Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vinimama

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony! Tegnap elindultam. Még nem nagy távokat, de 3-4 lépést már meg tudok tenni kapaszkodás nélkül. Anya sirt a gyönyörűségtől mikor tegnap bemutattam a tudományom. Ma már elég sokszor próbáltam eljutni A-ból B-be kapaszkodás nélkül. Persze többnyire félúton a pelenkámon…..
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.10.26 23:49:00
No igen, hepöning van! Elkezdtem mászni! Tegnap csak egy picit mutattam a tudományból, de ma már egyre inkább igy közlekedtem (Anya legnagyobb örömére). Mondjuk ha valamihez gyorsan kell eljutni, akkor visszatérek a jól bevált katonai kúszáshoz.Az egyensúlyom is egyre…..
Anya totál odavan, hogy már mindenhol fel tudok állni. Eleinte parázott, hogy a száritó rám fog borulni, de most már mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz:                   Tünde néninek…..
És igen! Ez a mérföldkő is kipipálva! Szombaton Anya a Nagyival dumált arról, hogy majd lassan fel fogok állni, és hogy majd tuti Anya nacijába kapaszkodva fogom abszolválni a produkciót. Na persze, majd pont én fogom hagyni hogy igazuk legyen! Ime, hogyan álltam vasárnap reggel…..
Bence és a nagy világ Miditali 2009.09.17 20:17:00
Ma Anyával ismét babatalira mentünk. Minitalinak indult a dolog, de miditali lett belőle, mert jóóóó sokan voltunk. 2 új anyukát és babát is megismertem. Boti (kinek anyukája szintén Virág), és Oszit (kinek anyukája Ildi).Tegnap még a Margit sziget volt helyszinnek megadva, de…..
Bence és a nagy világ Csücsüke 2009.09.13 17:33:39
Anya ma az örömtől zokogva vette tudomásul, hogy magamtól felültem. Korábban nem ültetett, nem segitett rá a fejlődésre, és most tessék, szépen megcsináltam.Ma egyébként mentünk piacra is. Illetve csak mentünk volna, ha nyitva lett volna. Anya mei taiba kapott fel, mert azt…..
Ma is mászkáltunk Anyával. Elmentünk a szemüvegéért (még nem vettem igazán szemügyre, de majd holnap), aztán meg átmentünk Nagyiékhoz. Még indulás előtt történt valami, ami miatt Anya azonnal hivta Nagyit, hogy baj van, mi lesz…..
Bence és a nagy világ Látogatás 2009.09.03 23:13:00
Ma ebéd után Anyával összepakoltuk magunkat és elmentünk meglátogatni a Dédit. Kedden mentünk volna, de ebéd után én beájultam az ágyba és sokáig aludtam, igy elmaradt aznap a látogatás. Jó volt a délután. Jót szórakoztam Dédinél. Van valami ketyeréje (elég sok, de az…..
Bence és a nagy világ Játék 2009.08.31 21:37:00
Nagypapi elmesélte Anyának, hogy a fényképezőgéppel lehet videót is csinálni. Szóval kipróbálta és megörökitette a játékomat egy 7up-os üveggel :) ..
Ma csak bemutatom mit ügyeskedtem.Először is négykézlábra álltam. Még nem mászom, csak ülök mint egy kis nyuszi :) Újabban új pózt veszek fel a babakocsiban utazáshoz. Igy legalább látok mindent rendesen. Ja és ehetem a babakocsi vázát is :)..
vinimama 2009.08.28 20:54:23
Mire anya összeszedte a képeket a bejegyzéshez, eltelt a mai nap. Fél éves lettem. Anya azt mondja hihetetlen gyorsan telik az idő. Nekem nem tűnik fel. Max annyi hogy mostanában a tejci előtt valami kanál nevű vacakkal tuszkol belém pépes-trutyis cuccokat. Némelyik egész jó, de…..
Most nem irok sokat. Csak megmutatom miért rémüldözik anya.Azt mondta, hogy innentől kezdve fél, hogy nincs megállás és figyelnie kell minden mozdulatomat. Naná! Nehogy már nyugodt napjai legyenek :) Arról lemaradt, hogy hogyan jutottam ki, de majd legközelebb bemutatót tartok…..
Anya megint lusta volt, igy ismét több nap kerül bejegyzésre.Először is, megvan a mei taiunk. Marha jó dolog ez. Anyán lóghatok, nézelődhetek és még ő is intézheti amit akar, mert van 2 szabad…..
