Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lanczieva

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint eltelt egy kis idő, de nem jutottam előbbre. Az oké, hogy a helyzet a műtét előttihez képest még nem rosszabb, de lassan ott vagyok, hogy nem is jobb. Kezd elegem lenni a fél adag rizsekből... A szénsavmentes élet nem annyira zavaró - majd nyáron, ha nem tudok fűnyírás után…..
nem vagyok egy nagy sütős nőci, de gyu szülinapjára szerettem volna tortát alkotni. nézegettem kedvenc receptbázisaimban - könyvekben és a neten -, végül mégis egy személyes élmény alapján döntöttem. ugyanis 11 nappal korábban én léptem át ugyanezt a küszöböt, és e jeles…..
Évek óta így csináljuk itthon, mondjuk úgy tízszer egymás után legalább, ahogy közeledik a karácsony. Az adventi időszakban olyan a mézeskalács nálunk, mint  más háztartásban a szelet kenyér. És akkor még nem beszéltünk a lakásdíszítési funkcióiról - lelógatjuk,…..
Abszolút kezdő kötögetőknek is könnyű feladat - az elsős fiam például egy jól sikeredett darabot alkotott rekord idő alatt. Kifejezetten jól néz ki sima szemekből, tehát még a fordítottat sem kell megtanulni. Maradék fonálkákból is menő, de mi nem lacafacáztunk, vettünk egy…..