Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kati whatever

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#503 Kevésbé híres pályaívet futott, de a szovjetek is összevagánykodtak egy űrsiklót. A program - és az első példány - neve Buran volt, ami szumma egy tesztrepülést élt meg, de legalább sokba került. A nekem is kell, ha a másiknak van óvodás attitűd nagyhatalmi változatának…..
#487 Azt már sokan, sokszor megénekelték, hogy Mózes milyen ügyes salesman volt, amikor követőinek - akikkel már 40 éve zarándokolt - eladta a jórészt kő- és homoksivatagos Kánaánt „tejjel-mézzel folyó” országnak. Kánaán, a későbbi Júdea és a még későbbi Izrael…..
kati whatever 2015.05.05 14:25:53
@Alick: pusztan elmeleti szempontbol jegyeztem meg, szoget utott a fejembe a sor Ben Gurion ateizmusarol. de, hogy teokratikus lenne? ugy, hogy 2009es adatok szerint majdnem a fele az orszagnak nem tartja a vallast-szekularis? na, utana is nezek, furja az oldalamar most mar.
kati whatever 2015.05.05 15:48:17
@Alick: igen-igen. de egymasra hatasa van, es innentol kezdve erdekes. democracy carrots and sticks
Múlt héten ugyan azzal fenyegetőztünk, hogy unjuk az iwiwezést, de tekintettel a négynapos ünnepre és a szép időre most még megkegyelmezünk tinéktek. - Az extrákban elég sok minden benne van a gumi nélküli franciától, egészen a popsiig minden - Nálam minden kapható! -…..