Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klx78

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma némi szünet után folytatódik a sorozat, melyben elintézendő ügyeinket vesszük sorra, azaz mi az, amire egy-egy ország esetében figyelnünk kell határátkeléskor. Németországot már kibeszéltük, ma pedig az egyik legnépszerűbb cél, Nagy-Britannia következik. Természetesen…..
klx78 2014.11.13 19:24:21
@qkuc: A diplomahonositas eleg egyszeru, a lenyege, hogy ok mondjak meg itt mivel egyenerteku a diploma.tehat nemcsak sima forditasrol van szo.a legfontosabb, hogy ok nem a bolognai rendszert hasznaljak, ezert honositasnal is azt veszik figyelembe.a sima ba/bsc ugyanaz, de mastert csak posztgradualis kepzesben lehet szerezni ezert a bolognai ma/msc vagy regi osztatlan az itt ba/bsc honors.nagyjabol mindent a helyen kezelnek, kiveve a jogi diplomat, mivel az angolszasz jog teljesen mas, azt csak bolcsesz diplomakent honositjak (ba-nak es nem llb hons.-nak) es kiegeszito vizsgaval lehet dolgozni europa kozossegi jogaszkent ami kb bullshit, de a magyar jogi diplomaval is lehet szerezni angol jogi mastert (llm) es akkor szamos kiskapu megnyilik.
klx78 2014.11.13 20:15:41
@Muscari: Tuti lebukik mert nem csak siman lecserelik a jogsit hanem minden esetben le-emailezik a magyar felugyelettel es a magyarazkodas utana nagyon kinos.
klx78 2014.11.14 00:14:12
@diggerdriver: kerlek ne legyel mar okos, tobb mint egy evet dolgoztam a dvla-nak.ez, hogy csak kicserelik a ket passzust es hazakuldik ugyanolyan baromsag mint "a lejart jogsit nem cserelnek", pedig de, cserelnek.
Nem egészen egy évvel a Schmitt-ügy kirobbantása után újabb plágiumgyanút fogalmazott meg a HVG: ezúttal Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnök doktori dolgozatában vél felfedezni hivatkozás nélkül használt idegen gondolatokat. A kormányzati válasz hasonló:…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
klx78 2012.10.07 12:33:45
@java786: az Oláh Gergővel nem lesznek gondok sms fronton, cig@ny is és hitgyülis is, azok tolják rendesen majd.
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
klx78 2009.05.24 23:24:59
@dmm: látom félre lettem értve, az autósokra ez mind igaz.DE nem erről beszéltem, hanem arról, hogy arányaiban rosszabb a helyzet.Ráadásul a bicikliseknek pont a tömegük miatt kellene magukra jobban vigyázni.Mert az 1500+ -os autó simán keresztül megy rajtuk, valóban autót is látni szabálytalankodni, de én még csak egyszer láttam rendőrt kerékpáros után menni.Azért az autósokat könnyebben elő lehet venni:rendszám, jogosítvány stb. Biciklizni meg akár részegen is lehet, ha meg tudsz állni vele.A közlekedés minden ágában rendet kell tenni, a járdán parkoló autókat szépen elszállítani, a papírokat 15 munkanapig "pihentetni", csak utána lehet az autót kiváltani.Münchenben pl. így megy a dolog.A zebrák elé meg traffipax, hamar behozza az árát.Érdekes, egyes nyugati kultúrákban a Ferrari és a Porsche is megáll előtte, itt meg egy ócska passat-os már mindent gondol magáról.Én itt mindenkiről beszélek, de azért a bicikliseket szólítottam meg mert övék ez a blog.
klx78 2009.05.25 00:59:58
@Retexis: Nem rossz a gondolatmenet, csak rosszindulatú.Egyébként komolyéknál ez úgy működik, hogy a belvárosi gigaberuházásoknak csak úgy adnak engedélyt ha építenek P+R-t is hozzá.Itt viszont vastag borítékokért bármit meg lehet tenni.Ha van pénzed szerintem még egy acélkohót is építhetnél a Hősök terére.Ebben az országban semmi nem lehetetlen.