2010.04.30 19:27:11
Autista gyermek gyógyulása 2009. augusztus 06. csütörtök, 13:43 Mariann Annyi csodálatos bizonyság után szeretném én is megosztani veletek életem legnagyobb bizonyságát. Nagyobbik fiam, Attila betegen született, autista. Amikor kiderült, hogy beteg, a férjem elhagyott bennünket,…..
Keresztény dolgok. Egy volt Jógi 2010.04.22 06:48:00
Sötét erők szolgálatában Ron Cohen története Csak egy szokásos nap volt. Hatodikos voltam és siettem haza az iskolából, leszálltam az iskolabuszról, átöltöztem, ittam egy korty tejet és kirohantam az ajtón. Siettem átjutni az utcán, hogy találkozhassam…..
  Viki szabadulása a reikiből 2005.09.21-i tanúságtétele /Forrás: www.orallo.hu/   Mindig is azzal a tudattal éltem, hogy van Isten, hogy van egy Lény, aki Mindenható, hall, lát és érez bennünket embereket, és képes bármire, amit akar és leginkább azt…..
CRUSE 2010.04.09 12:47:09
forrás: havannacsoport.lapunk.hu
EZT TETTE VELEM AZ AGYKONTROLL
(Egy lány vallomása, aki belekerült az agykontroll csapdájába, de sikerült kiszabadulnia belõle)

Nem fontos az, hogy ki vagyok, de egyet szeretnék neked mondani, azt, hogy Jézus Krisztus nagyon nagyon szeret téged. Tudod tegnap láttam Vitray Tamás mûsorát, és benne az agykontrollt, és akkor könnyes lett a szemem, és azt mondtam: "Uram amíg én itt ezen a földön élek, és nem kell hazamennem, addig én harcolni fogok a Te nevedért Úr Jézus. Harcolni fogok azért, hogy az emberek megtudják, hogy mi ennek az agykontrollnak a háttere, hogy ki ennek az irányítója.
Emberek milliói tudatlanságban szenvednek, nem tudják, hogy mi ez az egész. De én, aki átéltem ezt, én elmondhatom az embereknek, hogy hogyan kerültem ki, és mi ez az egész. Kérlek hallgass meg és ne tépd össze ezt a levelet, mert úgy érzem ,hogy ez számodra hasznos lesz.
14 éves voltam ,amikor elõször álmodtam Jézussal. A szüleim nem hívõk, és nem voltak vallásosak, ezáltal nem is kerültem kapcsolatba a hittel. S egyszer álmodtam vele. Olyan jó volt meglátni álmomban, olyan jó volt érezni azt, hogy ott van. És amikor fölébredtem, kirohantam apukámhoz, és mondtam neki: "Figyelj csak apu! Álmodtam Jézussal. Olyan boldog vagyok!" - És apukám egy kézlegyintéssel elintézett: "Ugyan már kislányom, hiszen azt mindenki megteheti" - És akkor én beletörõdtem. Hát ha apukám azt mondja, hogy mindenki álmodik Jézussal, akkor az biztosan úgy van, hiszen õ már olyan tapasztalt, és olyan nagy ember.
Késõbb is megtörtént az, hogy álmodtam Vele, és ez még sokszor megtörtént. Mindig mondott és mutatott valamit, de nem értettem belõle semmit. Hát miért pont én álmodok Vele, miért nem a másik, miért nem a rokonom, miért nem a szomszédom, miért pont én? Már 3 éve mindig volt, hogy álmodtam Vele; volt, amikor egy héten egyszer, egy hónapba kétszer, de mindig álmodtam valamit Vele. És tavaly nyáron kaptam egy ajánlatot. Nagymamám szomszédja beszélt velem, és ezt mondta:"Figyelj csak Móni! Én tudok a te problémáidról, és tudok neked segíteni. Tudok egy olyan módszert, amivel megfejtheted ezeket az álmokat, tudod irányítani az álmaidat, lesz hatodik érzéked, lesz tehetséged ..." - Én bele is egyeztem ebbe az egészbe, és azt mondtam, hogy milyen jól hangzik az, hogy különb leszek, mint mások, végre meg tudom fejteni az álmaimat, s ezáltal beszélhetek Istenhez. S elkezdtem az agykontrollt. Megvettem a könyveket, elkezdtem olvasgatni, és ehhez a nõhöz jártam, meg néhány tanfolyamra. És akkor észrevettem, és õ is észrevette, hogy van nekem valamilyen gyógyító erõm, te biztosan tudod,hogy mi ez, én akkor még nem voltam vele tisztába, de azt hiszem, hogy akkor felismertem azt, hogy ez egy adottság. Egy olyan valami, amit ezáltal kaptam. Én ezt fel is használtam, embereket gyógyítottam, de nem kaptam visszajelzést arról,hogy meggyógyultak-e vagy sem, de azt mondták, hogy ez ideig óráig jó volt.
Elmentem az egyik barátnõmhöz, akinek van egy kistestvére, és mondta nekem, hogy mi lenne, ha megvizsgálnám, mert olyan régóta beteg, amióta megszületett, egyfolytában mûtik a veséjére. Én boldogan vállaltam a feladatot, hiszen segíthetek egy emberen, segíthetek egy gyermeken, hát ez milyen jó dolog, és megvizsgáltam a kisfiút. Elmentem, és másnap azt mondta a barátnõm: "Na Móni ezt jól megcsináltad. - de hát mit csináltam meg? Azt mondta: "Egész éjjel nem aludt az öcsém, egész éjjel sírt, és nem bírt aludni, mert nagyon félt." S akkor elkezdtem gondolkodni: Figyelj csak Móni! Egy gyereknek a lelke még tiszta, úgyhogy benned lehet a hiba. És akkor rájöttem ,hogy ez az egész gyógyítás, ez az egész agykontroll, valami hamis dolog lehet, és azt mondtam, hogy nem csinálom tovább. És nem csináltam tovább. És ekkor következett maga a pokol. Tudod én nem hittem, hogy van Sátán, hogy létezik, de meg kellet látnom. Tudod én álmodtam vele, mindig megjelent álmaimban, és közölte, hogy õ a Sátán. Álmomban mindig templomba menekültem és akkor odaült mellém, és akkor közölte: "Én vagyok a Sátán!" És én rohantam és futottam elõle, és tudod ezek az álmok olyan furcsák voltak mert mindig fölébredtem belõle, mindig éreztem egy ilyen nyomasztó érzést, olyan hatalmas erõt, amely lenyom az ágyra és nem bírom a kezemet fölemelni, mert meg vagyok bénítva, fel akarom kapcsolni a villanyt, de nem jut el odáig a kezem, és szólni akarok apuéknak, de nem jön ki hang a torkomon, és le voltam bénítva és nem tudta megmozdulni, és úgy éreztem, hogy soha senki sem segített rajtam, és itt fogok maradni, és itt kell meghalnom. Azután azt álmodtam, hogy egyik nap fojtogatnak, és én kiabálom a nõvérem nevét, Bea! Bea! És akkor hirtelen felébredtem, és telefonáltam a sógoromnak,hogy : "Figyelj Laci! Mondd meg Beának, hogy beteg lesz, és ne menjen ki az utcára, és öltözzön fel." És akkor Laci ezt mondta: "Persze! Ugyan már Móni már megint a hülyeségeid, maradj nyugton!"
És másnap jött a telefon: Úr Isten! Móni! A nõvéred olyan beteg, hogy föl se bír kelni - és akkor mondtam: "Ugye megmondtam, hogy beteg lesz! Ugye megmondtam ,hogy vigyázzatok!"
Nem hittek nekem az emberek, de késõbb elkezdtek hinni, mert látták a beteljesedését.
Egyszer karácsonykor azt álmodtam, hogy apukám és anyukám elém áll álmomban és azt mondják, hogy: "Móni meg fogsz halni!" Én futottam a szobába körbe-körbe és kiabáltam, hogy nem fogok meghalni, és jöttek utánam és kiabálták, hogy "Móni meg fogsz halni!". Én annyira féltem, fölébredtem, és nagyon féltem. Nem mertem a lábamat kidugni a takaró alól, és nagyon meg voltam ijedve, egész éjjel nem aludtam. Tudod nagyon kikészített ez az egész, mert naponta és havonta álmodtam ezeket, és nem hagytak békén ezek az álmok.
Mindig megjelent a Sátán álmomban és nem hagyott békén. Nappal fáradt voltam, mert nem bírtam éjszaka aludni, és éjszaka meg fenn voltam, mert nem mertem lefeküdni, nem mertem lehunyni a szemem, mert mindig attól féltem, hogy meg fog jelenni. Úgy éreztem, hogy valóban meg fogok halni, már nem sokáig leszek az élõk között, hát meghalok, hát ennyit ért ez a 18 év, nincs tovább. Látták a munkahelyen, hogy semmi sem stimmel velem, hogy valahogy mindig rettegek és húzódozok az emberektõl, hogy félek és akkor az egyik kolléganõm kérdezte, hogy: "Mi van Móni? Mondd el nekem! - És én kiöntöttem neki a szívemet. És januárban jött egy telefon, hogy: "Figyelj csak Móni! Én ismerem a te problémádat. Én nem ismerlek téged, személyesen, de hallottam rólad. Szeretnék neked segíteni. Tudok valakit, aki tud rajtad segíteni."
- Rajtam ugyan ki tudna segíteni - kérdeztem. Rajtam már orvos sem, pszichológus sem tud segíteni. Rajtam már senki sem tud segíteni.
Azt mondta nekem: "Jézus Krisztus az, aki tud rajtad segíteni!" - Jézus rajtam? - kérdeztem, s elkezdtem gondolkozni. Igen, igen én ezzel a valakivel álmodtam valamit, de kavargott minden az agyamban. És akkor megbeszéltünk egy idõpontot, hogy találkozzunk.
Találkoztunk, és mesélt nekem Jézusról, és mesélt nekem Istenrõl. Olyan jó volt hallgatni, olyan jó volt érezni, hogy ebbõl az emberbõl nyugodtság, békesség, szeretet jött, pedig nem is ismertük egymást, de ez az ember mégis szeretett engem, és elmondta, hogy Jézus szeret engem, és szeretne rajtam segíteni. Hívott, hogy menjek el az õ gyülekezetébe, és ismerjem meg Jézust. Elmentem a gyülekezetbe egy vasárnapi evangélizációra, és éreztem, hogy ez az egész nekem szól, hogy az Úr hozzám szól, a szívemhez, hogy milyen bûnös vagyok hogy nem kellett volna ebbe az egészbe belelépnem, hogy igenis a Sátánnal van dolgom, és igenis magának akar, és igenis nem hagy békén. És akkor a lelkész föltette a kérdést: Ki az, aki Jézus mellett szeretne dönteni? És én fölemeltem a kezem, hogy én akarok. Nagyon meglepõdtem, mert mondta, hogy menjek ki oda mellé és imádkoznak értem; és akkor kérdeztem: Most mi fog történni? Szétnyílik alattam a föld, vagy mi? Kimentem elõre és imádkoztak értem. Becsuktam a szememet, és éreztem azt, hogy valaki simogat, hogy valaki szeret, hogy valakinek fontos vagyok, és ez a valaki Isten volt. Akkor éreztem elõször, hogy Jézus él, és hogy nagyon szeret engem, és én olyan boldog vagyok. Tudod, akkor úgy éreztem, hogy ez az egész minden, ami bennem volt, megoldódott, és valóban, megoldódott. A szívemrõl egy akkora kõ esett le, mert megismerhettem Õt, és megéreztem azt, hogy Õ vár. Tudod, azóta Vele járok, ez januárban történt, és boldogan mondom el neked, hogy Jézus a szabadulás, hogy Jézus az egyetlen út az Atyához. Rajta kívül nincsen más út az Atyához, csak Õ van. Tudod, a Sátán most mindent meg fog tenni az utolsó idõkben, tõlünk emberek elõl egyszerûen elrejtse Krisztust, hogy ne lássuk meg Õt, hogy ne forduljunk Õhozzá, hanem induljunk el afelé, hogy önmagunk valljuk, hogy tudunk magunkon segíteni. De ez egyszerûen nem igaz, az ember nem képes arra, hogy önmagát meggyógyítsa, hogy saját magát segítse. Az ember bûnben lévõ ember, akinek igenis bûnei vannak, és nem képes arra, hogy saját magát megváltsa. Nekünk nincsen más megváltónk csak Jézus Krisztus. Jézus Krisztus az, akinek köszönhetjük az életünket. Tudod, Õ hatalmas, kegyelmes, és jóságos Úr. Úgy sajnálom, hogy az emberek félreismerik Õt, és nem ismerik Õt meg valójában. Nem tudják, hogy Õ milyen kegyelmes. Tudod, hogy ma Õ jött el hozzád? Tudod, hogy ma Õ szól hozzád? Tudod, hogy Õ nagyon szeret téged? Mert ha nem hát tudd meg, hogy Õ nagyon szeret téged. Nekem most könnyek folynak az arcomon, de boldogan mondom neked, hogy igenis van Isten, és hogy szeret téged. Én nagyon-nagyon örülök annak, hogy ezt most neked elmondhatom, és hogy elolvastad ezt a levelet, és nem dobtad ki, és nagyon hálás vagyok az Úrnak ezért a feladatért. Hogy igenis elkérhettem ezt, hogy nyomorúságomból kiemelt, mert megtehette volna azt is, hogy ezt mondja: Ó ez az ember engem nem érdekel maradjon ott, ahol van. - de nem ezt tette. Rám nézett, és látta az én nyomorúságomat, az én szívemnek az összetörését, és azt mondta, hogy én ennek az embernek segítek. És tudod, mit tett értem? Nemcsak hogy lenyúlt értem, hanem lejött értem és kiemelt. Tudod milyen nagy szó az, hogy Isten a Fiát adta értünk? Maga az Isten hagyta azt, hogy a Fia elvérezzen értünk. Tudod te ezt? Te sem és én sem soha nem lennénk képesek arra, hogy életünket feláldozzuk másokért, nemhogy a gyermekünket. De Õ megtette, hogy a Fiát adta értünk, akit a legjobban szeretett, mert tudta, hogy csak ezáltal lesz egy híd, lesz egy kapcsolat közte és köztünk.
Figyelj, ha még eddig nem tudtad, hogy mi ez az agykontroll, akkor lásd meg a te szemeiddel, ha máshogy nem akarod elhinni, akkor nézz az én életemre, és tudd meg, hogy ez az egész agykontroll egy sátáni dolog, hogy igenis a Sátán áll mögötte, igenis, õ van mögötte. Tudod Isten egy gentleman. Õ nem erõszakoskodik, Õ nem tolakodik, Õ azt mondja: Ember, ha behívsz az életedbe én bemegyek, de hát ha nem hívsz, én nem megyek. A Sátán pedig tolakszik, furakodik, és akarja a te életedet, tönkre akarja tenni.
Tudod, amióta én Istennel járok, én nem bántam meg azt, hogy Õ él is értem, átélhetem minden napon, hogy találkozhatok Vele. Tudod én nem tudtam, hogy lehet Vele beszélgetni, de lehet Vele beszélgetni. Igenis Õ mond neked valamit, és Õ szeret téged.
Jézus azonban egy szeretõ Úr, Jézus egy megmentõ Úr. Ha eddig még nem döntöttél igazán mellette, akkor én tanácsolom, és azt mondom, hogy dönts mellette igazán, és add át neki életedet egészen és tagadj meg mindenféle sötét oldalt, ami mögött sátáni erõ rejlik (agykontroll)!
Tisztelettel: Egy olyan ember, aki már egyszer beleesett a Sátán csapdájába (de kikerült onnét Jézus segítségével) és arra kér, hogy te ne kövesd el azt a hibát, amit õ már egyszer elkövetett.
CRUSE 2010.04.10 13:40:30
Szabadulás az átkokból / Derek Prince előadásából/

