Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackrulzz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor eldöntöttük: belevágunk, nem gondoltuk ,hogy egyszer ez a nap is eljön.Nem egészen 2 nap múlva már csak emlék lesz Budapest, a családi ház, a Karinthy, a Barátok, a Zenesuli, a Sörkert, a Balaton...minden, ami eddig az éltünk része volt.Páran a kiutazók közül már meg is…..
blackrulzz 2010.08.01 11:29:38
@zsucci:

én most se szeretlek, és ha hazajönnél akkor is utálni foglak. eltettem azért a borodat, egy év múlva majd elszürcsöljük. akkor már úgyis szinte legálisan teheted majd:)

figyelő, vigyázó, megmégsoknyálasdolog, bátyád.
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
blackrulzz 2009.05.24 19:42:51
végigolvastam a kommenteket, és mint kellően megfontolt, biicós fejteném ki finoman a véleményem.

aki azt mondja hogy nem vagyunk mi kerósok elég figyelmesek, körültekintőek, annak csak azt üzenem nézzen körül a kocsik között. hány bmw-s mercis kopasz van aki még őket is letúrja 50-es táblánál 180-al? emiatt mind köcsög aki kormány mögé ül? nem
kerósból is van olyan akit megvetek és nem csak én.

én viszont jóformán 3 év tekerés után krosszmocis bukó és páncél nélkül a sarokig nem gurulok el. önhibámból soha nem ütöttek el, de a tapló figyelmetlen, reggeli kv-t kihagyó balfaszok miatt egyszer tk lett a keró, többször meg vagyonokba került a javíttatás. volt itt előttem kipattanó, tükörbe belenézni baszó sofőr, jobbkezet nem ismerő paraszt, 45 fokos parkolóból kiskuplunk nagygázzal kiálló körbenemnéző, aztán csodálkozó, stb. legalább 20 ilyen esetem volt, és soha, ismétlem soha nem én voltam a vétkes.

aki meg engem is köcsög kerósnak néz annak megsúgom hogy a kresszen kívül olyan szabályokat is betartok amiket nem is kéne. este nem két lámpa van rajtam hanem karácsonyfa vagyok kukás mellényben, ha nem állt be az út lámpától lámpáig akkor nem pofátlankodok be kocsik elé, hogy megelőztél most lámpánál visszaelőzlek küzdjél csak, stb...

aki meg azzal mentegetőzik hgoy jaj sok idő, annak megsúgom hogy xx ker erzsébet tesco-blaha vonalon keró és hév kombóval 15 percet verek hugomra akit apám visz be kocsival reggel. az elején lassú is, de kell egy kis állóképesség és edzés edzés edzés. én bárhova eljutok gyorsabban mint a bkv és nem izzadom magam halálra...

a mávon is lehet szállítani, a kallerek meg azzal faszkodnak akivel lehet. legyen bérlet, legyen diákmatrica vagy felnőtt bérlet és szeva. velem még nm volt gond soha.

az autósoknak viszont el kéne gondolkozni hogy pl kerót akarok e előzni ha utána pont az orra előtt akarok kanyarodni jobbra, hogy mennyi az a 25 centi amit annyinak hisz de közben súrolja a pedálom, stb. én is jófej vagyok ha látom hogy normális. dugóban ha áll és látja hogy jövök arrébb húzza a seggét hogy elférjek, meg is köszönöm neki nagyon, intek is.

szerintem maradjunk abban hogy kerósok között több a normális mint autósok között, de beismerem hígul ez a közlekedési mód is, kezdenek leszokni az intésről, a járdatilalomról, stb.
blackrulzz 2009.05.24 20:12:50
@Eléglegyen:
az jó is lenne mert még nagyobb lenne a dugó, még kevesebben jönnének be, és még több autós sírna hogy egy napra kipróbáltam, és a bicikli szar, mert töri a seggem, fél óra alatt leizzadok, és egyébként is lassú :) jah és hogy a hugom anyósának a nővére látott valakit akik hallották hogy valaki arról beszélt hogy állítólag a bkv szar. tényleg az egyébként, de furcsa mód az exfőnököm is csak az állomásig ment kocsival, onnan metrózott befele... és megérte neki időben és pénzben is.