Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SignorFormica

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boilerplate, azaz Kazánlemez volt a neve annak a viktoriánus kori robotnak, amely messze megelőzte korát. Járt, látott, és különböző komplex feladatok ellátására is képes volt. Egy igazi mérnöki csoda a XIX. század végéről...
1000 leütés A magyar liga 2013.10.12 03:39:35
Épp elég baj, hogy a Hollandia elleni vereséget Orbánisztán szimbolikus vereségeként lehet megélni. Épp elég baj, hogy a vereség körülményei elég pontosan tükrözik azt, hogy Magyarország miért áll vesztésre egy racionálisabb világban: rogyásig öntött állami pénzek a…..
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
SignorFormica 2013.01.18 12:18:06
Kedves Blogíró,
Jellemző a gondolkodásmódod, tipikus fideszes, akár magad az vagy akár nem.
Amennyiben igazak a vádak, akkor súlyos bűncselekményt követett el a titokminiszter, és pártjára nézve dehonesztáló a dolog. De ebből miért következne, hogy akkor mostani kormányunk nem követett el súlyos, antidemokratikus döntéseket, a struktúra átalakításával?
Mert ugye vesd össze a Water Gate botrányt. Attól mert lehallgat a titkosszolgálatokkal egy kormány egy másik pártot, vagy uram bocsá maffiózókkal tart fent piszkos kapcsolatokat, még nem következik, hogy a rendszer antidemokratikus lenne. Éppen azért nem, mert olyan rendszer ami leválthatóvá teszi őket, és számon kérhetővé, és büntethetővé.
Viktorunk és kis csapata éppen olyan rendszer kiépítésén dolgozik, amely még a lehetőségét is elmosná mindenféle civil kontrollnak. Magyarán: róluk ne derüljön ki semmi disznóság. Simicska talán a legnagyobb maffiózó, akinek milliárdos ügyeihez törvényeket gyárt a parlamentünk. Csak azért, mert ő felülről érkezett maffiózó, azért ő kevésbé gáz, mint az alulról jött sötét?
Nagy tévedés. Politikusaink mocskosságát összemosni egy rendszerrel, pedig súlyos csúsztatás, és az írásodban benne van: akkor viktorunk mindent megtehet, mert ő nem alvilágiakat von be a piszkos ügyeibe. Ami persze nem igaz, mert az egyik legsúlyosabb figura éppen másodszor belügyminiszter, akinek legalább annyi kétes-súlyos ügye van, mint a szoci maffiózónak.
Gondold meg az ő idelyén jött be egy kurva nagy olajszőkítős vonat az országba és annyira eltűnt, hogy még most sincs meg. Az első rendőr aki nyomozott, öngyilkos lett, a másodikat kicsinálták, megvádolták,évek múlva tisztázta csak magát..
nagyon naiv vagy, vagy nagyon viktor piszkos rendszerépítésének igazolására teszel kísérletet.
Úgy tűnik a Magyar Narancs szerkesztőségében kiadták a kilövési engedélyt Schiffer Andrásra. Történt, hogy Schiffer annak a véleményének adott hangot az LMP sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesznek ki kellene zárnia Bayer Zsoltot az elhíresült uszító publicisztikája miatt.…..
SignorFormica 2013.01.09 11:03:05
@WLaci: ezzel azt állítod, hogy csak cigányok tartanak rettegésben családokat. Na, pont ez a rasszizmus, ugyanis azt állítod, ezzel, hogy magyarok nem tartanak rettegésben családokat, ami nyilvánvaló hazugság, hiszen jó pár színmagyar maffiózó szed zsarolópénzeket, megfélemlítéssel, veréssel, fenyegetéssel. Balaton parti vállalkozók esete, vagy az éppen letartóztatott Vizovicki rá a példa, de az valahogy elkerülte a figyelmedet, helyette kijelented, hogy a cigányokn zsarolonak.
Éppen nem bőrszíntől függ a dolog, de sajna ez a gondolkodásmód uralkodik.
SignorFormica 2013.01.09 11:10:48
@Rox: sajnos az vagy. tehát bőrszín alapján ítélsz meg egy bűnözőt és nem a tettei alapján. összekötöd a bőrszínét a tetteivel, és bőrszínből következik nálad a bűnözés. ennyi erővel a magyarok undorító gyerekgyilkosok, mert gyerekeket veretnek agyon. maffia népség, mert Vizovicki sokkal több embert tetetett el láb alól, veretett meg, mint sok általad gondolt cigány. de ez nem veri ki a biztosítékot.
Egy cigány fát lop, vagy elveszi a néni paradicsomát, az sokkal jobban kiakasztja a magyar közvéleményt, mint amikor Simicska nyúlja le a milliárdokat. Mert ha a nagyságrend alapján kellene ítéletet mondani, azaz az ellopott érték után, akkor a magyar az egyik legnagyobb tolvaj banda lenne itt Ajrópában. A gondolatmeneted szerint..
Fantasztikus meccsen, a hosszabbítás második percében szerzett góllal győzte le a Chicago a címvédő Detroitot. A sorsdöntő gólt Patrick Sharp lőtte, aki duplázni tudott a meccsen. Ezzel a nyugati párharcban 2-1-re vezet a Red Wings. A Detroit a sírból hozta vissza a meccset, hogy a…..