Bence és a nagy világ Sok minden 2009.07.21 21:39:00
Múltkor voltunk Ricsiéknél anyával és én pancsoltam egy nagyot. Ricsi felajánlotta nekem a kádját meg néhány szines labdát a medencéjéből.Aztán anya vett nekem is egy ilyen medanciét :) Vizzel még nem teszteltük, de egy meleg napon (állitólag a héten lesz megint) majd jön az…..
Bence és a nagy világ A mai nap 2009.07.14 23:06:00
A mai nap is izgi volt. Legalábbis nekem. Anya már nem annyira dijjazta a teljes napot.Délelőtt még nem volt gond, bár korábban keltem mint anya szerette volna. Ez is azért történt leginkább, mert apa tárva nyitva hagyta éjszakára az erkély ajtót. Igy reggel nekem kissé hüvös volt…..
vinimama 2009.07.16 20:12:20
Bence és a nagy világ Meleg nap 2009.07.05 21:11:35
Ma ismét meleg volt. Anya napközben megnézte a hőmérőt, és mondta hogy 31 fok van a nappaliban. Ez borzasztó. Ment is a ventilátor. Persze rám nem közvetlenül és csak kis fokozaton. A meleg miatt nem is aludtam túl sokat. Napközben is fürödtem egyet, de frissitő hatása nem tartott…..
Rég nem jelentkeztem. Nem volt annyira izgi történés. Csak szerda óta, viszont azóta meg idő nem volt megirni az eseményeket.Szóval, szerdán anyával elmentünk meglátogatni egyik kolléganő-barátnőjét és a 2 hetes kislányát. Tulipán nagyon kis helyes csajszi. És annyira pici.…..
Egyben irom meg ami történt velem, mert nem volt eddig rá idő.Hétfőn anyával kihasználtuk, hogy még miénk a kocsi és kimentünk a MArgit szigetre. Csudi jó volt. Elmentünk az állatokhoz és anya kivett a babakocsiból és megmutatta a gólyákat és a kacsákat. Egy kacsa párt…..
Bence és a nagy világ Szentendre 2009.06.13 22:37:57
Ma jó napunk volt. Reggel 8-ig aludtam, és leginkább anya mocorgására-mászkálására ébredtem fel :) És ha már igy alakult, szórakoztattam egész délelőtt. 2x lepisiltem a pelenkázót és magamat, 1x pedig összefostam a bodymat ami kb 1 órája volt rajtam. :)))Délben aztán jöttek…..
Nem volt egyszerű napunk. Reggel szokás szerint 7kor elkezdtem dumálni az ágytársaknak, aztán fél 8-kor neki álltam kajáért kiabálni. Anya kissé gyűrödten, de előkerült. Szopi után rengeteget bukiztam. Anya megint azon agyalt, hogy maradt-e még valami a pocakomban? Aztán nagy…..
vinimama 2009.06.13 12:38:56
Tegnap már meg akartam irni ezt a bejegyzést, de nem működött a rendszer.Szóval tegnap megint mini talin voltunk anyával. Ismét Ricsiékhez mentünk át Rákoskertre. Jött még Zalán baba is. Nagyon jó volt. Igazi pasi bandázás. Persze anyukáink nagyot dumáltak. Mindenki ledöbbent…..
Bence és a nagy világ Baba tali 2009.06.03 23:14:00
A mai nap nagyon szupi volt! Baba tali volt a Kopaszi gáton. Anya nagyon készült. Mesélte, hogy a többi anyuka is. Anya fasirtot dobott a közösbe. Én próbáltam ebben megakadályozni, de most hajthatatlan volt. Mikor sütötte reggel a fasirtokat, akkor is próbáltam sirással közbe…..
A mai nap izgi volt. Már korán hajnalban szórakoztattam anyát. Éjszakára a kanapén felejtette magát, és csak 3/4 4-kor ment az ágyába aludni. Én meg úgy döntöttem, hogy nehogymá' távol legyünk egymástól, úgyhogy fél óra elteltével kajáért szólítottam. Látszott rajta,…..
Bence és a nagy világ Cuppogás 2009.05.27 21:33:56
A mai napunk jó volt. Reggel korán ébresztett a pocakom, én meg anyát keltettem. Gyorsan ettem, kaptam tiszta pelust, majd mentem anyával a nagy ágyba. Eleinte nem akartam elaludni, aztán meg már nem sikerült egyedül, igy anya segitségét kértem. Szegényen már látszott hogy…..
vinimama 2009.05.25 10:24:15