Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wakerglass

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég olvastam a Reakción egy posztot Gyurcsány eléggé manipulatív bejegyzésével kapcsolatban (eredetiben), amiben azt fejtegeti, hogy a csúnya szélsőjobb hogyan rekeszti ki a kis hazánkban élő, áttelepült határon túli magyarokat. Több jobboldali blog és portál is foglalkozott…..
Amit nagy hirtelen találtam a neten: Népszabadság, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Index, és egy ellenvélemény. ..
wakerglass 2009.05.25 21:09:31
@bellajazz: Megnéztem. Tényleg jobb. A portál is.
wakerglass 2009.05.27 07:47:10
@Pisti, az aragorn: A fent említett szervezetnek egy másik ontáriói magyar református egyházzal (?) - nem vagyok benne biztos, hogy így hívják - együtt egészen szórakoztató agymenéseik vannak, olyanok, mint Móricka mindenről "az" jut eszükbe (jelen esetben ügynökök, kommunisták, sátán, stb.). Nyilván néhány 1000 km-ről erről teljesen hitelesen tudnak írni. Az egyébként tényleg érdekes, hogy mi van a MRTZS-val, aminek tényleg jó próbálkozásai voltak pl. énekeskönyv, liturgiáskönyv vagy a maga idején nagyon profinak számító Bibliatéka CD-Rom kiadása.
wakerglass 2009.05.29 16:15:15
@bellajazz: Az a baj ezzel, hogy vagy kiadták a srácnak, hogy ezt kell leírni - ezt nem hiszem, szerintem ezek az idők elmúltak. A másik lehetőség még rosszabb: ő gondolja azt, hogy 2009-ben ezt a stílust várják el tőle és ő pusztán ennek az elvárásnak akar megfelelni. És valljuk be őszintén, bár vannak nagyon jó folyamatok (pl. RefLap), de azért bizonyos szinten és különböző szinteken, fórumokon még mindig az anakronizmus ideje van az egyházban. Lehet, hogy az anakronizmusé a jövő :)