Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimmi-p

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Problémája van a csajozással? Van megoldás, percek alatt! Úgy hangzik, mint egy férfiakat célzó teleshop, ami a nőket húspiacnak tekinti? Az is: az interneten különböző, állítólag kommunikációs technikák tárházát találjuk, pillanatok alatt PUA-k lehetünk, tapadni fognak…..
jimmi-p 2014.07.08 22:07:54
5. "A hazai lufitréningek világából is kiemelkedik a Puafesztivál és a Férfikommunikáció,"

Nem tudom, miért hívod lufitréningnek, pedig volt már nálunk indexes kollegád (?) is, aki jobban belemélyedt abba, hogy mi is ez:
velvet.hu/blogok/balaton/2013/08/16/riport_a_siofoki_puafestivalrol/

Szerintem neked sem kellene felületesnek lenned.

6. Szakmai önéletrajz: :) Nincs fenn önéletrajzom. Sztorim van fenn. Az embereket nem érdekli, hogy mit végeztem, hanem mit nyújtok. Bill Gates-től sem kérdezik, hogy mit végzett, hanem mit adott nekik. (tudom itt más a helyzet...stb.)

Ha nagyon kíváncsi vagy: programozó-matematikus a végzettségem. És mellette magánúton tanultam 2001-ben végeztem, mint hivatásos tréner. 2001 és 2008. között legalább száz embert képeztem ki jobb üzletkötőnek, és jobb kommunikációval rendelkező embernek.
2009-től foglalkozom hívatásszerűen férfiakra specializált oktatással. Sokat kutattam ezt a területet. Már már évente több száz embernek tudunk segíteni személyesen.

7. "Vagyis vérbeli PUA-kat képez"
Nem. nem ezt tanítjuk. Ügyfeleink 3-4 %-a az, aki szeretne vérbeli PUA, vagyis felszedőmávész lenni.

A legtöbb srác (köztük annó én is), azért érdekelt ez a PUA, mert nagyon sok értékes közösség, és infó alakult ki. Sajnos sok tévhít, és sok információ nincs összeszedve. Ezért ajánlom az Intelligens Barátnőszerzés c. könyvet kezdésnek, mert minden ilyen hülyeség, és minden olyan, hogy "MINDEN ŐT AKAROK" frusztráltságból eredő téves elképzelést ott kifejtek, és lehámozok.

A legtöbb srác barátnőt szeretne, de ügyfeleink egy jelentékeny része párkapcsolatban volt/van, és szeretné a feleségét jobban meghódítani.

A nők szeretnék, ha több igazi férfi lenne. Nem PUA-ra vágynak, akik ledönt minden nőt, hanem férfit, aki meghódítja őt.

7. "instant megoldásokat kínáló oldalak"

Mi minden vagyunk, de nem instant megoldást nyújtó oldal. Sőt: kiemeljük, hogy a társas intelligencia képzésen például sok-sok "szenvedéssel", változással jár egy fejlődés.
www.puafesztival.hu/tarsasiq/

Illetve ahogy írtam: a könyveimben le is írom, sőt ezzel kezdem: a fejlődés hosszú folyamat.

Sajnos van egy trend, főleg külföldön, sajnos Mo-n is terjedőben, ahol rámennek az elkeseredett emberek "nyomorára", és azonnal működő un. "Magic-pill"-t kinálnak. Ezeket manipulatívnak tartom.

8. "konkrét tananyagba betekintés"

Azt a könyvet (told le a boxert) nem tartom sem szakmai, sem emberi szemmel jónak.
Legyenek szívesek ilyen kóklerekhez ne hasonlítsanak. Ámbár ismerem jól a srácot, 20 éves korában írta ezt a kis szösszenetet, nem értett még hozzá, azóta fejlődött, de megmaradt neki ez.

A Will smithes hasonlatot viszont köszönöm, mégha közvetve is. :)

Folyt.
Subba Puapöcsök halihó! 2014.07.02 11:13:00
A kövérek lehúzásából lefogyasztásából már évtizedek óta millió üzletág vidáman eltartja magát, mert soványság után áhítozó túlsúlyos népek mindig lesznek. A csajoktól parázó beszari szűz csávók szegmensével viszont nem igazán foglalkozott eddig senki, pedig milyen…..
A hazai YouTube közösségben rendkívül sokszor merül fel az a probléma, hogy a cég, vállalat YouTube csatornáját privát e-mail címmel hozzák létre (rendszerint valamelyik dolgozó e-mail címe). Ez önmagában hatalmas veszélyeket rejthet magában, hiszen így az e-mail címmel…..
jimmi-p 2014.02.17 14:44:45
Sziasztok! Le lett törölve (szerintem véletlenül) jópár értékes videó.