Galata levél III. fejezete 13-14: Ez az ige az üzenetnek az alapja.
„Krisztus váltott meg minket a törvény átkától átokká lévén érettünk
mert megvan írva átkozott minden aki fán függ. Hogy az Ábrahám áldása Krisztus Jézusban legyen a pogányokon, hogy a lélek ígéretét elnyerjük hit által”.
Ez az ige egy cserére utal ami akkor történt meg amikor Jézus a kereszten függött. Az ószövetségben a 3 Mózesben az áll, hogy mindaz aki úgy hal meg, hogy fán függ átok. Ezért Jézus amikor a keresztfán függött átokká lett. Ami ott történt egy Isten által elrendelt csere. Jézus minden átkot magára vett, a mi átkainkat, hogy mi megszabaduljunk tőlük, és belépjünk Isten áldásába, amelyet Ő az Ő népe számára készített.
Jézus átok lett, hogy mi megnyerjük az áldást.

Az átoknak és az áldásnak a természete:
Az átok és az áldás a biblia két fő témája. Mind a kettő eszköze a természetfölötti erőknek. Jó vagy gonosz erőknek. Egy közös vonása van mind a kettőnek, hogy nagyon gyakran nemzedékről nemzedékre öröklődnek. Mindaddig míg valaki le nem vágja, meg nem szünteti az átkot. Sok szenvedés az életünkben olyan dolgokkal kapcsolatban függ össze amelyek több nemzedékkel ezelőtt történtek.
Meg kell találni a probléma okát, forrását. Ezután meg kell tenned a megfelelő cselekedeteket, hogy felszabadulj az átkok alul. Az átkoknak a hordozó ereje általában szó, amit kimondanak vagy leírnak, vagy egyszerűen a bensőben mondanak ki. Tárgyak is hordozhatnak átkot magukon vagy átvihetnek egyik embertől a másikhoz.

Egy átok olyan mint egy hosszú sötét kar ami a múltból nyúlik ki rád és nem tudod, hogy milyen messziről, és a célod elérése előtt az a gonosz kar mindig elbuktat visszahúz. Vagy egy sötét árnyék ami a múltból nyúlik az életed fölé ami Isten áldását elhomályosítja. Kérni kell a Szent Léleket, hogy mutassa meg neked, hogy mi a te szükséged, vagy helyzeted, vagy problémád.

Példabeszédek idézet: „Miképpen a madár elmegy és a fecske elrepül azonképpen az ok nélkül való átok nem száll az emberre”.
Másszóval, hogyha egy átok van az emberen akkor ennek mindig van valami oka is. Valami okozta ezt.
Először mindig fel kell deríteni az átoknak az okát.
5 Móze 28. itt megtaláljuk az elsődleges okát az átoknak és az áldásnak. Szerencsére ez az ok nagyon egyszerű.

„ ha pedig szorgalmatosan hallgatsz az Úrnak a te Istenednek a szavára betartod és teljesíted minden nemű parancsolatát melyeket én parancsolok néked akkor a föld minden népénél feljebbvalóvá tesz téged az úr a te Istened, és reád szállanak mindez áldások és megteljesednek rajtad ha hallgatsz az úr a te Istenednek szavára”.

Tehát egyszerűen kifejezve a fő oka minden áldásnak az hogyha Isten igéjére hallgat valaki és megteszi azt amit Isten mond. Minden átok elsődleges oka pedig ennek az ellentéte.

15.versszakban ugyanebben a fejezetben:

„Ha pedig nem hallgatsz az úrnak a te Istenednek a szavára hogy megtartsad és teljesítsed minden parancsolatát és rendelését amelyeket parancsolok én ma néked, reád jőnek mind ez átkok és megteljesednek rajtad”.

Tehát az átok első oka ha valaki nem hallgat Isten szavára, nem teszi meg azt amit ő parancsol.

TEHÁT ITT VAN A KÉT PROBLÉMÁNAK A GYÖKERE, AZ OKA.
Az áldásnak az oka: Isten hangjára való hallgatás és az engedelmesség,
Az átoknak az oka: Hogyha nem hallgatsz Isten hangjára és nem teljesíted a parancsolatait.

Ha valaki fölszabadul egy átok alul annak az érdekében, hogy megmaradjál az áldás alatt ezt a feltételt be kell töltened, Isten igéjére hallgatnod kell és meg kell tenned amit ő mond. Ha nem hallgatsz és nem engedelmeskedel a parancsolatoknak akkor az első állapotod vissza fog térni.
Vannak a bibliában olyan források és különleges okok amelyek átkot hoznak. Eddig a legáltalánosabb okokkal foglalkoztunk. Most részletesebben megvizsgáljuk az átkok okait.

Az átkoknak a fő forrása Isten maga.
A bibliában Isten sok mindenre átkot mondott ki. Valószinűleg az egyik legáltalánosabb ítélete Istennek az engedetlen emberekkel vagy nemzetekkel szemben, hogy egy átkot mond ki rájuk. És amikor megvalósul ez az átok, ez Isten ítéletének a megvalósulása. Isten áld is és átkoz is.

Először most átkokkal foglalkozunk melyek Istentől származnak.
Egyik legfontosabb oka az átoknak a 2.Mózes 20.-ban van leírva, 3.4.5.v.sz. Ez az első része a tíz parancsolatnak.
Az átoknak a legáltalánosabb oka az emberek életében az, hogy megszegik a tíz parancsolat első pontját. Ezeket a parancsolatokat nem lehet úgy megtörni, hogy valaki átok alá ne kerülne.

„ Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem, a Héberben az áll én mellettem”

Tehát nem arról van szó, hogy az úr legyen a fő Isten és ő mellete még más Istenek is legyenek, hanem arról, hogy én vagyok az Istened és mellettem más istened ne legyen. Tehát senki mást nem szabad elfogadnod csak az igazi Istent az életedben Istenként.

A második dolog az amit bálványimádásnak nevezünk.

„ne csinálj magadnak faragott képet és semmi hasonlót azokhoz amelyek fenn az égben vagy amelyek alant a földön vagy amelyek a föld alatt vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat mert én az úr a te Istened féltőn szerető Isten vagyok aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban 3. és 4. íziglen akik engem gyűlölnek”

Ez olyan átok ami 3 vagy 4 nemzedéken keresztül hatással van. Több milliárd ember él a földön akiknek az ősei mind bálványimádók voltak több évszázadon keresztül. Gondoljátok meg milyen átok halmozódott fel.
Nagyon fontos, hogy lássuk azt, hogyha valaki az egy igaz Isten mellett másik isten is elfogadott, ez magában foglal minden okkult gyakorlatot.
Hogyha valaki elmegy máshoz beszerezni bizonyos dolgokért amit csak Istentől szabadna elkérni, bármilyen forrás is ez, gyakorlatilag a te Isteneddé teszed ezt a másik forrást is.
Ha pl. jövendőmondóhoz mész amit Isten nem enged meg akkor e mögött a jövendőmondó mögött levő gonosz erőt teszed a te isteneddé. Hogyha okkult gyakorlatokat kezdesz el csinálni vagy kultuszok amelyek a biblia igazságát tagadják, mind ezekben a dolgokban egy olyan erőt teszel magad fölött istenné aki nem az igazi isten.

Ezt nagyon fontos, hogy elmondjuk, hogy az első két parancsolat megszegésére kimondott átkok magukban foglalnak minden fajta okkult tevékenységet. Az Úr azt mondja, hogy a 4. generációig érvényes ez. Hogyha elkezdünk kicsit számolni visszamész 4 nemzedéket akkor mindegyikünknek 30 őse van ezek között. Hányan mondhatjuk, hogy a 30-ójuk közöl egyik sem kezdett el okkult dolgokkal foglalkozni.

Bűn megvallás formája: Pl: Uram bűn volt amikor a jövendőmondóhoz mentem. Utána imádkozni kell érte. /egy láthatatlan sorompó volt az életében, utána elkezdett nyelveken imádkozni. Az okkultizmus visszatartotta a nyelvek ajándékának a szabadságától.
Ha Istennek engedelmesek vagyunk akkor áldás alá kerülünk, ha engedetlenek vagyunk akkor az átka alá.

Összefoglaló hogy mik vannak összeírva 5.Mózes 27. 15.:
Bálványimádás, hamis istenek, szülőkkel való tiszteletlenség, a szomszéd ellen való áskálódás vagy pletyka, igazságtalanság a kiszolgáltatokkal vagy a gyengékkel szemben, /mindenki aki szabad akaratából elvéteti a magzatát átok alá kerül/ a törvénytelen vagy természetellenes szexuális élet,

1 Mózes 12. Isten elhívása
„ és megáldom azokat akik téged áldanak és aki téged átkoz megátkozom azt”.
Akit Isten megáld az mindenféle gonosz erők célpontjává válik ezért Isten egy védelmet is ad neki / aki téged átkoz megátkozom/

Amikor Izraelt szidják vagy átkozzák vagy gonoszul beszélnek a zsidóság ellen ezt antiszemitizmusnak nevezik. Az antiszemitizmus mindig átkot von maga után, személyek vagy nemzet számára. Egyik nemzet a másik után átok alá került mert átkozták a zsidó embereket.
Van még egy fontos átok amit Jeremiás próféta mondott ki de nem figyeltük meg és gondoltuk meg a jelentőségét.

Jeremiás 17 5-6. Ezt mondja az Úr:
„Átkozott az a férfi aki emberben bízik és testbe helyezi erejét az Úrtól pedig eltávozott az ő szive. Mert olyanná lesz mint a hang, a fa a pusztában és nem látja, hogy jó következik hanem szárazságban lakik a sivatagban és sovány és lakhatatlan földön”.

Ez nagyon jó leírása egy olyan embernek aki átok alatt van. Körülötte minden tele van áldással de ő mégis sivatagban lakik. Mindenhol esik az eső de őrá nem esik.

Mi az oka ennek az átoknak? Az, hogy emberben bízott és testbe helyezte az erejét. Az írás azt mondja, hogy „akinek a szive eltávozott az úrtól”.
Másszóval itt van egy férfi aki már ismerte Isten természetfölötti áldásait, kegyelmét, s ezután visszafordult és a saját erejében, cselekedeteiben bízott Isten kegyelme helyett. Ez átkot von maga után.
A mai hitvalló egyháznak a nagyobb része ilyen állapotban van. A legtöbb egyház elfordult Isten természetfölötti kegyelmétől, és elkezdtek a saját képességeikben bízni, és emiatt átok alatt vannak. Ez a mai keresztény egyházban óriási probléma, hogy bár áldás alatt kellene lennünk engedetlenség miatt/ Jeremiás 17. 5. alapján / egy átok alá kerültünk.

Zakariás egy látomást látott egy repülő tekercsről, melynek mind a két oldalán egy átok volt felírva mindarra aki lop és aki hamisan esküszik. Ebben a látomásban ez a tekercs bement egy személy házába és a teljes ház tönkrement. Ez az átoknak a természete. Nemcsak egy bizonyos területet érint hanem olyan mint a rozsda körülötte mindent elpusztít.
Ha valaki néktek hirdet valami más evangéliumot azon kívül amit elfogadtatok átok legyen.

