Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Street Magic

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NeoCube blog Neocube bemutató 2010.02.01 09:33:00
Nagyszerű videót találtam a Youtube-on mely képeken keresztül igyekszik bemutatni a NeoCube különböző fajtáit és a vele létrehozható számtalan alakzatból néhányat. Élvezzétek!   ..
Íme az új honlap.A téma változik mintmár a honlap tetején is láthatod már bűvész trükköktet magyarázokel.Remélem tetszenifog mindenkinek..
A U.S. Playing Card Company befejezte a régi 808-as Bicycle kártyadoboz gyártását. Mostantól a Bűvészboltban is megtalálható Pro Poker, Guardians és Eco csomagok dobozához hasonló doboz designt vezet be. Az új doboz a képen látható: az előoldalon nagy betűs Standard felirat, a…..
Van egy kis baj.Nem találom hogy hogyan is kelenne beileszteni a videót.Ha valaki meg tudja mondani az kérem írja le komentbe.Elöre is kosz...
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..