Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balnasel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az elmúlt évtized európai autós életének egyik legfontosabb fejleménye, hogy egy mai kisautó sokkal biztonságosabb, mint egy 20 éves középkategóriájú limuzin. Ez nagyrészt az Euro NCAP töréstesztjeinek köszönhető, de a politikájuk mostanában nagyon fura. Vélemények…..
balnasel 2009.05.23 22:58:25
@phrascarica: szerintem tényleg nem nyelvészeti a forum de ezek még mindig aprobb hibák mint amit te vétettél!! Nekem 3-as volt a helyesírásom bocs mindenkitöl!Ettöl függetlenül nem tartozom semmi féle kisebséghez nem hurkás a nyakam és mégis egy 500sel-el (ami V8)járok évi közel 100 ezret ami valóban teligázzal sem eszik 20litert városban, az autópályán tempomattal 140es sebességnél 10 liter alatt mocorog 100 km-en és ha valóban égő 2 tulajdonasnak lenni 1 ilyen "proli" autónak akkor azt kivánom hogy alegnagyobb égés az legyen az életemben, hogy nekem csak ilyenre telik! Az orosz miniszterelnöknek még megfelel akkor talán nekem is!:))
Ez mellet van 1 dieselem is ami szintén merci és szégyen szemre csak sima szivó 25. évét kostálja, 140-el utazik zökkenömentesen, tökéletesen 8 literes fogyasztással! Ez is s-os és elégedett vagyok ezzel is.De a v8 5 liter feketében halkan gurulva a mai napig vért fagyaszt minden emberben!Ezt csak a bálna tudja nyujtani a mai napig!
Én sem lakom panelban, és mielött arra gondonál hogy ismerem a vita másik tagját megnyugtatlak hogy nem! Aki pedig tömben lakik, bérböl él és 500as v8-assal tud menni pár ezer kilómétert is 1 évben azt nem lenézni kell hanem segíteni a törekvésben! Ha proli akarna maradni suzukit vett volna, de nem!!
Elismerem az összes Merci álltal kiadott autót! Vannak jók és a legjobbak, hiszen ezért osztályozták öket!!

csá
balnasel 2009.05.23 23:06:37
@W140: Helló! még nem ismerlek se téged se a klubbotokat, de ezen szeretnék változtatni!
Szintén bálna tulajdonos vagyok és szükségem lenne néha nagyritkán 1 kis szakmai tanácsra néha alkatrészre!Ha nem zárkozol el töle kérlek jelezz itt!