Tehát összefoglalva az átkok fő okai:
Hamis istenek, bálványimádás, okkultizmus, ezek vannak az első helyen.
A következő: tiszteletlenség a szülőkkel szemben, csalás a szomszéddal szemben, igazságtalanság a gyengékkel a kiszolgáltatottakkal szemben, törvény vagy természetellenes szexuális élet vagy vérfertőzés, antiszeminizmus, a testben való bízás Isten kegyelme helyett, lopás vagy hamis eskü, fukarság Istennel szemben, az evangélium megváltoztatása, olyan üzenet prédikálása amely azt mondja magáról hogy ez az evangélium de nem helyesen képviseli az evangéliumot

Hogyha valakinek hamis istenei vannak és te ezzel az emberrel szövetséget kötsz akkor az ő isteneivel is szövetséget kötsz.
Manapság a nyugati világban nagyon általános példa a szabadkőművesség. Egy olyan személy aki szabadkőműves lesz szövetséget köt a többi olyan személlyel aki szintén szabadkőműves.

A szabadkőművesek elmondják neked hogy mindez titok de ez nem titok.
/látható sötétség ,könyv szerző:Hanna: a szabadkőművességről/

Aki szabadkőműves lesz annak egy átkot kell kimondania magára, hogyha elárulod az ő titkaikat akkor foganatosodik. Ezek a: hogy vágják ki a nyelvedet vágják le a karodat stb…A szabadkőművesség bálványimádó vallás. Világos ez a szabályzatuknak a 32.pontjában amely elismeri és felkínálja egy személynek / ja-bu-lon/ az imádást. Ez a név
Ja-bu-lon 3 névnek a kombinációja. A Jahve a baál és pozirisz neveknek. Így a bibliának az igazi Istene össze van kapcsolva két pogány istenséggel amelyeket Isten megátkozott, elítélt. S amikor valaki szövetséget köt ezekkel, ezekkel az istenségekkel köt szövetséget.
Ha valaki a családban szabad kőműves az az egész családot az utódokat és a rokonokat is érinti.
Törzsi társadalmakban gyakran fiatal emberek életében is megvalósul ilyen átok. Bizonyos ceremóniákba jogokba bevezetnek fiatalembereket, gyakran megvagdossák a bőrüket, vagy egy bizonyos port a bőrükre hintenek, és ez a bálványimádás átka alá vonja azokat a fiatal gyermekeket is, annak a bálványimádásnak amelyre figyel, amelyet gyakorol ez a törzs.
Vannak olyan átkok amelyet sátán szolgái mondanak ki, ezeket a szolgákat különböző nyelvekben más fajta jelzővel illetik. Angolban azt mondanánk ezek varázslók. Amerikában másképpen nevezik őket stb…
Az ilyen embereknek valódi természetfölötti erejük van, ne becsüld ezt alá.
Hogyha egy törzshöz elmész misszionáriusként ne mondd azt nekik, hogy a sátán és a démonok nem valósak mert ők jobban tudják mint te, hogy valósak. Az üzenet az, hogy sátán valós de Jézusnak nagyobb ereje van. Hallgatni fognak rád különösen akkor ha ezt be is tudod mutatni.
Nem kell félnünk mert Jézus azt mondta hogy :
„imé adok néktek hatalmat az ellenségnek minden erején”
Ha valamit beviszel a te házadba ami okkultizmussal vagy bálványimádással kapcsolatos akkor megnyitottad az utat az ajtót egy átok számára, hogy az bekerüljön a te otthonodba. Néz meg a lakásodat, hogy van-e bent olyan tárgy ami nem Jézus Krisztust tiszteli.
Gyakran van olyan, hogy a gyerekek nem alszanak éjszaka, sírnak, nyugtalanok, félnek. Egy nagyon általános közös oka ennek az, hogy valami van a házukban ami sátán számára megnyitja az ajtót. Vizsgáld meg a házadat hogy semmi babonás dolog pl .szerencsepatkó stb.. ezek a sátán előtt nyitják meg az ajtót.

Most elmondom hogyan lehet megszabadulni az átkoktól.
Szeretnék néhány egyszerű útmutatást mondani:
Van egy alapvető mintája ennek ami 4 részből áll.
A felismerés , a megtérés, a visszavonás, az ellenállás.
1 –Felismerés: Ismerd fel, hogy mi a problémád.
2 –Megtérés: Térj meg. Bánd meg mindazt ami által egy átok jött az életedbe.
3 –A visszavonás: mondd ki, hogy nem fogod többé alárendelni magad ezeknek a dolgoknak. / keresztényekként jogunk van azt kimondani, hogy nem rendelem alá magamat semmilyen más forrásnak csak Istennek. Megtagadom ezt, mostantól fogva ennek nincs semmi helye énbennem /
4 – Ellenállás: Folytasd az ellenállást, állandóan utasítsd el ezt a dolgot, hogy ne legyen joga a te életedben, hogy uralkodjon, hogy kontrolláljon téged.

Jakab 4.7. azt mondja: ezért vessétek magatokat alázatosan Isten alá, nem az ellenségnek, nem démonoknak, hanem az Isten alá. Álljatok ellene az ördögnek. S ő mit fog tenni? Elmenekül tőletek hogyha betöltöd a feltételeket. Az ellenállás egy folytonos tevékenység.

Aztán a te szabadulásodnak adj egy igei alapot.
A legjobb a galata 3. 13, 3. 14. Jézus megváltott bennünket az átoktól átokká lévén, hogy mi Ábrahám áldását kaphassuk meg.
Jézus munkája által megszabadulhatunk a sötétségnek a hatalma alól és által mehetünk Jézus Krisztus országába. Ez olyan mint két terület és a kettő között szakadék van. Az egyik a sátáné a másik Isten országa, de csak egyetlen egy híd létezik a szakadék fölött és ez pedig Jézus Krisztus keresztje. Hogyha ezen a hídon mész át akkor átjuthatsz az egyik országból a másikba és Isten ezt akarja, hogy te ebben az országban légy.

1 János 3 .8. a 2. rész: „Azért jelent meg Istennek fia, hogy az ördögnek a munkáját lerontsa”.
Lukács 10. 19. „Ímé adok néktek hatalmat az ellenségnek minden ereje fölött”.

Ezek nagyon világos igei alakok. Hogyha ez le van fektetve az életedben valld meg a te hitedet Jézus Krisztusban, mert Jézus a mi megvallásunknak a főpapja. A te magvallásod alapján történik, hogy mit mondasz te őróla aszerint fog ő cselekedni.

A 3. kötelezd el magad engedelmességre. Hogyan leszünk méltók arra, hogy áldást örököljünk, mit kell tennünk? Isten hangját kell, hogy hallgassuk és megtegyük amit ő mond. Tehát ha elnyerted a szabadulásodat akkor döntsd el, határozd el, hogy mostantól fogva hallgatni fogom mit mond Isten, és meg fogom cselekedni ezt.

A következő lépés az, hogy valld meg mindazt a bűnt amiről tudsz. Akár te magad tetted meg akár a te őseid. Mert az őseid bűnei is egy bizonyos módon befolyással lehetnek az életedre. De van egy különbség, te nem vagy bűnös, vétkes az ő bűneikért de a következményei téged is befolyásolnak. Nem vagyunk felelősek az őseink bűneiért, de hogyha tudod hogy a te őseid bálványimádók voltak vagy keresztény tudományban vettek részt, vagy mormonok voltak, hogyha valami ilyesmit csináltak ami teljesen ige ellenes, föl kell szabadulnod ez alól.

A következő az, hogy meg kell bocsátanod minden személynek. Jézus azt mondta, hogyha imádkozol és bármi panaszod van a te felebarátod ellen, bárki ellen akkor mit kell tenned? Megbocsátanod.
A meg nem bocsátás a szívedben sorompó a te imáidnak a meghallgatása előtt.
A megbocsátás nem érzelem hanem elvi döntés. Azt szoktam mondani az embereknek, hogy tépjék össze az adósleveleiket.
Meg kell bocsátanunk mindenkinek, meg kell szakítani minden kapcsolatot az okkultizmussal a saját és az őseid életében.

Jézus azt mondta:
„bármit megkötöztök a földön a mennyben is kötve lészen, és amit itt megoldoztok a földön a menyben is oldva lészen”.

Szeretném megmutatni, hogyha felszabadultatok innen hová haladjatok tovább. Ezután meg kell vallanotok és számítanotok kell Ábrahám áldására. Hisz azért szabadulunk meg az átoktól, hogy Ábrahám áldását örököljük.

Mondd utánam:
Jézus keresztáldozata által kijöttem az átok alól és beléptünk Ábrahám áldásába akit Isten megáldott minden dolgában.

Emlékezzetek, a Szent Léleknek az áldása ez, a Szent Lélek közvetíti számotokra ezt az áldást. Barátod kell, hogy legyen a Szent Lélek, hogyha megszomorítod a Szent Lelket, hogyha nem tiszteled őt, akkor visszatartja az áldást.
Az ő kezében van Isten tárházához a kulcs. Hogyha akarsz gazdagságot akkor ővele köss barátságot. Ne felejtsd, hogy Isten mindenben megáld téged. Nem egy éjszaka kapsz meg mindent, de utána alkalmassá válsz arra, hogy ezeket megnyerjed.

Ehhez az irányhoz ragaszkodnod kell, hallgatnod kell Isten igéjét, és meg kell cselekedned azt, hogyha továbbra is Ábrahám áldásába akarsz maradni. És a helyes megvallásokat mondjad.
Hogyha valaki úgy érzi van rajta átok akkor én szeretnélek bevezetni egy olyan imába ami segít az átoktól megszabadulni.

Aki segítséget kér az álljon fel.

Először is egy világos igei alapot fogunk lefektetni a megfelelő igékkel.

Ezután meg kell vallanod a hitedet Krisztusban, engedelmességre kell magadat elkötelezned, és hogyha van olyan bűn amiről tudsz valld meg ősöd életéből is.

Ezután bocsáss meg minden személynek, utána szakíts meg minden közösséget a te és az őseid életében az okkultizmussal, és szabadulj meg minden olyan tárgytól ami átkot hoz az életedbe, és utána szabadítsd meg magadat Jézus nevében az átoktól.

Azért szabadulunk meg az átoktól, hogy Ábrahám áldását örököljük.

Ez az ima az Úr Jézus Krisztushoz szól és ő az aki megválaszolja ezt az imát.

Tehát mondjátok ezeket a szavakat utánam:

Átoktól megszabadító ima:
Uram, Jézus Krisztus…… Hiszem, hogy te vagy Isten fia….. és az egyetlen út Istenhez……. Hiszem, hogy te meghaltál a kereszten a bűneimért……. és feltámadtál a halálból……. Hiszem, hogy te a kereszten átokká lettél…….. minden olyan átokkal ami engem illetett…… hogy én megszabaduljak az átoktól…… hogy bekerüljek az áldásba…… Uram megvallok minden bűnt……. amelyeket én elkövettem vagy az őseim……. Kérlek bocsáss meg……. én is megbocsájtok mindenki másnak……… Bármit is tettek ellenem megbocsátok……… mint ahogy Isten megbocsátott nekem……… Szintén megbocsátok önmagamnak is……… Minden kapcsolatot megszüntetek bármilyen okkultizmussal…….. és megígérem, hogy megszabadulok……… minden okkult átkozott tárgytól…….. S most uram elfogadom a te megbocsátásodat………. és azzal a tekintéllyel amelyet adtál nekem………. Isten gyermekének…….. fölszabadítom magamat és azokat……… akik a tekintélyem hatalma alatt vannak……… minden átoktól az életünkben…….. Most Jézus nevében szabadulást parancsolok……Jézus nevében kijelentem ezt………. és elfogadom hit által……….. Jézus nevében………

És most kezdj el hálát adni az Úrnak. Ez a hitnek a legbiztosabb kifejezése:
Köszönöm Uram….. Köszönöm Jézus…….. Köszönöm ÚrJézus….. Köszönöm Uram…….. köszönöm köszönöm………

Nagyon jó elv, hogy fordulj valakihez és mondd el neki ezt magadról el.
Mondjátok el egymásnak első személyben:
Jézus keresztáldozata által ………kijöttem az átok alól………. kijöttem az átok alól………. és beléptem Ábrahám áldásába……… és beléptem Ábrahám áldásába………. akit Isten megáldott minden dolgában……… akit Isten megáldott minden dolgában.

Most szakítsunk arra időt, hogy adjunk hálát az úrnak:
Köszönöm Uram, köszönöm Jézus…….. Köszönöm Uram, köszönöm Jézus.

Minden átok legfőbb oka az hogy nem hallgat valaki Isten igéjére és nem cselekszi meg azt. Vannak olyan átkok amelyeket Isten mondott ki olyan magatartásra amely nem Istennek tetsző. Láttuk, hogy a legnagyobb átok abból származik, ha idegen isteneket követ valaki, bálványimádásba keveredik és az okkultizmust cselekszi. Több dolgot megvizsgáltunk amelyre Isten átkot mondott ki.

Most több más okkal fogok foglalkozni amelyek átkot vonnak maguk után. Az átkoknak a másik forrása az amikor valaki Isten nevében szól, Isten szájaként szól. Az átok önfenntartó, mindaddig megmarad amíg ezeket valaki le nem vágja, meg nem tudja szünteti.

A következő dolgot amelyet nagyon kevés keresztény ért meg manapság
Olyan személyekkel kapcsolatos amelyeknek a kapcsolatukban egymás között hatalmuk vagy tekintélyük van. A hatalom vagy a tekintély nem túl közkedvelt dolog a világ sok részén manapság de a valóságban most is érvényes és létezik. A tekintélyt nem az ember találta ki, hanem Istentől származik. Az egyik személynek tekintélye van, hatalma a másik fölött akár tetszik akár nem, pl: a férjnek a feleség fölött, a szülőknek a gyerekei fölött, a tanárnak a tanulók fölött stb.. Emiatt a tekintély miatt ami a kapcsolatokban van azok a szavak, amelyeket a hatalommal bíró személyek kimondanak, a hatalmuk alatt lévő emberek felé, természetfölötti jelentőségük van. Legyenek azok átkok, vagy áldások.

