Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rajcycah

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Örömmel mutatjuk be az olvasóknak Dr. Puncifalvi Editet -aki ismerős lehet, mint a Mucsaröcsögei Ált. Isk. nyelvtantanára is- és segédjét, Pajzán Maciurat, akik mától a Suna Blog tanácsadó rovatát vezetik. Itt a Suna Blogon jól tudjuk, hogy az interneten sok elveszett tinédzser…..
rajcycah 2009.09.16 19:16:08
@Airegin 80mcs: pedig edit annyira igyekezett! :D
Sunáznád? Spend your life in Suna 2009.08.02 12:31:00
Egy jó suna tud főzni és sütni, ha pedig vendégeket vár, mindig megörvendezteti őket valami különleges finomsággal.Mai desszertajánlatunk a túrós folyás.Hozzávalók (2 fő részére):10 dkg frissen préselt túró (ehhez ajánljuk a hüvelyizom gyakorlatok…..
Láttál egy reklámot, ami gyanúsan hasonlít egy már meglévőre? Úgy érzed, valaki már megint a jó öreg Ctrl+C- Ctrl+V billentyűkombinációhoz nyúlt egy kampány megalkotásánál? Akkor ne habozz, és küldd el nekem! Az AdMirrorhoz hasonlóan ugyanis elindítottam a hazai…..
rajcycah 2009.05.26 20:36:44
@reklámbuzi: hát akkor nagyon riszpekt! épp gondoltam bekommentelem h mostanában nagyon nem bírsz magaddal (jó értelemben :D), h ennyi újdonságot csináltál, de ez durva! ennyi melóért fizetés járna! :)
Sunáznád? Fénylőmellű Aranka 2009.05.23 18:19:00
Íme itt áll előttünk Sárospatak glittening suncibabyje, Aranka. Aranka a HájLender Discoban dolgozik mosogatónőként, épp munka közben kapta le egy szemfüles sunafotós aki arra járt. Aranka egy szolid mosollyal nyugtázta, hogy "jaaaaj mér most fotózol lee?? még ki kell…..
Hmm talán a kívánság nem elég jó kifejezés.A helyes valami olyasmi volna, hogy KELL!!!Nagyon jó, nagyon tetszik, nagyon nagyon nagyon :)(Csak orron ne térdeljen magam ugyebár... Bocs ez kicsit inside volt :D)..
rajcycah 2009.05.23 17:32:36