Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DuDus

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az életben két dolog van amit soha nem vehetnek el tőled:az egyik a tudás,a másik pedig a tetoválás.-.a csoki nem élet-halál kérdése,annál sokkal fontosabb.-.a fogyókúrámat mindig ugyanazon a napon kzdem:holnap.-.a két legnagyobb bestseller:a szakácskönyv,ami leírja hogyan…..
DuDus kaja..ezz nagyon vicces:D 2008.01.14 13:39:00
"Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy késöbb megrépázd, de az is lehet, hogy õ meg utána…..
jáj dejóvolt...főleg a partyk éjszakánként:P/ hát itt egy dalszöveg...igen,már megint:D/ Hiperkarma—zöldpardon/ Legalább azt mondd meg, hogy hová menjünk,/ az ostobákkal mihez kezdjünk. / A szupersztrádám a hiperkarma,/ ez a sorsom. Nekem is meg lett írva/. Aki írta az…..
DuDus zeneszövegek 2007.12.26 10:55:00
az egyik kedvencem: Gregory And The Hawk/ Boats And Birds Lyrics/ If you be my star / I'll be your sky / you can hide underneath me and come out at night/ when I turn jet black and you show off your light / I live to let you shine / I live to let you shine / but you can skyrocket…..
DuDus felfordult világ:) 2007.11.11 13:08:00
kérem,fáradjanak be egy bevásárló-és szórakoztatóközpontba.lehetőleg a földszint közepén szíveskedjenek terpeszállásba állni,és a két láb között előrehajolva átnézni.köszönöm._felfordult a világ.tekintsünk szét!a kávézónál akad mg a szemünk.milyen érdekes!a…..
DuDus taxi .vs. busz 2007.11.10 18:45:00
SAMANTHA RONSON:BUILT THIS WAY did u ever feel like u wanna be someone else for just one day? ... aki látta a mean girls-t(bajos csajok)tudja miről van szó:) tulajdonképpen nem is tudom,hogy miért csináltam blogot...de majd ha lesz kedvem,meg időm,beírom ide kedvenc művemet,amit azért…..
Ma szemetet szedtünk...kemény 10 hoszú percigXD hát azt hittem nagyobb dolog lesz..nem csak ez a 10 perces séta...na mindegy... most zenét hallgatok nemtudom mit írjak még most sem tudom ma lenne edzésem.de még nemtudom,elmegyek-e áááá jövőhéten pénteken megyünk megint…..
DuDus csak úgy... 2007.04.18 19:36:00
A kocogás azoknak az embereknek való,aki nem elég intelligensek a tévénézéshez....(Victoria Wood) Tedd,amit tudsz,azzal amid van,ott ahol vagy!! Légy bölcsebb másoknál,ha tudsz,de ne áruld el nekik!(Lord Chesterfild) Ne féljünk nagyot lépni,ha szükséges,mert a szakadékon…..