Hogyha megvizsgáljuk a bibliát azt látjuk, hogy Isten áldása mögött a következő legfontosabb áldás az apának az áldása. Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy megkapjátok az apai és anyai de elsősorban az apai áldást. Az Isten áldását senki nem várhatja el, hogyha nem tiszteli a szüleit. Sose mondj magadról negatív kijelentéseket, mert ezzel átkot mondasz ki magadra. A negatív szavakat úgy tudod hatástalanítani hogy annak a szónak a pozitív oldalát mondod ki és annyiszor amennyiszer a negatív kijelentést tetted.
„ Nem halok meg hanem élek, és hirdetem az Úrnak hatalmas cselekedeteit”. 3x elmondani.

(Lehet-e Isten által oltalom alá helyezni magunkat az átkokkal szemben?)
Isten mindenkitől meg tud bennünket óvni, kivéve önmagunktól.
Egy perc a pokol bejáratánál Minden, amit a látható világ ígér, az ábránd csupán, mert egy olyan kép az, amit mutat, ami csak arra jó, hogy egy fontos igazságot eltakarjon előled!               Van menny, van pokol,…..
CRUSE 2010.04.07 14:40:26
Jennifer Perez:
A pokol valóság, én jártam ott!

Egy keresztény családban nevelkedett 15 éves lány bizonysága, aki feltámadt a halálból. Eltávolodott az Úrtól, és túladagolva, holtan találták meg, Isten a pokolra küldte. Az Úr kegyelméből kapott egy második lehetőséget és visszatérhetett azzal a küldetéssel, hogy figyelmeztesse az elveszetteket, a hitehagyottakat, és a langyos keresztényeket az Úr nyomatékos üzenetével.

Isten áldjon meg benneteket testvérek. Arra kérnék mindenkit, hogy nyissa ki a Bibliáját és lapozzatok Joel próféta könyvének 2, 28 verséhez:

„És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak.”

Az én nevem Jennifer Perez és 15 éves vagyok. Nem könnyű nekem tinédzserként elétek állnom és elismernem a hibáimat, de a Szent Szellem segítségében bízom, Ő fog segíteni, és ad erőt, amire most nagy szükségem van. Mindenekelőtt dicsőséget és hálát szeretnék adni Uramnak, Jézus Krisztusnak. Nem akarok hittételeket elmondani vagy új hitelveket felvetni, csak azt fogom nektek elmondani, amit láttam, amit halottam, és amit éreztem.

Röviden szeretnék beszélni a családomról. A szüleim keresztények, és jó példával jártak előttem, Isten útját mutatták meg életükkel. Három évvel ezelőtt lettem keresztény, és fogadtam el az Urat Nicky Cruze testvérrel együtt. Két évig az Úr utjain jártam, de amikor elkezdtem a középiskolát, lázadóvá kezdtem válni, és elhagytam Isten útjait. Lázadoztam a szüleim ellen, és a droghoz nyúltam. A barátaim vettek rá arra, hogy ezt megtegyem.

Gondoltam, hogy keresztény vagyok, és én teszem majd a barátaimat kereszténnyé. Ehelyett ők vittek engem vissza a világba. Valójában a drog volt az, aminek a hatására sok mindent tettem. Gonosz szellemek költöztek belém, ez volt az, ami lázadóvá tett a szüleimmel szemben. Ők szigorúak voltak, és nem engedtek el sehová, így azt sem engedték, hogy egy barátom házában töltsem el az éjszakát. Mindent titkokban kellett tennem, a hátuk mögött. Lógni akartam az iskolából. Alig akartam menni, éppen csak annyit, hogy a látszatot fenntartsam. Azon a ponton voltam, hogy drogfüggővé válok, de az Úr mindebből kiemelt. Szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy keresztény voltam.

A bizonyságom 1997. május 2-án kezdődik. Volt egy barátom, csak barátok voltunk, és semmi több, és ő tudta ezt. Azt gondoltam, hogy ismerem őt, de valójában egyáltalán nem tudtam, ki ő. Azon az éjszakán felhívott és megkérdezte, hogy nem tudnék-e kijönni, csavarogni. A szüleim nem voltak otthon. Imádkozni mentek a közösségbe, mint minden pénteken. Azt mondtam nekik, hogy én nem akarok velük tartani, mert rosszul érzem magam. Már megőrültem tőlük, mert többször azt terveztem, hogy éjszaka különböző barátaimmal bulizni megyünk, de a szüleim nem engedtek el. Így arra kértem őket, hadd maradhassak otthon, és otthon hagytak. Amikor elmentek az imádságra, a barátom felhívott. Azt mondta: „Miért nem jössz el, már mindenki itt van?” Gondoltam magamban: „Nem akarok szembeszállni a szüleimmel, de talán ki tudok szökni, és soha sem fogják megtudni”, és így is tettem.

Azon az éjszakán a szüleim, miután hazajöttek, lefeküdtek aludni. Mindenre elszántan készen álltam arra, hogy kiszökjek, ezért felhívtam a barátom, és mondtam neki, hogy várjon rám az utcánk sarkán. Szóltam neki, hogy ne jöjjön el a házunk előtt, nehogy a szüleim felébredjenek, és összedőljön a tervem. Párnákat tettem a takaróm alá, és kimásztam az ablakon. Egy kétemeletes házban laktunk, és házunk minden ablaka be volt rácsozva. De mióta a szüleim bíztak bennem, az én ablakom nem volt rács. Így húztam hasznot a szüleim bizalmából. Kimásztam a tetőre, és leugrottam, egyből a földön landoltam. Az Úr tervezett így mindent, mert kitörhettem volna a lábam, és ez megakadályozhatta volna azt, amit Isten tervezett el számomra.

Kimentem az utcára, a barátom már ott volt. De amikor beszálltam az autóba három fiút és egy másik lányt láttam. Gondoltam magamban, hogy „semmit sem fogok csinálni, csak elengedem magam, drogozok és iszok.” De amikor láttam a három fiút és a lányt, megijedtem attól, hogy ki akarnak majd használni. De beszálltam az autóba, és elindultunk. Korábban, amikor beszéltem a barátommal telefonon, azt mondta, hogy csak körbenézünk egyet a városban. Erre mondtam azt, hogy „OK, ez jól hangzik”, így mentem bele. Nem gondoltam volna, hogy egy motelben fogunk kikötni. Mert oda érkeztünk meg.

Amikor megálltunk, kitett egy patyolat előtt, amely a motel mellett volt. Mondták, hogy ott várjak, és hogy mindjárt felszednek egy másik barátot. Mondtam, rendben, de kitaláltam, hogy azért hagynak ott, hogy egy szobát kivegyenek. Amikor visszajöttek, felvettek, és elvittek abba a szobába. Azt mondták: „Nyugi, bízz bennünk! Nem fogunk semmit se csinálni, csak várjuk a másik barátunkat, hogy jöjjön, és akkor mindannyian lelépünk.” Így megbíztam bennük, soha nem gondoltam volna, hogy bántani akarnak, de megjegyzem, hogy nem tudtam, ki a barátom valójában. Először csak beszélgettünk, aztán megkérdeztem őket, „Miért nem iszunk valamit addig, amíg várakozunk?” A barátom és én elhagytuk a szobát, és lementünk a motel előtti kis étterembe. Három Sprite-ot vettünk, és visszatértünk a szobába. Ők elkezdték kitölteni a Sprite-ot poharakba. Nem hoztak magukkal táskát, vagy bármit, ami gyanús lett volna, amiből azt gondolhattam volna, hogy valamit fognak tenni az italomba, vagy hogy velem tesznek majd valamit. Minden, amit tettek, nagyon ártatlannak tűnt.

Kimentem a WC-re, hogy megigazítsam a hajam, és a női dolgaimat elvégezzem, és mire visszaértem, már kitöltötték az italom. Néhány rágót vettem a számba, epreset, és megittam azt, amiről azt hittem, hogy Sprite. Ami ezek után történt, arról nincs tudomásom.

Amikor újra látni kezdtem, éreztem, hogy a szellemem kilép a testemből. Már a kórházban voltam, és láttam az összes orvost és nővért magam körül. Amikor kilépett a szellemem, láttam a testemet az ágyon. Tudjátok, hogyan néztek ki akkor, ha nézitek magatok a tükörben, és láttok egy tükörképet. De én nem a visszatükröződésemet láttam, hanem a saját testem az ágyon. Amikor körülnéztem, két vörösbe öltözött ember jelent meg ott, „gyere az utadra”, mondták, és megragadtak, mindegyik egy-egy karomat.

Elvittek egy helyre, és amikor felfedeztem, hol vagyok, láttam, hogy ez a mennyország. Az első, amit láttam, egy nagyon nagy fal volt. Fehér volt, és elnyúlt olyan messze, hogy számomra végtelennek tűnt. A fal közepén volt egy kapu, egy hosszú kapu, de ez zárva volt.

A Ószövetségben Mózes beszél a sátorról, és leírja a paramétereit. Én emlékeztem erre, és olyanak láttam a falat, mint a sátornál. Jobbra a kapu mellett volt egy széles szék és ennek jobb oldalán egy kisebb szék. Úgy tűnt, hogy aranyból készítették őket. Tőlem jobbra volt egy széles fekete kapu, körülötte rettenetesen sötétség, de tudtam a rajta lévő fogantyúról, hogy kapu. Ez egy undorító kapu volt. De a bal oldalamon ott volt a paradicsom, fák, kristályos víz hullt alá, és fű. Olyan békesség áradt benne, de senkit sem láttam ott.

Felnéztem, és láttam magam előtt az Atyát, nem láthattam az arcát, mert a dicsősége olyan nagy és olyan fényes, hogy mindent bevilágított a mennyben. A dicsősége mindent ragyogóvá tett. Nem volt nap, hold, nem látszottak a csillagok, Ő volt a világosság. Láttam a testét, és teste a Fiút is magába foglalta, egyik a másikban volt, együtt voltak. Látható volt az elkülönülésük, mégis az egyik a másik belül volt, együtt léteztek.

Jobbra mellettük két angyal állt, Gábriel és Mihály. Onnan tudtam a neveiket, hogy a homlokukra fel volt írva.

Amikor az Atya előtt álltam, rettenetesen mocskosnak éreztem magam. A térdeimre estem és sírtam. Iszonyatosan szégyelltem magam. Ha láthattam volna az arcukat, akkor sem akartam volna, mert annyira szégyenkeztem előttük. Amikor az Atya előtt voltam, Ő megmutatta az életem filmjét, a kezdetektől egészen addig. Azt mondta, hogy a legfontosabb része akkor zajlott, miután Mellette döntöttem, mert akkor már meg voltam mentve. Megmondtam a barátaimnak, hogy keresztény vagyok, de valójában nem mutattam nekik semmi gyümölcsöt. Ő azt mondta, hogy elrendeltetett, hogy a pokolba kell mennem.

Gábriel arkangyal odalépett, és megragadott a karomnál fogva. Elvitt az undorító fekete ajtóhoz, amit közelebbről meg sem akartam nézni. Próbáltam megállni, de szellemben voltunk, így keresztülmentünk a kapun. Amikor a kapu másik oldalán voltunk, minden teljes sötétségbe borult, arra is képtelen voltam, hogy magamat lássam. Nagyon gyorsan elkezdtünk zuhanni, úgy, mint a hullámvasúton. Ahogy zuhantunk egyre forróbb, és forróbb lett. Behunytam a szemem, nem akartam látni, hol vagyunk.

Amikor megálltunk, kinyitottam a szemem. Egy hatalmas úton álltunk. Nem tudtam, hogy hova vezet. De az első dolog, amit azonnal éreztem, a szomjúság volt. Rettenetesen szomjas voltam. Folyamatosan mondtam az angyalnak, hogy „szomjas vagyok, szomjas vagyok.” De úgy tűnt, mintha nem is hallott volna engem. Elkezdtem sírni, és amikor a könnyek lefolytak az arcomon, teljesen elpárologtak. Kénszag terjengett, olyan, mint az égő gumiabroncsok szaga. Próbáltam befogni az orrom, de csak még rosszabb lett. Szellemi testben mind az öt érzékszervem érzékenyebbé vált. Amikor megpróbáltam az orrom befogni, csak még erősebben éreztem a kén szagát. A kis szőrök a karomról mind eltűntek. Éreztem a rettenetes hőséget, iszonyú forróság volt.

Amikor kezdtem körülnézni, démonoktól gyötört embereket láttam. Egy nőt láttam, aki ott szenvedett, egy démon kínozta. Levágta a fejét és a hosszú lándzsájával mindenhol átszúrta. Egyáltalán nem törődött vele, hogy ez milyen fájdalmat okozott neki. A szemébe, a testébe, a lábába, a kezébe, egyáltalán nem törődött vele. Aztán visszaillesztette a fejét a testére, és csak szúrta és szúrta. A nő gyötrelmes sikolyokkal sírt.

Akkor egy másik démont láttam, amelyik egy 21-23 év körüli embert kínzott. Ennek az embernek egy lánc volt a nyaka körül, és egy tűzverem előtt állt. Ez a démon mindenhol átdöfte őt a hosszú dárdájával, a szemét, mindenhol. Aztán a hajánál fogva és a lánccal megragadta és bedobta a tűzverembe, majd kivette onnan, és újra és újra átdöfte. Ez megállás nélkül folytatódott, és minden alkalommal, amikor a tűzverembe vetette, képtelen voltam elviselni az üvöltését, de aztán a démon kihúzta onnan, és ő gyötrődve üvöltött. Megpróbáltam befogni a fülem, mert a hangja annyira idegtépő volt, de még azután is hallottam. A hallásom sokkal érzékenyebbé vált.

