Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ithehun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új szavazásokat indítok!Melyik pártra fogsz szavazni április 11-én?Mely társadalmi csoportot a legnehezebb szeretned, a felebarátaid közül?!Aki akarja a hozzászólások között is kifejtheti álláspontját. (De persze ő is kattintson!) A jobboldali sávban található szavazások pedig…..
             Új szállodát avattak Debrecenben. Egyúttal leleplezték azt a freskót is, amelyen a város vezetését és befolyásos embereit ábrázolja..."Mert mindenki, aki felmagasztalja magát megaláztatik, aki pedig…..
apostol.blog.hu Biblia a NEO FM-en! 2009.11.20 17:51:52
Mint sokan tudjátok, a Neo FM az egyik új országos kereskedelmi rádió, amely a korábbi Sláger frekvenciáján szól. Tehát egy szórakosztató zenei rádió. Ennek ellenére már a legelső napon szóba került a Biblia, mégpedig pozitív kicsengéssel!Nem. Nem az történt, hogy igéket…..
Éppen a Győr női kézilabdázóinak BL-döntőjére készülődve jutott eszembe, hogy néhány sort megérne, mennyire imádják kis hazánkban a sportot, és mennyire szeretnének az emberek részeseivé válni egy-egy nagy sikernek. Aalborgba a finálé első meccsére volt, aki 18 órás…..