Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wire2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretem az olaj szagot és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. Ez az egyszerű és gyors rántott csirke nálunk hatalmas sláger. Nem múlhat el szülinapi zsúr, hogy ne készítenék. És aki kóstolta azonnal el is kéri a receptjét. És miután elmondom, hogy ráadásul nem is…..
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..
Ha netán lemaradtatok volna az előző körben egy szuper tutyiról a Puhatalpú Cipőtől, íme egy újabb lehetőség: a blog születésnapja alkalmából ismét kisorsolunk egy pár cipőcskét a kommentelők között.Milyen kommenteket várunk? Mondjátok el, mit hiányoltok, és mi…..
Régen volt már nyereményjáték, és mivel lassan gyereknap, szeretnénk mi is ajándékot adni egyik Látogatónk gyerekének - egész konkrétan egyet a Puhatalpú cipő kínálatából, egy igazi, eredeti és hamisítatlan, bőrből készült, teljesen láb-, gyerek- és szülőbarát tutyit!…..