Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbgy

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKK végre úgy gondolta, hogy a Köki Terminál építtetői készen vannak a metróállomással, vagy esetleg a Köki Terminál építtetői végre megcsinálták, amit a Budapesti Közlekedési Központ kért, a lényeg, hogy szombattól újból a végállomásig jár a metró.A…..
Az elmúlt évben vissza foglalta helyét a Team USA, amely Pekingben az elmúlt évek vereségei után ismét olimpiai bajnoki címet szerzett. Persze emögött a győzelem mögött is több éves megfeszített munka áll. A válogatott vezetősége továbbra is előregondolkozik, ezért a…..
Amerikában mindig is a figyelem középpontjában álltak azok a szabadügynökké vált nagyobb nevű játékosok, akik valószínűleg csapatot fognak váltani. Most a legnagyobb figyelmet Odomnak, és a bajnok Lakersnek szentelték. A Los Angeles Lakers a szezon folyamán végig tisztában volt…..
Basketballblog Videó - NBA TOP10 2009.07.31 13:36:00
Az NBA.com idén is készített egy-egy összeállítást a szezon tíz legjobb utolsó másdoperces kosaráról, zsákolásáról, asszisztjáról és a nem amerikai játékosok legszebb mozdulatairól. A videókért kattints tovább!   ..
A közelgő pótselejtező előtti utolsó felkészülési mérkőzését vívta Párizsban a magyar férfi kosárválogatott. A több NBA játékost is felvonultató  francia csapat végül csak egy ponttal, 70-69-re nyert. Sikeresnek mondható felkészülésen van túl a magyar férfi…..
A magyar férfi kosárlabda válogatott három másik válogatott ellen próbálja kiharcolni a lengyelországi Európa bajnoki részvételt augusztus 5-étől.Felkészülési mérkőzés:2009. július 30. csütörtök Franciaország-Magyarország (Franciaország)A pótselejtező programja:2009.…..
Az NBA háza táján is megkezdődtek a játékosok adása-vétele, azonban a csapatoknak idén még jobban meg kell fontolniuk a kit is szerződtettnek, mert az NBA várhatóan lecsökkenti a költségvetési plafon mértékét. A San Antonio Spurs megszerezte a Bucks játékosát Richard…..
Az Európa bajnokság pótselejtezőjére való felkészülés jegyében egy négycsapatos tornán, a Radisson Birdland Pannon Kupán vett részt a magyar férfi kosárlabda válogatott. A három napos eseményen még Hollandia, Svédország és Finnország válogatottja vett részt, de egyikük sem…..
Basketballblog Bajnok a Lakers 2009.06.16 09:27:00
Befejeződött az NBA idei szezonja, miután a Lakers a harmadik Orlandoi meccset is megnyerte 99-86-ra. Győzelmével a Los ANgeles 4-1-re nyerte a párharcot Kelet bajnoka, az Orlando Magic ellen. A Magic csapata az életben maradásért szálltak harcba, hiszen tudták, hogy vereség elég a…..
A két nappal ezelőtti siker után ismét győzelemre készült hazai pályán a Magic, de ezúttal nem tudták megismételni a 62.5%-os dobótaljesítményt. A mérkőzés ismét szoros volt, végül hosszabítás döntött, ami a Lakersnek sikerült jobban, íyg a Los Angelesnek mindössze egy…..
Basketballblog Szépített a Magic 2009.06.10 21:55:00
Szoros meccsen 108-104-re nyert a hazai pályán játszó Orlando Magic, amely így 2-1-re szépített a Lakers ellen az NBA döntőjében. Az Orlando 14 évvel ezelőtt már szerepelt az NBA nagydöntőjében, de akkor elbuktak a Houstonnal szemben. Akkor egy mérkőzést sem sikerült…..
Bár ma már töbször vezett, sőt továbbjutásra is álltak a magyar lányok az Európa-bajnokság harmadik mérkőzésén, a meccs hajrája a lengyel csapatnak sikerült jobban. Annak ellenére, hogy a magyar válogatott ma játszottak a legjobban, Rátgéber László csapata 60-53-ra kikapott,…..
A tegnapi vereség után ma még nehezebb feladat várt Rátgéber László szövetségi kapitány csapatára, hiszen ma a házigazda lett csapat ellen léptek pályára, amely tegnap 86-52-re verték a csoport negyedik tagját, Lengyalországot. Bár a tegnapihoz képest több pontot dobtunk, a…..
2004 után 2011-ben ismét a los angeles-i Staples Center ad otthont a tradicionális All-Star gálának, jelentette be David Stern, az NBA biztosa.Bár még a 2010-es dallasi All-Star gálára is több, mint egy fél évet kell várni, ma hivatalosan is bejelentették, hogy 2011-ben Los Angelesben…..
Az NBA nagydöntőjének második mérkőzésére összeszedte magát az Orlando, megmutatva, hogy nem véletlenül jutottak el idáig. Ezúttal sokkal kisebb volt a különbség a két csapat között, így végül hosszabításba torkollott a meccs. A hosszabítást, így a mérkőzést is végül…..
A Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság első napján a magyar válogatott a görög csapat ellen lépett pályára. A rendkívül fiatal csapat sok hibájának és hullámzó teljesítményének köszönhetően 59-43 arányú vereséget szenvedett."Legnagyobb ellenfelünk a…..
Basketballblog Szavazás 2009.06.07 00:35:00
LeBron James nem viselkedett túl sportszerűen azután, hogy csapata, a Cleveland Cavaliers búcsúzott a rájátszásból. Az Orlando ellen elszenvedett vereség után anélkül távozott a csarnokból, hogy gratulált volna a Magicnek, ezenkívül pedig a kötelező sajtótájékoztatót is…..
Kosártöri rovatunk újabb részében ezúttal az NBA nagydöntő egyik résztvevőjéről, az éppen 20 éve alakult Orlando Magic csapatáról olvashattok. A kezdetek: 1989-1992 Az Orlando új egyesületként csatlakozott az NBA-hez 1989-ben a Miami Heat, a Minnesota Timberwolves és a Charlotte…..
Kosártöri rovatunk első részében a női kosárlabda Európa-bajnokságról, annak történelméről és a magyarok eddigi szerepléseiről olvashattok. Az első női Európa-bajnokságot 1938-ban rendezték Rómában, három évvel az első férfi kontinens viadal után. Az első bajnokok a…..
A csöppet sem zökkenőmentesen induló felkészülési periódus végeztével az Európában az Év Edzőjének választott Rátgéber László szövetségi kapitány kijelölte a vasárnap kezdődő női kosárlabda Európa-bajnokságra utazó 12 fős keretét.A magyar csapat győzelemmel zárta…..
Nem is választhattam volna jobb időpontot az első bejegyzés megírásához, hiszen most lesz miről írni. Ma hajnalban lejátszották az NBA nagydöntőjének első mérkőzését. A hazai pályán játszó Los Angeles Lakers Kobe Bryant 40 pontjának köszönhetően 100-75 arányban győzött…..