Én mint csatorna tulajdonos, átadtam kb. 4 embernek kezelői jogot. És egy karácsony körüli időpontban lett feltöltve kb 20 videó. De sajnos rosszul, és 1 hétre rá újra fel lett töltve. A régi (újonnan feltöltötteket) meg letörölte az egyik (vagy másik) kezelő.
(ezzel együtt úgy néz ki valószínű csoportos törléssel jópár még régebbi 2013. június és december közti feltöltött videót is)
Szerintem nem a youtube, hanem a kezelő törölte a régi videókat. Először január végén láttam, hogy törölve van a régi (2013.jún és dec. közti feltöltött videók), közül egy. Azt hittem szerzői jogok miatt törölte a youtube. De a napokban láttam, hogy hoppá, nemcsak ezt az egyet, hanem még ezeket is törölte, de semelyikről nem adott választ a youtube.

Ahogy visszakövettem az analitikából, a régi (törölt) videókat még nézték dec. közepén, de utána mintha elvágták volna.

A kérdéseim:
1. Meg lehet-e nézni, hogy konkrétan milyen videók lettek törölve? A kódból 2-3-at kikövetkeztettem, de hogy lehetne megnézni az összest?

2. Nyomon lehet-e követni, hogy ki törölte? Valami naplóféleség, hogy ki mikor mit csinált? Mint a google drive-ban is ezt látni.

3. Valahogy vissza lehet-e állítani ezeket a videókat?

4. Meg lehet-e előzni ilyen eseteket? Tehát például csak tulajdonos törölhet, a kezelő csak ideiglenesen!??
Úgy tűnik, hogy a YouTube fejlesztői meghallgatják a felhasználók észrevételeit, mivel a nemrég bevezetett több adminos csatorna kezelési lehetőség után most lehetővé tették, hogy egyetlen fiókkal több YouTube csatornája legyen egy adott felhasználónak. Korábban minden…..
 Ez egy alapvető képzés része.1. Fejleszd megjelenésed nap mint nap. Az alapok:Légy szervezett:leírt!!! célok tervek. Mit is szeretnél? A nőknél, és az életben?Az alábbi 3 területre koncentrálj:- fittség/kondi és táplálkozás. A lányok nagy értéket…..
jimmi-p 2013.07.05 12:57:50
itt regisztrálj:
www.puafestival.com/forum

Vagy írj egy emailt a jimmi@puafestival.com címre.

Üdv: Jimmi
http://csajokespasik.blog.hu/2013/03/18/visszaengedjem_a_drogos_lanyt..
jimmi-p 2013.03.19 09:25:36
Namely és plantingc4, meg akik korábban hozzászóltak:

1. Ti milyen tanfolyamon voltatok, ami nem nyelvtanfolyam és nem az állam fizette?

2. Létezik szerintetek olyan, hogy egy ember jobbá váljon? Mitől lesz egy ember jobb?

3. Szerintetek létezik olyan ember, aki jobb akar lenni a nőknél?

4. Szerintetek mit csináljon az, aki jobb akar lenni? Mármint ha létezik ilyen, aki akar ezen fejleszteni.

Csak pár rövid kérdés, kíváncsi vagyok.

Válaszaim:
"ahhhaaaaaaa: tehát, ha vkit az anyja nevel, van egy nővére, és nincs férfi tanára, az nem kap férfi mintát? Rossz hívem van.... a mintát a többi, veled egykorú sráctól/híres emberektől tanulod, nem az apádtól, tanártól, bátyádtól"

Bár ilyen egyszerű lenne. Nézd meg azokat a férfitársaid, akik jók a nőknél. Kérdezd meg, hogy volt-e apja, bátyja, vagy (általában) más idősebb valaki, aki sokáig volt vele? Szinte mindig volt... Ha nem volt, kérdezd meg miket csinált 13-17 éves kora között.

A mindenféle sikeres, csúfos mintát lehet a veled egykorúaktól kapod, de ha a nőkkel kapcsolatos kommunikációról beszélünk, akkor ott már árnyaltabb a kép.

Lehet tanárbá, lehet edzőbá, lehet báty, lehet apa... ezektől mind veszünk át mintákat. És valóban a velünk egykorúaktól, hírességektől is. De nem mindegy milyen módon szintetizáljuk a kapott adatokat.

