Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabaerdosi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nyikhaj hülyegyerekek, akik fel sem fogták, mit írtak” – így jellemezte a hvg.hu-nak Vásárhelyi Mária azokat az újságírókat, akik ellen a minap nyert pert. Az Index egymillió forintot fizethet a szociológus-közírónak egy szatirikus cikk miatt.A perben a Zugügyvéd…..
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
Mert a férje Baló-Dali - mondja Pázmány Péter, régi visszatérő ápoltunk, és ha valaki nem értené, annak fotosopba is önti, híresemberfejű híresember, tökéletes. Stöki egysorosával lehet még egy kicsit fokozni a hatást, miszerint hol tölti Morvai Krisztina az éjszakáit? Hát…..
csabaerdosi 2009.06.30 11:43:56
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..