Ránéztem egy másik démonra, ez a démon, undorító volt. A másik kettő is visszataszítónak látszott, de ez volt a legfertelmesebb. Több különböző állathoz tudnám csak hasonlítani, azonban képtelen vagyok leírni szavakkal. Ez járkált körbe-körbe, és rettegésben tartotta az embereket, és az emberek valóban gyötrődtek a félelemtől és a rettegéstől.

Egy másik démont is láttam, de ez gyönyörű volt, úgy nézett ki, mint egy angyal, de nem az volt. A különbség annyi volt Isten angyalai és a démonok között, hogy a démonoknak nem volt felírva a nevük a homlokukra, mint Isten angyalainak.

Majd visszanéztem Gábriel arkangyalra, ő felfelé nézett. Gondoltam, hogy nem akarja látni mások kínzását. Töprengtem magamban, „miért van még mindig itt? Nem feltételezném azt, hogy arra vár, hogy én is sorra kerüljek a kínzásban.” Még mindig szomjas voltam, és odakiáltottam az angyalnak, hogy „szomjas vagyok, szomjas vagyok.” Gondolom, hogy hallott engem, mert lenézett rám, és azt mondta, „az Úr adni fog neked még egy lehetőséget.”

Amikor ezt kimondta, hirtelen minden szomjúságom, minden gyötrelmem és fájdalmam eltávozott. Hatalmas békesség borított be. A kezemnél fogva megragadott és azon voltunk, hogy felemelkedjünk, de hirtelen hallottam, ahogy a nevemet kiáltják, „Jennifer, segíts, segíts rajtam!” Lenéztem. Akartam látni, ki volt az, de a lángok eltakarták az arcát. Úgy hangzott, mint egy lány hangja. Csak annyit láttam, hogy kinyújtja a kezeit, és segítségért könyörög. Borzasztóan szerettem volna segíteni rajta. Amikor megpróbáltam, nem tudtam, mert az én kezem keresztül haladt az ő kezein. Annyira akartam neki segíteni, de tudjátok, neki már semmi reménye sem volt. Sorsára kellett hagynom.

És körülnéztem, és láttam a barátaimat, embereket, akiket ismertem, és más embereket. Olyan ismerősnek tűntek, de nem tudtam kicsodák, nem ismertem a sorsukat. De amikor a barátaimat láttam a suliból, az rettenetesen fájt. Gondoltam magamban, „talán a rossz bizonyság, amit tettem nekik, hisz hallották rólam, hogy keresztény vagyok, de nem ébresztettem bennük érdeklődést Isten iránt, hanem én fordultam el az Úrtól. Talán én vagyok az, aki ide juttatta őket.” Ilyen gondolatok törtek fel bennem. Láttam, hogy a pokolban nincs idő, nincs múlt, nincs jelen és jövő, minden ugyanakkor zajlik, és elrendeltetett, hogy ők ide kerülnek. De amint mondtam az elején, nem akarok hittételeket felállítani, de ez volt az, amit láttam. Mert azok az emberek, akiket ott láttam, ma még mindig élnek.

Akkor az angyal visszavitt az Úr jelenlétébe. Amikor előtte álltam, a térdeimre estem, és csak sírtam és sírtam. Még mindig nem akartam felnézni rá, mert annyira szégyelltem magam. De az Úr egy különös melegséggel a hangjában azt mondta, „Szeretlek.” Éppen úgy, ahogy benneteket szeret, akik most engem hallgattok. Ezt Ő mondta nekem szemtől szembe. Az Úr azt mondta, hogy mindent megbocsát nekem, amivel megbántottam Őt. Eltörölt minden vétket.

Isten rám tekintett, és rengeteg dolgot mutatott. Megmutatta a világot, a földet. A föld körül láttam valami bársonyosat, olyasmit, mint az ózon réteg, nagyon finomnak tűnt, az volt a vágyam, hogy megérintsem. Amikor megérintettem, akkor jöttem rá, hogy Szent Szellem, mert megmerítkeztem benne, és nyelveken kezdtem el imádkozni.

Ez idő alatt megteltem Szent Szellemmel, és sok sötét szellem hagyott el. Amikor elszálltam, és kábítószereztem, bemocskoltam az elmém, és kinyitottam az ajtót, és ezek a gonosz szellemek belém költöztek. Ők gyötörtek engem. Az az út, amin jártam, valójában nem az enyém volt, hanem a bennem lakozó sötét szellemeké. Isten Igéjében meg van írva, hogy amikor a házad tisztává lesz, a sötét szellemek megpróbálnak visszatérni magukkal hozva hét másik gonosz szellemet. Az én házam tiszta lett, amikor elfogadtam az Úr Jézust megváltómnak. Láttam ezeket a gonosz szellemeket, amikor bemerítkeztem, ők hetet hoztak, és azok ugyancsak másik hetet, és az utóbbiak is másik hetet, és végül képtelen voltam megszámolni őket. De Isten megtisztított minden sötét szellemtől.

Megmutatta nekem a jövőt is. Megmutatta a Földet, és azokat a dolgokat, amik történni fognak, az eseményeket, amelyek majd végbemennek. A látomás, amit kaptam, mostantól egészen az elragadtatásig tartott. Nem mutatta meg az elragadtatást, de azt igen, hogy mi fog lezajlani előtte. Minden nap közelebb és közelebb kerülünk hozzá, figyelmeztetlek benneteket, hogy az elragadtatás közel van. Vizsgáljátok meg magatokat, az életeteket, és kérdezzétek meg magatoktól, hogy „készen állok arra, hogy az Úrral menjek?” Az Úr mindezt megmutatta, de hozzátette, hogy ne mondjam el senkinek, csak várjak, és kísérjem figyelemmel az eseményeket, mert közel van a vég. Nem akarom kísérteni az Urat, ez az oka annak, hogy nem mondom el, amit láttam. De azt elmondhatom, és figyelmeztetlek benneteket, hogy az elragadtatás közel van.
Kinyilatkoztatások Mennyről és pokolról Amint 7 kolumbiai fiatalember együtt volt, Jézus Krisztus elvitte őket és megmutatta nekik a Mennyet és a poklot. Olvasd tehát a tudósítást a pokol gyötrelmeiről. Eredeti spanyol hangfelvételről készült a fordítás, és csak 6…..
CRUSE 2010.04.07 11:10:35
Bill Wiese

23 PERC A POKOLBAN

Bizonyságtétel rövidített magyar változata.
A Toronto, Scarlett Rd.-i Gyülekezetben elmondta Sutus József.
Egy megrázó bizonyságtételt szeretnék elmondani egy amerikai testvérünkről, akit Bill Wiese-nek hívnak. Az ő beszédéből fogok majd idézni egy részletet, melyben bizonyságot tesz arról a 23 iszonyatos percről, amit a Pokolban töltött.
Mielőtt rátérnék erre, néhány gondolatot szeretnék megosztani veletek testvérünkről, Bill Wieseről. Bill és felesége Annette, már régóta az Úr gyermekei, akik komoly munkát végeznek az Isten szolgálatában. Bill 16 éves korában fogadta el az Úr Jézust, és 32 éve az Úr gyermeke. 10 évig volt tagja egy kaliforniai gyülekezetnek, majd az elmúlt 15 évben az "Eagles Nest" nevű, szintén kaliforniai gyülekezetben, vezetőségi beosztásban vitte feleségével együtt a feladatokat, amiket Isten reá bízott.
Amit testvérünk 1998 november 23-án átélt, nagyon megrázó esemény, ami egyben
RENDKÍVÜLI ÜZENETET TARTALMAZ SZÁMUNKRA!

Bill Wiese az átélése után következő hét évet a Biblia tanulmányozásával töltötte, és kutatásai alapján bebizonyította, hogy az átélt dolgok minden egyes részlete a Bibliában megtalálható, és megegyezik az ott leírtakkal.
Most pedig részlet Bill testvér bizonyságtételéből:
Először is talán mindenkiben az a kérdés merül fel egy ilyen dolog hallatára, hogy honnan vagyok olyan biztos abban, hogy ez nem csak egy rossz álom volt? Szeretnék egy dolgot kihangsúlyozni. Kívül kerültem a testemen!
Hogy ilyen dolog lehetséges egy bibliai példa bizonyítja, melyben Pál apostol írja le az ő átélését: (2Kor 12:2) "Ismerek egy embert a Krisztusban, aki tizennégy évvel ezelőtt - hogy testben-e vagy testen kívül-e, nem tudom, csak az Isten tudja -, elragadtatott a paradicsomba"
Amikor visszatértem arról a szörnyű helyről, láttam saját testemet a földön feküdni. Biztos vagyok benne, hogy ez egy testen kívüli élmény volt, és Isten megrettentett engem ezen az élményen keresztül. (Jób 7:14) "Akkor álmokkal rettentesz meg engem és látásokkal háborítasz meg engem..."

Körülbelül egy évbe telt, hogy meg tudjak nyugodni ennek a szörnyűségnek a hatásától, és visszatérjek normális állapotomba. Az átélt trauma és félelem, amiben részem volt, megváltoztatta az egész látószögemet arról, hogy miként tegyünk bizonyságot másoknak, és hogy mennyire hálásak lehetünk Istennek, amiért lehetőséget nyújt arra, hogy megmeneküljünk ettől a borzalomtól!
A feleségem elmondta, amit akkor tapasztalt, mikor meglátott engem a nappaliban a földön feküdni. Én nem emlékszem erre a részre. Anita éjjel 3 óra 23 perckor ébredt fel, és észrevette, hogy nem vagyok mellette. Ordítást hallott a nappaliból. Olyan állapotban talált meg, ami teljesen szokatlan és rendkívüli volt az én egyébként nyugodt, kiegyensúlyozott természetemhez. Furcsa pozícióban feküdtem, fejemet a két kezembe fogtam, és üvöltöttem. Feleségem nem tudta mit csináljon! Azt gondolta szívrohamom van. Elkezdett imádkozni értem, én pedig csak ezt ordítottam:
- Kérd az Urat, vegye ki elmémből ezt a dolgot! Az Úr a Pokolba vitt, és úgy érzem a testem haldoklik, nem bírom tovább! -
Ő folytatta az imádkozást és kb. 10-20 perc elteltével kezdtem lenyugodni. Anita elmondta, hogy teljes traumába kerültem, mint egy olyan ember, aki a vietnami háború borzalmait újra átéli, vagy valami szörnyű baleset után sokkos állapotba kerül. Ez nem olyan volt, mint amikor valaki csak egy rossz álomból ébred fel! - mondta.

Ezután a megtapasztalás után kezdtem kutatni a Bibliában, hogy volt-e már valamikor, valaki, aki megtapasztalta a Poklot. Olyan verseket találtam, ami megegyezett a saját átélésemmel. Több mint 400 vers szól olyan dolgokról, amit éreztem, hallottam, és láttam a Pokolban. Benne van a Bibliában! Minden, ami megtörtént velem, ott meg van írva!