"persze, mert az apád, meg a férfi tanárod fog megtanítani, hogy a LÁNYOKKAL hogyan beszélj.... mert azt nem a nőkkel való kommunikáció közben kellene gyakorolni, ugye? "

Dehogynem... Az egyik barátom aki nagyon ért a nőkhöz, az 14-16 éves kora között ezt csinálta. Én viszont már elmúltam 25, és hiába csináltam, folyamatos kudarcaim voltak. kellett pár elmélet, pár gyakorlati dolog, ami helyrerakott dolgokat bennem, és utána már tényleg csak gyakorolni kellett.

Nem fog az apa, és férfitanár konkrétan tanítani, de mintát fog nyújtani. És ezek nagy hatással vannak az emberre. Természetesen a legtöbb srác srác marad, amíg a társaiktól veszi át a mintát... de előbb-utóbb rájön arra egy részük, hogy mit és hogyan kell átvenni. Egy nagy részük nem.

"Rossz hírem van újra..... ezt "titkot" a veled egykorú/azonos érdeklődésű társasággal/ban fogod elsajátítani...... eljársz egy VEGYES társasággal, kommunikáció, ez-az, nem pedig egy mentor/apuci, vagy a táborban a Fülig Jimmy mondja meg, mi a tuti...."

Így van... a puafeszt pont ezt a lehetőséget adja meg: találj olyan embereket, akik veled egykorúak, akiket ugyanaz érdekel. Keress és találj olyan embereket, akik vegyes társaságban vannak... Tudod ez marhára egyszerű, de az ügyfeleim nagy része informatikus, mérnök, és fogalma sincs hogyan tegye ezt.

"nem pedig egy mentor/apuci, vagy a táborban a Fülig Jimmy mondja meg, mi a tuti"
Mint írtam, mindenképpen lesz mentorod. Lehet csak pár napra, lehet a lüke Józsi, vagy az isteni Arnold... tök mindegy. És mint írtam: nem én mondom meg a tutit. A fórumomat havonta tízezer ember olvassa, aktív többszáz ember, én ennél sokkal kevesebb emberrel tudok foglalkozni. Szóval nincs időm többszáz, ezer emberre. A táborba is max. 30-25 ember jöhet. Mindenki talál társat...

"-Várj, várom a megerősítő SMS-t a Dzsimmitől...
ez szánalmas..."

:) Te azt gondoltad, hogy én ezt kívánatosnak találom? A fórumon ezerszer mondjuk el, hogy ez nem egy távirányítós autó, avagy fórum, ahol leirod mi az ábra, és akkor most mit arj, mit mondj, mit csinálj egy adott nővel. Sok-sok srác haosnló hülye kérdéseket tesz fel (mint a gyakorikérdésen), de a mi válaszaink már nem gyk-es színvonalúak.

Épp ellenkezőleg: személyiségfejlesztés! Hogyan legyél jobb személy? Jobb férfi? nők keresik az igazi férfit, és nagyon keveset találnak... Pont ezt nyújtja a puafeszt fórum és az én tréningcégem, légy jobb férfi.

"kaptam kivonatolást valamelyik pua oktatási anyagból, ha már saját főből nem ment semmi."

Ezt nem értem. Nem küldtem semmit. Ingyenes a fórum, ha erre gondolsz: ezeket érdemes elolvasni elsőre:
www.puafestival.com/forum/cikkek/

plantingc4:
"Mint mikor a támadók, ismerve egy rendszer sebezhető pontjait, részeit, megírják a megfelelő progikat, hogy utána kedvük/érdekeik szerint átvegyék az irányítást az adott egység, aztán az egész rendszer felett..."

Érdekes a megközelítésed. Az emberek nem robotok. :) Nem lehet átvenni az irányítást... bár lehetne, biztos milliárdos lennék. :) De egyébként én ugyanezt pozitívan megfogalmazva el tudod mondani mondjuk az IPHONE-al, nem?

Ott is vannak sebezhető, gyenge pontok, és kijavítják, a hardvert, szoftvert, és jobban tudod te és én, bárki irányítani a dolgokat.

