Regisztráció Blogot indítok
Adatok
surfgab

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
surfgab 2010.09.17 02:33:36
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
surfgab 2010.05.06 07:11:30
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
surfgab 2010.04.30 04:10:12
@Dome 3.0R: Mekkora a tankod? Csak mert ha nagy, akkor majd lehet én is odaköltözöm, mert Ausztráliában elég jó bankos fizetéssel én "csak" 3-4-szer tudom naponta teletankolni a 75 literes tankot.
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
surfgab 2010.04.20 10:28:53
Terasz - a szóvívős poszt szerzője - saját könyve után megpróbálta más nézőpontból is összefoglalni minden Coelho-követő álma, az El Camino lényegét.   Azok a bizonyos Caminósok   Önmagát kereső Bölcsész. Azt állítja, hogy a hétköznapi mókuskerékből…..
surfgab 2010.04.01 11:17:32
@f6723: Az örökség, azaz guten tag faszikáim egy vígjáték, ez pedig egy idézet volt belőle. Életbölcsességet nem innen kell meríteni.
Tiborotok most egy pár napra wird sich in den wohlverdienten Urlaub begeben, azaz jól megérdemelt szabadságát fogja tölteni - olvasnivaló viszont lesz közben, business as usual.Majdnem tiszta erőből nyár van, az otthon ülőknek, dolgozó tömegeknek szeretnék egy aktuális olvasói…..
surfgab 2009.07.09 01:39:43
@Bolcs_es_szexi: Pontosan. (namost ezt hogy írjam le, hogy ne tűnjön fellengzősnek, de ugyanakkor hitelesnek tűnjön tőlem?) Sydney-ben lakom, itt tényleg szörfözöm és kite-szörfözni is lehetne, bár ezt itt kevesen csinálják, mert sokkal nagyobb macera és gondolom nem igazán nagyobb élvezet. Azt hittem valami jó kis hullámlovas kifgurázós cikk lesz, amit már én is majdnem elkezdtem, de ezt elolvasva a kite szörfösök tényleg 100x modorosabbak a sima hullámszörfösöknél. Mondjuk az is lehet, hogy itt ez olyan természetes, mint otthon a futás, emiatt itt mással vagiznak. Emellett amennyire nem vágom az európai kite szörfös életet, valószínű ennyire érdektelen lenne az én történetem mindenki másnak (leszámítva azt a 2-3 magyart, aki szörfözik és modoros blogot is olvas).
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
surfgab 2009.05.25 08:48:24
@Kis ember: hogy lehet a sydney-i futárokat megismerni? Itt élek egy ideje, de nekem úgy tűnt, hogy a pesti futárok sokkal jellegzetesebbek ahogy díszes öltözetükbena szívárvány színeiben pompáznak.
surfgab 2009.05.25 08:50:06
@surfgab: megpróbáltam dőlt betűvel szedni az "élek", "pesti" és a "a szívárvány színeiben pompáznak"-ot, de sajnos nem lehet :-(