Jónás is átélte a Poklot, ami így van leírva: (Jónás 2:3,7) "És mondá: Nyomorúságomban az Úrhoz kiálték és meghallgata engem; a Seol (Pokol) torkából sikolték, és meghallád az én szómat. - A hegyek alapjáig süllyedtem alá; bezáródtak a föld závárjai felettem örökre!" Tizennégy másik olyan személyre is találtam, akik ugyancsak megtapasztalták a Poklot. Ezek legtöbben átélték a klinikai halált, és kórházban hozták vissza őket az életbe. Azon a bizonyos estén feleségemmel együtt egy imaösszejövetelen vettünk részt, majd hazamentünk, és lefeküdtünk aludni.
Körülbelül éjjel három órakor kezdődött az átélésem. Nem értettem, hogyan kerültem oda egész addig, amíg vissza nem jöttem, az Úr akkor magyarázta el nekem.
Be voltam dobva egy börtöncellába. Nagy durva kőből voltak a falak, és rácsok az ajtón. Akkor még nem tudtam hol vagyok, csak annyit tudtam, hogy elviselhetetlen forróságot érzek. Csodálkoztam, hogy bírom ezt ki? Úgy éreztem, hogy elolvadok! Egy kis ideig fény volt a helységben, gondolom Isten jelenléte volt ott, hogy jobban láthassam a környezetet, majd egy perc múlva minden elsötétedett! Megértettem, hogy a Pokol egy része börtöncellákból áll. Tűzfészkek vannak, máshol pedig hatalmas tűz.
Ézsaiás 24:22 "És összegyűjtve összegyűjtetnek gödörbe, mint a foglyok, és bezáratnak tömlöcbe..."
Példabeszédek 7:27 "Sírba vivő út az ő háza, amely levisz a halálnak hajlékába." Jónás 2:7 "...bezáródtak a föld závárjai felettem örökre!"
Egy cellában voltam, és négy lény volt ott velem. Akkor még nem tudtam, hogy ezek démonok voltak. Én úgy kerültem oda, mint egy bűnös ember, aki még nincs megmentve. Isten kivette elmémből, hogy én egy megtért keresztény vagyok. Nem értettem miért történt így, de visszafelé jövet az Úr azt is megmagyarázta nekem.
Ezek a lények óriásiak voltak, kb. 4 méter magasak. Az egyiknek teste tele volt pikkellyel, óriási állkapcsa volt hatalmas fogakkal. Kifelé álló karmai voltak, és mélyen ülő szemei. A másik egyáltalán nem úgy nézett ki mint az előző. Ennek hosszabbik karján végig borotvaéles uszonyai voltak és deformált lábai. Minden deformált és kitekert volt rajta. Az egyik karja hosszabb, másik rövidebb volt. Ronda, undorító kinézésű lény.
Egész idő alatt Istent szidták és átkozták. Én csodálkoztam azon, miért átkozzák Istent? Miért gyűlölik Istent ennyire?
Majd figyelmük rám irányult, és ugyanazt a gyűlöletet érezték irántam is, mint amit Isten iránt éreztek. Nem értettem miért gyűlölnek engem is, hiszen én nem tettem nekik semmit? De olyan gyűlölettel gyűlöltek engem, amit még soha nem tapasztaltam a Földön. Az ő gyűlöletük messze túl ment azon, ahogy egy ember gyűlölni képes. Teljességgel gyűlöltek, és én tudtam, hogy ezek ki vannak jelölve arra, hogy örökké kínozzanak engem. Volt még ott néhány dolog, és nem értettem, hogy honnan tudtam azokat? A Pokolban az érzékek jobban működnek! Érzékenyebbek vagyunk mint a fizikai testünkben. Érzékenyebbek a távolságra, és az időre.
A földön feküdtem a cellámban, és a testemben semmi erő nem volt. Csodálkoztam, miért van az, hogy alig tudok mozdulni, mi baj lehet velem? Egyáltalán nem érzékeltem erőt a testemben, tehetetlenül feküdtem a földön. Az egyik démon megragadott, felkapott, és odahajított a falhoz mint egy üvegpoharat. Ez mutatta, hogy milyen könnyű voltam, vagy hogy ő mennyire erős. Odavágott a falhoz. Minden csontom eltört, éreztem a fájdalmat. Elterültem a földön, és kegyelemért kiáltoztam, de ezekben a lényekben nincsen kegyelem, semmi kegyelem!
Az egyik felkapott, és a másik, penge éles uszonyaival letépte a húsomat. Csak letépte rólam, és egyáltalán nem törődött azzal, hogy ez a test Isten csodálatos alkotása. A gyűlölet irántam annyira erős volt!
Csodálkoztam, miért élek még, hogyan tudom átélni mindezeket? Nem értettem, miért nem vagyok halott? A húsom úgy lógott le rólam mint szalag darabok, de nem volt vér, mert a vérben élet van, és a Pokolban nincs élet!
Ézsaiás 14:9-10 "Alant a sír megindul te miattad megérkezésedkor, miattad felriasztja árnyait, a föld minden hatalmasit, felkölti székeikről a népek minden királyait. Mind megszólalnak, és ezt mondják néked: Erőtlenné lettél te is, miként mi; hozzánk hasonlatos levél!" Zsoltár 88:5 "Hasonlatossá lettem a sírba szállókhoz; olyan vagyok, mint az erejeveszett ember."
Tudjuk, hogy a gonosznak milyen hatalmas ereje van! Az egyik Ige beszél arról, hogy egy démonokkal megszállott ember, akit láncokkal megkötöztek, képes volt bármilyen láncot szétszaggatni a démonok ereje által. Képtelenek voltak megláncolni őt, darabokra törte a láncokat és ez, csak egy démonokkal megszállott ember volt.
Márk 5:4 "Mert sokszor megkötözték őt békókkal és láncokkal, de ő a láncokat szétszaggatta, és a békókat összetörte, és senki sem tudta őt megfékezni."
A Bibliából az derül ki, hogy ezek a démonok ezerszer erősebbek az embernél! Még ha a természetes erőm birtokában let-tem volna is, akkor sem tudtam volna megküzdeni velük. Én teljesen rá voltam utalva a kegyelmükre, de bennük nem volt kegyelem! A démonok uralják az embereket a Pokolban.
A démonok szaga és a Pokol szaga iszonyatos! Nem tudom leírni nektek! Az égett húshoz, vagy a szulfát szagához hasonlít. Olyan, mint egy nyitott szennycsatorna, rothadt hús, romlott tojás, savanyú tej együttesen, és mindezek ezerszeresen! Ha belélegzed, és bent tartod az orrodban olyan szörnyen mérgező, hogy a bűz meg tudna ölni ha testben volnál. Arra gondoltam, hogy tudom túlélni ezt a szörnyű bűzt? De újra hangsúlyozom, ott nem halhatsz meg, mindezt el kell viselned.
A kínzásokat, amiket átéltem megtalálhatók az 5. Mózes 32:22-24-ben. Mert tűz lobban fel haragomban és leég a Seol fenekéig. Megemészti a földet és gyümölcsét, és felgyújtja a hegyek alapjait. Veszedelmeket halmozok reájuk, nyilaimat mind rájuk fogyasztom. Éhségtől aszottan, láztól emésztetten és keserű dögvésztől - a vadak fogait is rájuk bocsátom, a porban csúszók mérgével együtt.
Sámuel 22:6 "A Pokol kötelei vettek körül, s a halál tőrei estek reám." A következő Ige beszél ezekről a dolgokról:
Mikeás 3:2 "Ti, kik gyűlölitek a jót és kedvelitek a gonoszt! Akik levonszátok róluk bőrüket és csontjaikról az ő húsokat!" Ez történt a zsidó néppel a valóságban, de ez az, amit a démonok tesznek.

Kegyelemről
Zsoltár 36:6 "Uram, az égig ér a te kegyelmességed; a te hűséged a felhőkig! Csak a Mennyben van kegyelem! A kegyelem Istentől jön!"
A Sátán nem ismer semmiféle kegyelmet, ő teljesen ellene van annak. A Pokol egy kegyetlen, rettenetes, borzalmas hely, amit bírni kell.
Ki kell bírni mindezeket a dolgokat! Zsoltár 74:20 "Tekints a szövetségre; mert telve vannak e földnek rejtekhelyei zsaroló tanyákkal."

Isten az embert a teremtés legmagasabb pontjára helyezte, és ezek a démonok a legalacsonyabb helyen vannak. Mi emberek keményen megdolgozunk az életben, hogy előre jussunk. Tanulunk, hogy jobb legyen nekünk, de ezeket a képességeket a Pokolban nem tudjuk használni, mert ott az embereket a démonok uralják. Ezeknek a lényeknek nincs értelmük, teljesen érzéketlenek. Egyedül a gyűlölet amihez értenek, úgy Isten, mint az emberek iránt. Ott ők uralják az életedet, és te nem tehetsz semmit ellenük.

A megaláztatásról is vannak Igék, amiket bírnod kell!
Ézsaiás 5:14-15 "Azért a sír kiszélesíti torkát és feltátja száját szertelen, és leszállnak abba népem főemberei, és zajongó sokasága, és minden örvendezői. És porba hajtatik a közember, és megaláztatik a főember, és a nagyok szemei megaláztatnak."
Ezékiel 32:24 "Itt van Elám és egész sokasága az ő sírja körül, mindnyájan megölettek, kik fegyver miatt hulltak el, kik alászálltak körülmetéletlenül a mélységek országába, kik félelmére valának az élők földjének, és viselik gyalázatukat azok mellett, kik sírgödörbe szálltak."

Sötétség van, és kiáltások hallatszanak a Pokolban.

Ahogy ott feküdtem a cellámban egyre sötétebb lett, majd teljesen elsötétült minden. Soha ezelőtt nem tapasztaltam ilyen sötétséget. Lent voltam mélyen egy barlangban, mélyebben mint az arizonai vasbányák. Olyan volt ez a sötétség, amit nem lehet elképzelni. Valahogy megpróbáltam kimászni. Sikerült, mert engedték. Emlékeztem hol van az ajtó, így arrafelé másztam. Éreztem merre kell mennem, így kerültem ki a cellából. Ahogy az egyik irányba néztem minden fekete volt, csak kiáltásokat hallottam. Emberek billiói sikoltoznak ezen a helyen! Tudtam, hogy billiók voltak ott, annyira hangos volt a kiáltozás. Ha ezelőtt hallottál valaha sikoltozást, el tudod képzelni ez mennyire idegtépő. De amikor billiók sikoltoznak, leírhatatlanul megviseli a tudatunkat. Egyszerűen elviselhetetlen! Befogod a füledet, mert annyira idegtépő, de nem tudsz elmenekülni előle! A félelem, ami rád tör elképzelhetetlen! Ott mindent a félelem ural! Isten jelenléte nincs azon a helyen, így el kell viselned a félelmet, kínzást és sötétséget. Nem látsz semmit, és azt sem látod, hogy mi közeledik feléd, vagy éppen támad rád.

Az Ige beszél nekünk erről a sötétségről

Zsoltár 88:7 "Mély sírba vetettél be engem, sötétségbe, örvények közé."
Jelenések 16:10 "Az ötödik angyal is kitölté az ő poharát a fenevad királyi székére, és lőn az ő országa setét, és rágják vala az ő nyelvüket a kín miatt."
Júdás 1:13 "Tengernek megvadult habjai, a magok rútságát tajtékozók, tévelygő csillagok, akiknek a sötétség homálya van fenntartva örökre."
Van olyan sötétség, amit érzékelni lehet, ahogy meg van írva a 2Mózes 10:21-ben "És monda az Úr Mózesnek: Nyújtsd ki a te kezedet az ég felé, hogy legyen sötétség Egyiptom földén és pedig tapintható sötétség." Igen, te a Pokolban tapintani tudod a sötétséget!
Félelem a Pokolban

A félelem, ami rám telepedett, iszonyatos volt! Ha láttál már rémfilmet, ahol a félelem nekiugrik a torkodnak és teljesen elborít, sokszorozd meg azt ezerszeresen, és ott ez az érzés tart fogva egész idő alatt!
Nekem van fogalmam a félelemről! Még nagyon fiatal voltam, amikor Floridában jártam szörfözni. Egy alkalommal egy cáparaj bekerített engem. Egy három és félméteres tigriscápa kettéharapta a szörfdeszkámat, majd meg-ragadott a lábamnál fogva és lehúzott a mélybe. A lábam az óriási cápa szájában volt. (Akkor nem voltam keresztyén, ez még előtte történt, mielőtt meg lettem volna mentve Jézus által.) De a cápa hirtelen elengedett.
Tudtam, hogy Isten nyitotta ki a cápa száját, de abban a pár percben a félelem rettenetes volt. Ha valaki látta a JAWS (Cápák) című filmet, az a félelem SEMMI sem volt ahhoz képest, amit én átéltem. Egy másik fiúnak, aki nem messze volt tőlem, a cápa letépte a lábát. A többiek kihúzták őt a partra, és vérrel volt teljesen elborítva. A fiú csak üvöltött, és nem volt lába!
Én tudom mi a félelem, de ez a félelem semmi nem volt ahhoz képest, amit a Pokolban éreztem! Az nem hasonlítható semmihez!

Vannak dolgok, amiket ki kell bírnunk a Pokolban
Ézsaiás 24:17-18-ban látjuk: "Rettegés, verem és tőr vár rád földnek lakója! És lesz, hogy aki fut a rettegésnek szavától, verembe esik, és a ki kijő a veremből, megfogatik a tőrben, mert az egek csatornái megnyílnak, és megrendülnek a föld oszlopai."
Jób 18:14-ben az Ige beszél nekünk azokról a gonoszokról, akik ellene állnak az Úrnak. "Eltűnik sátorából az ő bátorsága, és a félelmek királyához folyamodik ő."
A Sátán határozottan a félelmek királya! A Pokolban élettelen pusztaság van.
Egy idő után kijutottam a börtönből. Az egyik irányban lángoló tüzet láttam kb. 12-15 km.-re tőlem. Tudtam, hogy ennyi volt a távolság. A sötétség olyan sűrű volt, hogy felemésztett minden világosságot. A tűz körülbelül 5 kilométer széles volt. Izzón lángolt fölfelé a magasba, és ez elég fényt adott ahhoz, hogy egy kicsit beláthassam a tájat. Minden barna volt és élettelen. Sehol egy zöld levél, semmi jele az életnek, csak kövek, homok és feketeség. Egyáltalán nincs élet a pokolban! Furcsa egy olyan helyen lenni, ahol nincs élet.
5Mózes 29:23 "Kénkő és só égette ki egész földjét, be sem vethető, semmit nem terem, és semmi fű sem nevekedik rajta; olyan, mint Sodomának, Gomorának, Ádmának és Czeboimnak elsüllyesztett helye, amelyeket elsüllyesztett az Úr haragjában és búsulásában."

Furcsa olyan helyen lenni, ahol nincs élet. Itt a Földön mi élvezzük a fákat, a friss levegőt, de ott halott minden!

Hőség a Pokolban
5Mózes 32:24 "Éhségtől aszottan, láztól emésztetten..."
Júdás 1:7 "Miképen Sodoma és Gomora és a körültök lévő városok is, a melyek azokhoz hasonlóan paráználkodtak, és más test után jártak, például vannak előttünk, örök tűznek büntetését szenvedvén."
Zsoltár 11:6 "Hálókat hullat a gonoszokra; tűz, kénkő és égető szél az ő osztályrészük!"
A forróság rettenetes, nem lehet kibírni. Bármi, ami a Pokolban van, képes lenne megölni az embert, de bírni kell, mert nem tudsz meghalni! Nyugalmat akartam! Elmenekülni az üvöltések elől, megpihenni egy kicsit, el onnan, de soha nem szabadulhatsz ki onnét! Ézsaiás 48:22 "Nincs békesség, így szól az Úr, az istenteleneknek!"
Ézsaiás 57:21 "Nincs békesség, szól Istenem, a hitetleneknek!"

