Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neni

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tegnap már egy kommentben jeleztem, talán ideje lenne feleleveníteni a  parlamentben a dualizmus időszakában még érvényben lévő beszédolvasási tilalmat: a miniszterelnök szövegei ugyanis sokkal érdekesebbek, tanulságosabbak és önazonosabbak, ha nem a beszédírók által…..
Ön szerint az Új Alkotmány… névre szólóan csak az Ön jogait és a mások kötelezettségeit tartalmazza-e?… tartalmazza-e a következő közgazdasági fogalmak definícióját, szélső értékeit és értékkészletét: költségvetés, államadósság, GDP, infláció, hiány,…..
neni 2011.02.14 10:12:53
@ezittenkéremmagyarország: ...és legyen benne még: Kaya Ibrahim, Josip Tot a jövőben is csak fideszesektől vásárolhatja fel a többmilliárdos adóhátralékos cégeket. Szerintem ez is simlicska találmány!
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
neni 2011.02.11 14:49:09
@xboxer: Mindenben egyetértünk!
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
neni 2011.01.20 09:23:54
@Gáborom: Írásod tele van tárgyi "tévedésekkel", messze az igazságtól! Éppen orbán volt az, aki 2006-ban felkérte az EU-t, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak! Ez csak egy apróság, de ezer ilyet tudnék felhozni, de minek? Annyira elfogult vagy, azt sem vetted észre, hogy orbán mennyit ártott hazánknak az elmúlt 8 év alatt, sértett gyűlöletében, és hataloméhségében. Tegnap nem hazánkat, hanem őt támadták, reagálásában éppen azt bizonyította, hogy egy akarnok, hisztérikus, primitív alak, aki képtelen államférfihoz méltóan reagálni. Szégyent hozott mindannyiunkra! Az, hogy remegő kézzel,rekedten ordibált, hazudozott, teljesen hitelét veszítette! Ma már itthon sem megy el, de az EU-ban végképp nem!
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
neni 2011.01.05 14:20:20
@gagyiwood: Török G. téved, amikor jóhiszeműséget feltételez a fideszről! Ezeket csak a hatalom megszerzése és a zsebük megtömése érdekli, hazánk sorsa, lejáratása nekik semmi! Ha lenne köztük tisztességes ember, már rég felállt volna, hogy ebből elég! Az elmúlt hónapokban orbán és csapata hiteltelenné, a külföld számára is hazug emberré vált. Pedig 8 évük volt, hogy kialakítsák tisztességes kormányzásukat, valóban az ország érdekeit szolgálják! Erre a cinizmusra, hatalom- és pénzéhségre szerintem senki sem számított!
neni 2011.01.05 15:20:40
@török gábor: Elolvastam Bartus L. cikkét, rátapintott a lényegre! Azt gondolom, hogy Ön túl jóhiszemű, maga sem akarja elhinni orbán mérhetetlen cinikus, hazug, pofátlanságát. Maga a tény, hogy az EU-nak elküldött fordításból kihagyták a kritikus paragrafusokat, világosan mutatja, hogy az egész világot hülyének nézik! Lehetséges, hogy Ön kritikátlan orbánékkal? És mi van a 10 millió magyarral?
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
 Az Alkotmánybírósághoz bárki fordulhat, aki szerint egy jogszabály sérti az Alkotmányt. A következő indítvány benyújtását ajánljuk annak az olvasónknak, aki szerint a mától hatályos médiatörvény sérti az Alkotmánynak a vélemény-nyilvánítási és…..