Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakhesz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Miképpen elhervad mindig a virág, s öregkor elől kitér az ifjúság, úgy tűnnek fel az élet lépcsői mind, és minden bölcsesség, minden erény is idején virít, örökké nem tarthat. Ha hívja az élet, a szív legyen csak búcsúzásra és újrakezdésre kész, hogy…..
 Az utak, melyeket nem járunk be,az utak, melyek bennünk maradnak,azok is vezetnek valahová...A szavak, melyeket nem ejtünk ki,a szavak, melyek bennünk maradnak,azok is feltárják lényünket...A csaták, melyeket nem vívunk meg,a csaták, melyek bennünk maradnak,azok is bővítik…..
 Engem csöndre nevelt az élet,Én mindig csendes voltamÉs ha mással harcolnom kellett.Önmagammal harcoltam.Én nem néztem a jót,a rosszat -Sokszor elbántak velem.S tudtam,hogy ocsmány a bűn,deOcsmányabb az,aki bűntelen.Én kárhozott vagyok,ki bűnétSzenvedi és ismeri,Súlyos…..
 Úgy jön ma már, mintha álmodtam volna,Hogy itt voltál s azt is, hogy nem vagy itt:holdad vagyok, mely vonzásod körébenjárja a vágy végtelen útjait.Feléd fordítom arcomat, mert tőledhullhat rám a fény és a melegs olykor, mikor a közeledbe érekmár azt hiszem, most... most…..
  Én nem tudok érted homokszemet mozgatni sem.Egy hangya is erősebb, mint az én hitem.De elképzelem: eszel, alszol, nyitod ablakod,s ha hívlak, minden tennivalód otthagyod.Lelépsz a Tejútról, mint a járdáról,lábad a köd tömött hullámaiban gázol.Áttetsző vagy, látom a…..