Ha másképp fogalmazunk, az emberre, akkor meg így lehetne pozitívvá tenni, és végül is ezt tesszük, tehát a végső igazságtól nem is jártál egyáltalán messze:

Vannak a nők, akikkel együtt kellene működni, szex, szerelem...stb. De valahogy nem akarnak, főleg azok, akik a legszezxibbek, önállóbbak, okosabbak...stb.
Na most: a pua irodalom olyan nagyságú infót halmozott fel, hogy bárkinek a gyenge pontjait meg találjuk: igen. Van többszáz elakadási pont. Nem megyek bele, az egyik legjellemzőbb: nem mersz odamenni egy idegen lányhoz, vagy randin hülyeségeket kezdesz beszélni... mindegy. Ahogy adunk egy mintát (amit begyakorol), programot, utána ő saját maga átveszi SJÁT MAGA FELETT az irányítást. És már odamer menni idegen csajokhoz az utcán, és randin már jókat mond, és meg is csókolja az áhított hölgyet. Így nyer uralmat a férfi a saját teste, agya és kommunikációja felett.

És képzeld ezekért nem kérünk pénzt. Ez mind fent van a fórumon. Pénzt ilyen szar, lehúzós, agymosós, bullshit táborokért kérünk. :)

Tudom, hogy menő dolog lehurrogni a pozitív dolgokat, meg nem is ismerem a ti közösségeteket, lehet lesz még nagyobb vita is, nem tudom.

Szívesen megismerkedem egyébként bármelyikőtökkel, nem szoktam önfejlesztő fórumon, blogon kívül senkivel ismerkedni, pontosan azért, mert ismerem ezt a politikusi mocsárt.
jimmi-p 2013.03.19 13:45:41
Madpapa:
"Vágod, hogy ezen az értelmes nők csak röhögnek?"

Vágod, hogy az aki értelmes az rajtad röhögne szánakozva? Uramatyám, ilyen modortalansággal milyen kapcsolataid lehetnek?!

"Az irónia megértéséhez ész kellene. "

Ennyire lenézed embertársaid...?

Azt hittem lehet párbeszédet folytatni. Tévedtem: ez is egy átlagos blog fórum.

Szerintem pár kérdésre adandó válasz nem lett volna nehéz, mivel örök optimista vagyok, ezért újra felteszem a kérdést.

1. Ti milyen tanfolyamon voltatok, ami nem nyelvtanfolyam és nem az állam fizette?

2. Létezik szerintetek olyan, hogy egy ember jobbá váljon? Mitől lesz egy ember jobb?

3. Szerintetek létezik olyan ember, aki jobb akar lenni a nőknél?

4. Szerintetek mit csináljon az, aki jobb akar lenni? Mármint ha létezik ilyen, aki akar ezen fejleszteni.

Az ilyen tökfejekről derül ki mindig személyesen, hogy kis nyuszik, vagy csak veri a mellét, de nem tudna mit kezdeni egy értelmes párbeszéddel személyesen.

Na ki vállalja?

namely:

Próbálom a te mocsaradból is összeszedni pár pozitívumot, nehezen megy, bár te voltál, aki legalább válaszolt. :)

Derék az excel programozás... Derék, hogy elkezdesz valami sportot is. Sajnálom, ha több nem megy. De így már érthető minden.

"Tanuljon, művelődjön, keressen több pénzt":

:) neked is ezt ajánlom... hátha tudunk majd egyszer értelmes párbeszédet folytatni. Rémrossz lehet neked ott belül, hogy ennyire taszítod az embereket!

Minden jót, elköszönök... nem hiszem, hogy bárkinek lenne bátorsága megkeresni személyesen, és leülni csevegni. Semmi pua, semmi egyéb... pusztán az élet dolgairól.

