Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariskaris

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más, és már alig vártuk! Mert, ahogy a Gyerekszoba, úgy a Gyerektrend is megérdemli, hogy a szimpla blog.hu-s sablont valami egyedire cseréljük. És most itt van a pillanat, amire vártunk, csak Nektek, nemcsak tőlünk! Az új designt ez esetben is több embernek is köszönhetjük, nem…..
Nincs mese, szinte repül a máskor csak ólomlábon cammogó idő, az adventi koszorún vasárnap óta már két gyertya lángja imbolyog, lassacskán pedig visszafelé számoljuk a napokat Karácsonyig. Persze addig van még dolgunk épp elég, szinte percenkénti kihívást jelent helyet és…..
JeongMee Yoon akár a fenti címet is adhatta volna fotósorozatának, amint azt alant láthatjátok. De ő inkább a "The Pink & Blue Project"-nek nevezte el, ami annyit tesz, hogy a rózsaszín és kék terv, projekt. Az alapötlet onnan jött neki, hogy 5 éves lánykája nagy…..
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..
Rég volt a Könyvhét, hát még a Könyvfesztivál, nem is beszélve a legutóbbi könyves posztról. Ez azonban csak részben árulkodik a posztíró lustaságáról leterheltségéről és fantasztikusan rossz szervezőkészségéről, annak is köszönhető, hogy rengeteg jó és szép új…..
Muszáj megmutatnom nektek a legújabb találatot, ami miatt az ember lánya elgondolkodik, hogy legyen még egy gyerek, csak hogy legyen kire ráadni ilyen cucokat. Persze aztán arra jutok mindig, hogy inkább veszek egy életnagyságú babát, ha megint rámjön az érzés.Az Angel Dear ruháit…..
Régen volt már nyereményjáték, és mivel lassan gyereknap, szeretnénk mi is ajándékot adni egyik Látogatónk gyerekének - egész konkrétan egyet a Puhatalpú cipő kínálatából, egy igazi, eredeti és hamisítatlan, bőrből készült, teljesen láb-, gyerek- és szülőbarát tutyit!…..