Szégyenkezés a Pokolban
Mezitelenül vagy a Pokolban, ez még egy dolog amit el kell viselned, a szégyent. Istennek a Pokolba is van betekintése, Ő oda is belát. Ezékiel 32:24 "Itt van Elám és egész sokasága az ő sírja körül, mindnyájan megölettek, kik fegyver miatt hulltak el, kik alászálltak körülmetéletlenül a mélységek országába, kik félelmére valának az élők földjének, és viselik gyalázatukat azok mellett, kik sírgödörbe szálltak."
Jób 26:6 "Az alvilág mezítelen előtte, és eltakaratlan a holtak országa."

A Pokolban szárazság van
Nincs víz, nincs széláramlat és semmiféle nedvesség a levegőben. Olyan nagy a szárazság, hogy a víznek egyetlen cseppje után is epekedsz, ahogy Jézus is beszélt erről: Lukács 16:23 "És a Pokolban felemelé az ő szemeit, kínokban lévén, és látá Ábrahámot távol, és Lázárt annak kebelében. És ő kiáltván, monda: Atyám Ábrahám! könyörülj rajtam, és bocsásd el Lázárt, hogy mártsa az ő ujjának hegyét vízbe, és hűsítse meg az én nyelvemet; mert gyötrettetem e lángban."
Egyszerre csak az egyik démon megragadott, és visszadobott a cellába, és újra kezdte a kínzásokat, amikről részletesen nem szívesen beszélek. Nem akarom újra átélni a borzalmakat. Annyit mondhatok erről, hogy kezdték széttörni a koponyámat. Az egyik démon megragadott, és kezdte betörni a fejemet. Könyörögtem, üvöltöttem kegyelemért, de nincs kegyelem! Aztán a két démon megragadott a kezemnél és lábamnál fogva, ki akarták tépni a végtagjaimat. Úgy éreztem, ezt már nem bírom tovább elviselni!

A tűz torkolatánál
És ekkor hirtelen Valaki megragadott, és kihúzott engem a cellából. Az Úr volt az, de akkor ez még nem volt világos előttem, mert úgy voltam ott, mint egy meg nem mentett, bűnös ember. Amint már mondtam, én úgy kerültem oda, mintha még nem fogadtam volna el Urat személyes Megváltómnak.
Oda lettem helyezve a tűzhöz, amit korábban láttam. Ott álltam a tűz szélén úgy, hogy keresztül láttam a lángokon, és láthattam az emberek testét. Az emberek a tűzben kiáltoztak kegyelemért miközben égtek. Tudtam, hogy én nem akarok oda menni! A fájdalom, amit eddig átéltem elég volt, de a tűzlángok forrósága volt a legborzasztóbb! Ezek az emberek könyörögtek, hogy kijöhessenek onnan. Óriási lények állták körül a tűz torkolatát, és ahogy az emberek másztak fölfelé, hogy megpróbáljanak kijutni onnan, visszalökdösték őket, és nem engedték, hogy kijöjjenek. Gondoltam, ez a hely rettenetes. Ott a dolgok egyidőben történnek. Szomjas vagy, éhes vagy, félsz, és teljesen ki vagy merülve. Aludni sem tudsz a Pokolban. Kívánnál aludni éppen úgy mint most, de nem lehet.
Jelenések 14:11 "És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké, és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal..."
A testünknek szüksége van alvásra. El tudod képzelni milyen lehet az, ha sohasem alhatsz?

A vízről

Zakariás 9:11 "...a szövetségnek véréért a te foglyaidat is kibocsátom a kútból, amelyben nincs víz."
A Pokolban nincs semmi víz.
Tudtam, hogy a Pokol a Föld középpontjában van. A Föld átmérője 12.756 km. A félút 6.378 km. Én körülbelül közel 6.000 km mélyen voltam a Föld gyomrában.
4Mózes 16:32 "És megnyitá a Föld az ő száját, és elnyelé őket és az ő háznépeiket, és minden embert, a kik Kórééi valának, és minden jószágukat."
Jelenleg még a Föld mélyében van a Pokol. Később a Pokol és a halál, a tűznek tavába lesznek vetve.
Jelenések 20:14-15 "A Pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava. És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték."
Ez az utolsó ítélet napja után lesz, amikor a bűneikben meghaltak kerülnek ítéletre, de a Pokol ma még itt van a Földünk belsejében.
A DÉMONOK
Ott voltam ennél a tűznél, és láttam a démonokat fölsorakozni a falaknál. Mindenféle méretű, formájú és fajtájú undorító démoni lényeket, amilyeneket csak el tudsz képzelni. Deformáltak, kicsik és nagyok. Voltak ott óriás pókok, körülbelül 2 méter magasak. Patkányok, kígyók, giliszták. A Biblia ír ezekről.
Ézsaiás 14:11 "Kevélységed és lantjaid zengése a sírba szállt, fekvő ágyad férgek, és takaró lepled pondrók!"
Ezek a különböző abnormális kinézésű élőlények oda voltak láncolva a falakhoz. Csodálkoztam, miért vannak ezek odaláncolva a falakhoz? Nem értettem, de az Írásban ezt is megtaláljuk:
Júdás 1:6 "És az angyalokat is, akik nem tartották meg fejedelemségüket, hanem elhagyták az ő lakóhelyüket, a nagy nap ítéletére örök bilincseken, sötétségben tartotta."
Talán ezeket láttam ott, nem tudom? Örültem, hogy oda vannak láncolva, mert nem akartam, hogy megragadjanak engem. Ezek mind szenvedélyesen gyűlöltek. Érthetetlen volt számomra, hogy ezek nem csupán élőlények voltak, de hatalmas gyűlölettel voltak az emberek iránt!
Akkor egy alagútban felfelé kezdtem haladni, és elhagytam a lángokat. Hamarosan egyre sötétebb lett, de azért láttam a démonokat a falak mellett, szörnyű erejük volt. Azt gondoltam, ki tudna harcolni ezekkel a lényekkel? Senki sem tudna megküzdeni velük! A félelem elképesztő volt, egyszerűen már nem bírtam elviselni!
Nincs semmi reménység
A legrosszabb dolog a Pokolban az összes kínzások mellett, hogy megértettem azt, hogy az emberek élete megy tovább itt a Földön, és fogalmuk sincs arról, hogy létezik egy ilyen világ a föld alatt! Nem is gondolják, hogy egy valóságos világ van alattuk itt lent, és emberek billiói szenvednek, könyörögnek, hogy egy kis esélyük lehessen kijutni innen. De ők már soha többé nem kaphatnak lehetőséget arra! Majd beleőrülnek abba a tudatba, hogy életük során lett volna lehetőségük megtérni, és elfogadni Jézust, de ők visszautasították Őt, és ezért örökre itt ragadtak. Semmi esélyük a szabadulásra. Megértettem, hogy ez egy szörnyű örökkévalóság. Most már tudom, hogy mi az örökkévalóság! Itt a földön mi nem értjük ezt teljesen, de ott lent én megértettem. Tudtam, hogy ott kellene lennem örökké, és nem lenne szabadulás. A feleségemre gondoltam, aki soha többé nem lehet már az enyém! Mindig mondtam neki, ha bármi szörnyűség választana is el minket egymástól, földrengés vagy más katasztrófa, én utána mennék, megkeresném, visszahoznám, de innen, soha nem tudnám őt visszahozni! Soha többé nem láthatnám őt! Sejtelme sem lenne arról, hogy én hol vagyok, és soha nem beszélhetnénk egymással.
Meg kell hogy értsd, hogy te soha többé nem jöhetsz ki onnan! A Földön még van remény! Még a koncentrációs táborokban is volt remény valahogy kijutni, ha másként nem, a halálon át, de mi emberek itt a földön még soha nem tapasztaltunk ilyen reményvesztettséget, mint ami a Pokolban van!
Ézsaiás 38:18 Mert nem a sír dicsőít Téged, és nem a halál magasztal Téged, hűségedre nem a sírverembe szállók várnak!
Ott lent nincs semmi remény!
És megjelenik Jézus....
Felfelé haladtam az alagútban, borzasztó félelmek, és reménytelenség között. Féltem a démonoktól. De akkor hirtelen, egy szempillantás alatt ott volt Jézus! Dicsőség Istennek! Jézus volt ott!
Csodálatos fényesség töltötte be a helyet! Csak körvonalakat láttam, egy ember körvonalait. Nem láthattam az arcát, annyira fénylett. Csak belenéztem ebbe a fénybe, és láttam Őt! A térdeimre rogytam.
Jelenések 1:16-17 "... és az ő orcája, mint a nap a mikor fénylik az ő erejében. Mikor pedig láttam őt, leesém az ő lábaihoz, mint egy holt."
Ez pont így történt velem is. Nem tudtam semmi mást, csak imádni Őt! Nagyon hálás voltam! Egy perccel korábban ott voltam örökre elveszve, és most hirtelen kijutottam erről a helyről, és mindez azért, mert én már korábban ismertem az Úr Jézust! Azok az emberek akik ott voltak, nem jöhetnek ki onnan, de én kijöhettem, mert én már meg voltam mentve, mivel én már átadtam életemet Jézusnak, az Övé voltam!
Tudtam és megértettem, hogy semmi más út nincsen arra, hogy elkerülhessük azt a szörnyű helyet, egyedül csak az Úr Jézus Krisztus! Ő az egyetlen Út, aki által megmenekülhetünk!
János 14:6 "Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, hanem ha én általam."

Elképzelheted, hogy millió kérdés volt bennem, de amikor ott vagy az Ő jelenlétében csak imádni tudod Őt, és áldod az Ő szent nevét és hálás vagy azért, amitől megmentett téged! Amikor már valahogy meg tudtam fogalmazni gondolataimat, és kérdést akartam feltenni az Úrnak, Ő már válaszolt is.
A kérdésem ez volt: - Uram miért küldtél engem erre a szörnyű helyre?
Ő így válaszolt:

MERT AZ EMBEREK NEM HISZIK,
HOGY LÉTEZIK EZ A HELY!
MÉG AZOK KÖZÜL SEM HISZIK SOKAN, AKIK AZ ENYÉIM!

Megdöbbenten hallgattam a választ. Azt gondoltam minden keresztyén hisz a Pokol létezésében. De nem mindenki hisz a szószerinti égő Pokolban. Kérdeztem:
- Uram miért pont engem választottál ki? - de erre nem válaszolt.
Fogalmam sincs miért pont engem küldött oda? Engem, aki a legjobban viszolygok az ilyen dolgoktól. Én és a feleségem utáljuk még az ilyen fajta filmeket is, utáljuk mindazt ami rossz! A nyarat sem szeretem, a kisebb hőséget. Ott lent minden szennyes, rendetlen, kaotikus, és undorító, és én azt szeretem, ha minden rendben van és kiváló. De Jézus nem válaszolta meg ezeket a kérdéseket.
Annyit mondott: Mondd el nekik én útálom ezt a helyet. Nem az én akaratom, hogy egyetlen teremtményem is oda kerüljön, egy sem! Nem az embernek készítettem ezt a helyet! Ez a hely az Ördögnek és az ő angyalainak készült! Neked vissza kell menned, és el kell mondanod nekik! Adtam neked szájat, menj, és mondd el nekik!

Azt gondoltam: - Uram, úgysem fognak hinni nekem, azt fogják gondolni, hogy megőrültem vagy csak egy rémálom volt.
- Az Úr azt válaszolta: Az nem a te munkád hogy elhitesd velük, ez a Szent Szellem munkája, te csak menj és mondd el nekik.
- Belül ezt éreztem: - Igen Uram! Természetes, hogy megyek, és elmondom nekik!
- Te sem aggodalmaskodhatsz és nem félhetsz attól, hogy emberek mit fognak gondolni rólad. Neked menni kell, és megtenni amit az Úr mondott, és a többit rábízni az Úrra. Ámen?
Majd azt kérdeztem: - miért gyűlölnek ezek a lények engem ennyire?
- Mert te az én képmásomra lettél teremtve, és ők engem gyűlölnek!
A Sátán nem tud semmit tenni Isten ellen, nem tudja Istent bántani, de tudja bántani az Ő teremtményeit. Ezért utálja a Sátán az embert. Megtéveszti az embereket, hogy a Pokolra vigye őket. Ezért küld rájuk fertőző betegségeket, és minden mást is, amit csak megtehet, hogy bántsa Isten teremtményeit.

Az Isten békessége

Majd az Úr elárasztott engem az Ő gondolataival. Megengedte, hogy megérintsem szívének egy részét, hogy megláthassam mennyire szereti az embert!
Hihetetlen, lélegzetelállító volt, szinte alig bírtam elviselni! A szeretetet, ami Jézusban van az ember iránt, nem tudod elhordozni ebben a testben!
Gondold el, mennyire szeretjük mi feleségeinket, és gyermekeinket? Nos, ez a szeretet nem hasonlítható össze azzal, amit Isten érez irántunk, emberek iránt. Az Ő szeretete határtalanul nagyobb, mint a miénk! Pont olyan, ahogy az Igében látjuk:
Efézus 3:19 "És megismerjétek a Krisztusnak minden ismeretet felül haladó szeretetét..."

