Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IBO

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
IBO 2015.09.19 00:03:57
Orbán Viktor valami nehezet evett vasárnap este. Csak forgolódott, de hajnalig nem tudott álomba merülni. Mire mély álomba szenderült, máris szólt a vekker. Rossz volt nagyon. Főleg az álom, abban a felébredés előtti szakaszban. Valami kocsmában töltötte az időt, s egykori…..
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
IBO 2012.09.25 14:56:08
@pushup: Ennél sajnos "dimenzonáltabb" vagyok, éppen ezért megköszönöm a leegyszerűsítést.:) Így legalább nincs vita köztünk abban, hogy kizárólag az idézetről írtam véleményt...:) Másrészt egy gyerek sokkal többet ért, tud, érez, észrevesz az élet igazán fontos dolgait illetően, mint a "hülye" felnőttek, akiket már leharcolt az élet... Én kifejezetten felüdülök a gyerekek társaságában és helyre áll a lelki békém, igaz nincs felnőtt identitástudatom, ezért is tudok velük szót érteni oly könnyedén..:)
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
„A Véleményvezér azt viszont már nehezen tudja értelmezni, hogy ebbe a sorba hogyan lenne beilleszthető egy Kövér László, egy Áder János vagy egy Szájer József. Ezen emberek önéletrajzában ugyanis az egyetlen kiemelkedő tétel, hogy az első szabadon választott…..
Szóval beütött a tavasz és ahogy mondtuk előre, a Margit-hídon alig lehet már elférni. Az északi oldal kétirányú bringaútja és a vele egy szintben lévő szűk járda alig bírja el a tömeget. Teljesen természetes, hogy az egymást kikerülő gyalogosok betévednek a bringaútra,…..
Vegyünk egy pártot, ami aláírásgyűjtésben van. Nevezzük LMP-nek. Ez a párt folytatja a parlamenti munkáját és bead egy módosító csomagot a közösségi közlekedés átszervezéséről, amely átrendezné a felelősségvállalást, összességében több szociális kedvezményt adna,…..
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
IBO 2012.01.08 20:05:13
@Zene 56: Jó kommunista vagy!:)
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
Önöknek ilyen nincs és nem is lesz – mondta ma az ellenzéknek a kétharmados többségre utalva egy mérsékelt konzervatív politikustól talán szokatlan stílusban Navracsics Tibor az alkotmánymódosítás parlamenti vitájában. A Fidesz-KDNP az áprilisi választási győzelme óta…..
IBO 2010.11.16 20:49:58
@Várúr:

Oppá! Csak nem blöfföltél? A Teremszolgának meg pókere volt kézben ? ;)
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
IBO 2009.05.24 20:57:33
@plutó111: Szerintem jól értette és hosszú idő óta végre egy színvonalas, elgondolkodtató és ráadásul igaz hozzászólás volt. Persze szajkózhatjuk, hogy miért nem teszünk semmit az áldatlan állapotok ellen és mutogathatunk Münchenre , Stuttgartra, Bécsre és mondhatjuk, majd ha ott tartunk akkor én is változtatok a hozzáállásomon, de ez bizony nem vezet sehová...