Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemeh

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt és jövő. A kérdésre, hogy az emberiség inkább a végén, vagy inkább a kezdetén van-e történetének, azért nem lehet válaszolni, mert a múlt és a jövő egyaránt végtelen.A halálfélelemről. A halálfélelem színtisztán a képzelet terméke.Az igazi ok. A "nem akarom…..
Az egyetemet, ahová járok, amely az egzisztenciámat biztosítja, és amelytől már eddig is nagyon sokat kaptam, egy ember tönkre akarja tenni.Névtelen följelentésekkel, álnéven írt levelekkel.Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az akciósorozat (melynek célja az akkreditáció…..
Egy konferencián voltam a héten. Néhány zavaró, sőt nyomasztó körülménytől (mely az emberi lét elkerülhetetlen velejárójának tetszik) eltekintve kifejezetten jól éreztem magam.Ám a visszaúton történt valami, ami egy pillanat alatt az egészet átírta.Kilazultan, könnyeden,…..
nemeh 2009.05.25 18:18:21
@pontilyen:
Épp úgy, ahogy a nyelvi közlés tartalmát is felülírja a más csatornákon szerzett információ, gondolok itt pl. azokra a helyzetekre, amikor érezzük, hogy a másik nem mond igazat, titkolózik, vagy baja van, esetleg ezer variáció még, de ez az érzés ellentmond a szavai tartalmával. Tehát mikor mi erősebb? Minek van hitele bennünk?
Talán nem mindegy, hogy egy teljesen új gondolat közléséről van szó, vagy éppen egy már bennünk megfogalmazódott (akár félelelemben) megerősítéséről.
S a médiumként való felfogásban is nagy szerepe van annak, hogyan értelmezzük a közlést (zaj vagy hang, kép vagy vizuális inger csupán, stb).