Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davebensol

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
davebensol 2010.07.05 12:42:39
@malac555: aztakurva hogynézmár ki XD
Keserű méz, érzelmi hullámvasút, ambivalens izék. Ismét a férfiak kavartak. Az őszinteség olyan kulcs, amit időben illik a zárba dugni. Az egyenesség hálás barát. Egyszerűen lezárni és lerázni a múltat. Hogyan reagáljunk olyan helyzetre, amire nem lehet felkészülni, és amire…..
Következő Levélírónk, elmondása szerint, az extrém helyzetek megszállottja: ha buli van, habozás nélkül beveti magát, és nincs kegyelem a gyengébb nemnek. Ezúttal egy idegen lagzira osont be, és rokonnak adta ki magát.   Egyszer elmentünk a haverokkal öltönyösen bulizni.…..
A Blog.hu kedden sikeresen átállt az új frontendre. A rendszer élesítése és stabilizálása után a hét második fele sorjareszeléssel fog telni. Ehhez kérjük a segítségeteket: ha bármilyen olyan jelenséggel találkoztok a Blog.hu-n, ami a régi rendszerben máshogy (jobban)…..
Mindennapi hülyeségek Téhával 2008.02.01 15:25:00
Tegnap az egyetemen jártam. Végre lefényképeztem azt, ami már nagyon régen foglalkoztat. Év elején hívták fel erre a figyelmem, és azóta nem hagy nyugodni, hogy ez miért vam így. Na jó, nem húzom tovább az időt, hogy értsétek, miről beszélek, itt a kép:Fogalmam nincs, hogy ez…..
Egyszer kábé este hatkor, hűs, borongós őszi nap volt, vert avart sodort a nyirkos, őszi szél az útakon, ültem elmerengve hosszan, s látom ám, hogy bent a koszbanhosszú árnyak szárnya moccan fönt az egyik bútoron, fölkavart por, hollóforma ronda, súlyos únalom, s rémisztő volt?…..