Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mastahblastah

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
csak most jut eszembe, hogy akar rosszra is lehet gondolni a cimbol... oh. NAh de az ertelme nem a kedvenc dolgaim a taborban (meg kell jegyeznem: haha), ahnem a lengyelekkel ez az 5 kozos szavunk van!!! szoval minden mondatban szokott szerepelni valamelyik, ha beszelunk. Ennek az uzenetnek a…..
Zsuuu nyári blogja pasta bar 2009.07.03 22:13:26
Hojjehujj! Nah, vegre tudok irni, mert az elobb nem volt vmi jo...Nah, ma is ott voltam a kis pasta baromban, oszt jott a magyar counselor csaj, es mit ad isten, megint kifogyott a teszta, mire jott. Osze bement Barkay cuccert. Mi meg addig ott dumalgatunk, es jott Allan, es mondott vmit.…..
 Kivanok, kaszalok! Esik mindig az eso. Miota itt vagyok, nem volt olyan nap, hogy ne esett volna vmennyi eso De inkabb tobb, mint kevesebb... Tegnap naggyon durvan tolta, amikor volt az orientacio. Ekkora esot sztem meg nem lattam. Es tegnap is ment egy csoport ember Woodstock-ba, es ok…..