Felfoghatatlan mennyire szereti az embert! Képes lett volna meghalni csak egy emberért is, hogy ne kerüljön arra a helyre egy sem közülünk! Mennyi fájdalmat okoz neki, ha teremtményei közül egynek is oda kell jutnia. Sír, ahogy lát egy embert oda menni. Sajnáltam az Urat! Én éreztem az Ő szívét, mert megengedte, hogy átérezzem, mennyi szomorúság volt benne teremtményeiért, azokért, akik oda jutnak.
Én azt gondoltam, - mikor visszamegyek, az utolsó leheletemig bizonyságot fogok tenni, és elmondom a világnak, hogy mennyire jó az Úr Jézus!
Nekünk bitokunkban van a Szentírás, az örömhír, ami egy jó hír az ISTENTŐL, ÉS EZT EL KELL MONDANUNK! Az emberek, és a világ nem ismeri, hirdetve kell hogy legyen! Meg kell osztani ismeretünket mindenkivel!
Az embereknek csak minimális ismeretük van ezen a területen. Isten elvárja el tőlünk, hívő gyermekeitől, hogy mindenkinek hirdessük, hogy Ő milyen jó, és mennyire gyűlöli ezt a helyet, a Poklot!
Még azt mondta
- Mondd meg nekik, nagyon, nagyon hamar jövök!
És még egyszer mondta
MONDD MEG NEKIK, HOGY NAGYON, NAGYON HAMAR JÖVÖK!
Most azt gondolom, miért is nem kérdeztem mire gondol, mennyire hamar?...
Hát ez az, ahogy mi emberek gondolkodunk. Akkor én nem kérdeztem. Ilyenkor te sem kérdeznél ilyeneket, csak imádni akarnád Őt, mert elborít téged a jelenléte, és az Ő békessége. Isten jelenlétében lenni szinte megmagyarázhatatlanul csodálatos! Voltam már többször az Úr jelenlétében, de nem lehet ezt összehasonlítani azzal a szeretettel és isteni békességgel, mint amikor közvetlenül mellette vagy.
Aztán, ahogy felnéztem, újra láttam a démonokat a falnál. Nagyon vadak voltak, és most mégis úgy néztek csak ki, mint hangyák a falon. Isten hatalma mellett eltörpültek! Azok valóban nagyok voltak, de az Isten teremtő hatalma mellett, csak úgy néztek ki, mint hangyák a falon. Egyszerűen nem tudtam túljutni ezen. Azt gondoltam: - Uram, ezek csak olyanok mint a hangyák! - Az Úr azt mondta:
- Neked csak meg kell kötözni őket, és elűzni az én nevemben! - Gondoltam: - Ó, hát ez az a hatalom amit Isten az Ő Gyülekezetének adott! - Ezek annyira veszedelmesek, hogy Jézus nélkül nincs esélyünk harcolni ellenük, de ha az Úrral vagyunk, ők semmivé törpülnek.
Elhagytuk a Poklot: Ahogy elhagytuk a Poklot, felfelé haladtunk tovább, de még mindig az alagútban voltunk. Nemsokára, már nem láttam ebből semmit, de mintha egy hatalmas forgószélben lettünk volna. Egyre mentünk fölfelé, hogy kijussunk belőle. Mikor a tetőre értünk, és ez nagyon magasan volt, csodálatos volt visszanézni a Földre. Tudom, hogy Isten adta meg ezt nekem, hogy láthassam fölülről. Ő ismeri az én szívemet, és tudta, hogy gyermekkorom óta látni szerettem volna a Földet, hogy néz ki az űrből. Nagyon vágytam erre, és megadta. Vágytam látni a Földet, ahogy csak lóg a semmiben, ahogyan a Biblia is említést tesz erről.
Jób 26:7 "Ő terjeszti ki északot az üresség fölé és függeszti föl a földet a semmiség fölé." Ahogy ezt látod, arra gondolsz: - Mi tartja a Földet, és mitől forog olyan tökéletes pontossággal? Minden Isten uralma alatt van!
Az Isteni erő átjárt engem! Milyen nagy a hatalma, és minden egyes dolog az Ő kezében van! Egy hajszálunk sem hull ki az Ő tudta nélkül. Egy madár sem esik le az Ő tudta nélkül. Ezek a gondolatok futottak keresztül rajtam. Elképesztett Istennek ez a mérhetetlen hatalma!
Az Ézsaiás 40:22-ben olvassuk: "Ki ül a föld kereksége fölött, a melynek lakói mint sáskák előtte, ki az egeket kiterjeszti mint egy kárpitot, és kifeszíti, mint a sátort, lakásra." Ahogy jöttünk vissza, elhagytuk a Föld védőburkát. Tudtam, hogy keresztül jöttünk a földet körülvevő védőrétegen. Nem akartam, hogy elhagyjon az Úr! Csak Vele akartam lenni!
Kalifornián jöttünk keresztül nagy gyorsasággal, és megérkeztünk a házunkhoz. Ahogy lenéztem, átláttam a háztetőn, és láttam magamat feküdni a földön. Nagyon megrázott engem, ahogy láttam a saját testemet a földön heverni.
Azt gondoltam:
- Az nem lehetek én, hiszen én itt vagyok! -
Tudod, mi nem látunk kettőt önmagunkból. De én láttam magamat ott feküdni, és gondoltam, hogy valójában az nem is én vagyok! Pál apostol úgy írja le, hogy mi csak egy sátorban lakunk.
2Kor 5:1 "Mert tudjuk, hogy ha e mi földi sátorházunk elbomol, épületünk van Istentől, nem kézzel csinált, örökké való házunk a Mennyben."
Ez a földi test csak egy sátor, ez semmi, ez mulandó! A másik az igazi, az örökkévaló! És ez az az élet amiért mi annyit aggódunk?! Ahogy ezt felismertem, sokkoló hatással volt rám. Jakab apostol párához hasonlítja földi életünket:
Jakab 4:14 "Akik nem tudjátok mit hoz a holnap: mert micsoda a ti életetek? Bizony pára az, a mely rövid ideig látszik, azután pedig eltűnik."
Életünk ezen a Földön valóban nem más, csak mint a pára. Milyen rövid ideig vagyunk ebben a testben, száz év, vagy kevesebb? - és elmúlik, mint a pára.
Arra gondoltam, nekünk Istenért kellene élnünk! Amit itt érte teszünk, az fog számítani az örökkévalóságban! Bizonyságot kell tennünk. Ki kell jönnünk a mi kis világunkból, hogy mentsük az elveszetteket! Nem szabadna aggódnunk kis apróságok miatt, amikkel mi mind meg vagyunk kötözve. El kell tudnunk szakadni ezektől, és hirdetnünk kell az Igét, mert az idő hamar lejár! Ahogy láttam a testemet ott feküdni, olyan volt, mintha egy autóból szállnál ki és visszanéznél. Az nem te vagy, az autód csak körülvesz téged. Az egész így tűnt nekem. Aztán megint arra gondoltam:
- Uram ne hagyj el! Veled akarok maradni még egy kicsit! - de Ő elment!
A testem fölé értem. Valami visszatuszkolt a testembe. Olyan volt, mintha az orromba vagy a számba visszaszívtak volna. Ahogy Ő elment, minden félelem, kínzás és borzalom emléke újra visszajött a tudatomba!
Az 1János 4:18-ban olvassuk, hogy
"- A szeretetben nincsen félelem,
sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet..."
Míg Jézus velem volt, maga a Teljes Szeretet volt velem, de mikor Ő elment, hirtelen a Pokol összes félelme és borzalma elfoglalta a tudatomat. Úgy éreztem nem bírom ki! Ordítottam, agóniába estem! Nem tudok ezzel élni! Tudtam, hogy ez a test, nem tudja elbírni ezt a nyomást, mert a testünk nem olyan erős.
Ezért így imádkoztam:
- Uram, vedd ki tudatomból a félelemet! -
Egy ilyen traumát orvosi kezeléssel is lehet gyógyítani, de köszönöm Istennek, Ő kivette a tudatomból, és ez egy csodálatos dolog volt!
Ezután, még sok minden történt, de most nincs idő elmondani. Ha volna ma itt valaki, aki még nem ismeri Urat, kérdezze meg magától?
Hiszek én ennek az embernek, hogy mindez igaz? Ami ennél sokkal fontosabb számodra az, hogy mit jelent ki Isten Igéje a Pokolról! Isten Igéjének higyjél! Akarsz venni egy kockázatot, és azt mondani:
Nem, én nem hiszem el! Nem hiszem, hogy ez igaz! - Akkor el kell dobnod Isten Szavát magadtól, és mindent, amit üzenni próbált neked!
Kész vagy ilyen kockázatot vállalni az egész örökkévalóságra nézve? Ez elég őrülségnek hangzik nekem. Te nem engedheted meg, hogy az Ördög megtéveszen, és megszerezzen magának! Ő csak nevetni fog rajtad, hogy itt a földön volt lehetőséged elfogadni az Urat, de te visszautasítottad Őt! Ha te egyszer ott vagy, onnét már nincs visszaút! El vagy veszve örökre! Lehet, hogy azt mondod magadban: - Én elég jó vagyok, nem érdemlem azt a helyet. -És lehet, hogy tényleg jó vagy másokhoz képest. De nekünk Isten szabályaihoz kell hasonlítani magunkat! Az Ő szabályai sokkal magasabbak mint a miénk! Ő azt mondja Igéjében, ha te egész életedben egyszer, csak egyetlen egyszer is hazudtál, akkor egy hazug vagy. Ha életedben egyszer is loptál csak egy gémkapcsot, vagy pár percet a főnöködtől, vagy akármit mást, akkor tolvaj vagy. Ha te ok nélkül mérges voltál valakire, ha nem bocsátottál meg valakinek, aki megbántott téged, ha más nők után vágyakoztál a feleségeden kívül, ha csak egyszer is tetted ezeket, az bűnössé tesz téged, és nem tudsz a Mennybe menni!
Láthatod, hogy mi mindannyian hiányban vagyunk!
Mi mindannyian vétkeztünk, és a mi saját jó cselekedeteink által nem mehetünk a Mennybe.
Titus 3:5-ben látjuk: "Nem az igazságnak cselekedeteiből, amelyeket mi cselekedtünk, hanem az ő irgalmasságából tartott meg minket..."
Szükséges tehát, hogy mi Istenhez szabjuk magunkat. Az Ő mércéje sokkal magasabb mint a miénk. Ezért nekünk mindannyiunknak egy Megmentőre van szükségünk! Mi nem tudunk oda jutni magunktól, de Isten egy ingyen Ajándékot készített számunkra! János 14:6 "Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam."
Jézus az egyetlen kivezető út innét! Most, aki még nem ismeri az Úr Jézust, valaki, aki még nem bánta meg igazán bűneit, aki még nem kérte Őt, hogy jöjjön szívébe Jézus mint személyes Megváltója, Megmentője, és soha nem jutott el arra a pontra, hogy hangosan kimondja, hogy Jézus legyen életének Ura, nincs megmentve, de el akarja mondani a megtérők imáját, van rá lehetőség! Egyikünk sem tudja, hogy mennyi ideje van ezen a Földön! Szükséges a megtérés!
A Biblia világosan írja, hogy mindannyian bűnösök vagyunk, de aki segítségül hívja az Úr nevét, az meg tartatik. Jézus azt mondta, ha valaki megvallja Őt nyilvánosan az emberek előtt, akkor Ő is megvallja azt az Atya előtt. De ha valaki megtagadja Őt az emberek előtt, Ő is megtagadja azt az Atya előtt. - Ha még soha nem vallottad meg Jézus Krisztust, mint Megváltódat, vagy ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy a Mennyország a te örökkévaló otthonod, akkor szíved mélyéből mondd el a következő imát, vagy ehhez hasonlót, és Isten meg fogja menteni a lelkedet, és hamarosan ad majd lehetőséget arra is, hogy ezt a döntésedet nyilvánosságra hozzad.
Imádkozz velünk!
Istenem! Te vagy az én Teremtőm! Én bűnös ember vagyok. Bűnöztem sok mindenben tudva, és tudatlanul. Te ismered minden bűnömet és hiányosságomat. (Itt sorold fel Istennek egyenként bűneidet amiről tudomásod van, és őszintén, töredelmes szívvel kérj értük bocsánatot).
Úr Jézus, én hiszek Benned! Te vagy az Isten örökkévaló, és egyszülött Fia. Te vagy az Isten Báránya, aki elveszed a világ bűneit, aki elveszed az én bűneimet is. Hiszem, hogy meghaltál a kereszten. Kiontottad a Te ártatlan véredet bűnös lelkemért. Hiszem, hogy eltemettek, de feltámadtál a harmadik napon és Te élsz mindörökké!
Én mostantól fogva Uramnak, és Megváltómnak nevezlek Téged. Neked adom az életemet. Szeretni foglak, és szolgálni foglak életem minden napján. Hozzád tartozom! Átadom minden tervemet, minden álmomat, egész valómat Neked. A Te akaratod legyen meg mindenben mostantól fogva élemben.
És most hiszem, hogy elfogadtál engem, és teljes szívemből hiszem, hogy a Te érdemed által meg vagyok mentve! Nem az én jó cselekedeteimért, hanem a Te váltságodba vetett hitemért, és a Benned való bizalmam által.
Kérlek most bocsátsd ki rám Szent Szellemedet, aki segíteni, tanítani, vezetni, tanácsolni és őrizni fog minden napon, amíg haza nem hívsz a Mennybe, hogy ott örökké Veled legyek!
Jézus Krisztus nevében imádkoztam ezt Atyám. Ámen!

"Legyetek tehát Isten követői, mint szeretett gyermekei, és éljetek szeretetben, ahogyan a Krisztus is szeretett minket, és önmagát adta értünk "áldozati ajándékul, az Istennek kedves illatként." (Ef 5:1)
A biológus társadalmat sokkoló új bejelentést tettek a 2008. ápr. 10-ei Nature hasábjain, egy összefoglaló az alábbi dokumentumban olvasható: http://www.physorg.com/news127055240.html Mindezideig az evolúcionista elképzelések szerint a szervekkel nem rendelkező (álszövetes),…..