Még egy utolsó útravaló nektek: Nézz szembe a kudarcaiddal, sikereiddel, mert minden düh, minden mocsok amit más felé fordítasz, azt tulajdonképpen saját magadnak mondod. csákó.
Fontos kérdésekre kaphatunk választ, például:Hogyan kezeli a női kifogásokat, férfiaktól érkező agresszivitást, dominanciát egy vérbeli, igazi férfi?Hogyan tanuljak meg behatolni a különböző nők személyes szférájába?Hogyan akadályozzam meg, hogy egy nő kihasználjon engem,…..
STAR The Pickup Artist - Season 2 2010.09.03 13:39:00
Letöltések: E01, E02, E03, E04, E05, E06, E07, E08 Az első évad sikerére alapozva Mystery és a VH1 elkészítette a reality második évadát is 2008-ban. Pár dolgot feljavítottak, ami kicsit döcögősen ment még az első évadban. Például meghagyták wingnek Matadort, de…..
STAR Zen of Cool 2011.02.14 14:10:00
Van egy rész a Revelationben, ami számomra már számtalanszor bebizonyosodott, hogy kiválóan működik. Ez az egész hozzáállás alapja. Ráadásul nem csak csajozáshoz, hanem akármilyen más életszituációhoz jól jön az alkalmazása, úgy lányoknak, mint fiúknak. Úgy gondolom, aki…..
Csajozós blog Ketteske 2011.01.24 12:40:00
Múlthéten, egy nagy rendezvényen megnyitottam egy csapat lányt. Azért őket nyitottam meg, mert tudtam, ha oda merek menni egy ötös szetthez, ahol gyönyörű nők vannak, akkor átesek a holtponton. Ez így is történt. Meglepően könnyedén tudtam őket szórakoztatni.Az egyik lány…..
Azt hittem, a Jedi-képzés a csúcs. Tévedtem! "A PUA, azaz Pick Up Artist jelentése: Ismerkedő és vonzalomteremtő művész, férfi. Röviden: Ismerkedő Művész, avagy Nőfelszedő Művész. Az valóban igaz, hogy a PUA világgal érintett férfi a pickup-ra, azaz a nők…..
...igen, a napiszar is megtalált, s nekik köszönhetően ismét 25ezer új látogató klikkelt ránk. Remek, csak innen üzenem, a subbához képest heteket késtek:D:D:D   Nos, gondolom az előbbi miatt, de ismétlem: aki olyan levelet ír, hogy adjam meg a telefonszámom, mert hogy…..
  ...bocsi minden olvasótól, de már egy hete nem tudtam blogolni. Sajnos ez nem rajtam állt, és sajna jó hírt sem tudok közölni: bár most már tényleg lesz időm rá, épp megjött, így új bejegyzések megint nem leszenek pár napig.   Ellenben, ha nem leszek fáradt,…..
Tényleg ki kellett volna kapcsolni az internetet.A kép innenSziasztok!Egy ideje olvasgatom itt a történeteket és gondoltam én is, leírom a történetünket. Jó pár évvel ezelőtt a barátnőm éppen MSN mániában szenvedett és megismerkedett egy sráccal. Órákat mesélt róla és…..
Letöltések: 7. DVD (1), magyar felirat, az összes letöltés > Ez a rész főként a legtökéletesebben kivitelezett megnyitást részletezi, Lovedrop előadásában. Miért jó a véleménykérő megnyitás? Mi is ennek az értelme? Bemutaja hogy átalában hogy szokták odamenni a…..
jimmi-p 2010.10.18 06:48:10
STAR Az összes letöltés 2010.07.16 19:02:00
MSN és E-mail címem: starvagyok[kukac]gmail.com Feliratok: Az összes felirat egyben: http://nosupload.com/?d=31j8px4cwfbt http://rapidshare.com/files/458105664/Revelation_Disc1-Disc8_sub.rar http://rapidshare.com/files/458105651/Revelation_Disc8.sub…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..
...tegnap délután beköltöztem a lakásba, ahol fogadom a Vendégeim. Nem volt különösebben nehéz, hisz eddig is enyém volt ez az egy szoba-konyhás csoda az Oktogonnál, de jobbára csak akkor használtam, ha egy buli után Pesten ragadtam és nem tudtam haza hazamenni. Nagyon…..
jimmi-p 2010.02.16 02:33:18
"Szal. Mentem délután hazafele a munkából, magasan záródó ujjatlan felső, hosszúfarmer, satöbbi, szóval, úgy mint lány, aki megy hazafele a munkából. Elhaladtam a kisbolt előtt, ahol szokták venni a fizikai munkából élő férfiak reggelente a kávét, cigit meg az ampullát.…..
"Tavaly nyáron történt egy szép késő délutzáni napon, hogy két utcával a házamtól egy hatalmas A/8 -as lassított mellém.Valamiért a hideg is kirázott, amikor észleltem hátulról az autó alattomos hangját, ahogy sunyin mellém fékez, majd csak üresben gurul.Egy 25 körüli…..
"Nem lesz hosszú történet, de legalább olyan lesz, mint az a duma, amivel megpróbáltak,hát mondjuk azt… leszólítani? Velős. Igen velős. Egyszerűen nem hittem el amit hallok.Szóval, Z.P. Nyitva!Húúúú de jó!Csak sajnos mindenképpen le kell járnia oda bulizni a paraszt…..