Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kezsoti

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                Tracklist:Song of the Century (0:57)21st Century Breakdown (5:09)Know Your Enemy (3:11)¡Viva la Gloria! (3:31)Before the Lobotomy (4:37)Christian's Inferno (3:07)Last Night on Earth (3:57)East Jesus…..
                           Tracklist:Way AwayBreathingOcean AvenueEmpty ApartmentLife of a SalesmanOnly OneMiles ApartTwenty ThreeView From HeavenInside OutBelieveOne…..
Michael a megtámadott doktornő segítségére siet. Lincolt egy rabtársa akarja megölni, akit a kormány bérelt fel. Ambruzzi és Sucre tovább fúrják a falat. Miután Zsebes megtalálta a lyukat, a csapat kénytelen őt is bevenni a szökésbe. ..
Michaelnek nincs elég ideje, hogy átjusson egy falon, ezért lázadást szít. A őrök lezárják az A blokkot, de a fegyencek hamar kitörnek onnan, és az őrökre támadnak. Zsabes túszul ejt egy őrt, majd egy verekedés során felfedezi a lyukat Michaelék cellájában. A gyengélkedőn…..
Kellerman rájön, hogy Michael és Lincoln testvérek, ezért Michael áthelyezését kéri az igazgatótól, aki eleinte vonakodik, ám később sikerül jobb belátásra bírni. Michael nem foglakozik az áthelyzéssel. A szökéshez viszont tudnia kell melyik úton tudnak a…..
Zakkant tovább akadályozza az ásást a cellában. Michaelnek egy Édes Méreg nevű vegyületet kell előállítania. Abruzzi segít megszerezni a hozzávaló vegyszereket. Sucre megtudja, hogy a barátnője már mással jár, ezért újra be akar kerülni a csapatba. Michael elhatározza, hogy…..
Michael beavatja a cellatársát Sucret a szökési tervbe, de Sucre nem akar szökni, ezért áthelyezteti magát egy másik cellába. Zsebes megakarja ölni Michaelt. Abruzzi pedig segít Michaelnek a szökés előkészületeiben. Michael új cellatársa Zakkant, akit a gyógyósoktól helyeztek…..
Lázadás van előkészületben a feketék és a fehérek között. Michaelnek egy csavart kell megszereznie ami a Zsebes nevű elvetemült, rasszista rabtársa birtokába van. Zsebes felajánja Michaelnek a csavart, de cserébe be kell lépnie a csapatába. A fekete C-Note-tól pedig inzulin…..
Michael Scofield építészmérnök, rablást követ el, hogy halálraítélt testvére mellé a Fox River-i Állami Fegyintézetbe zárják. Michael nem azért csukatta le magát, hogy  ártatlanul halálraítélt testvérével lehessen a kivégzése napjáig, hanem azért, hogy…..
                   12x01 - Mandulaműtét-hiba: Erős közepesre sikeredett rész. (3/5)12x02 - Britney Új Külseje: Elég ucsi és poéntalan rész, az egészet a film végén lévő "csavar"…..
South Parkban elszaporodnak a vámpírnak öltözött gyerekek. Butters azt hiszi róluk, hogy igazi vámpírok. Kezdetben fél tőlük végül mégis beáll közéjük. A darkosokat zavarja, hogy az emberek folyton összekeverik őket a vámpírokkal, ezért elhatározzák, hogy véget vetnek a…..
 A South Park-i iskolában mindenki High School Musical lázban ég. A fiúk hülyeségnek tartják az egészet, de végül kénytelenek lesznek behódólni az új örületnek, ugyanis csak így maradhatnak menők. Stannek pedig még azt is megkell aladályoznia, hogy a suli legmenőbb sráca,…..
Episode I: Kyle Sucks Cartman's Balls (Kyle Lenyalja Cartman Golyóit)Cartman fogad Kyle-al. Ha léteznek koboldok, Kyle-nak lekell szopnia Cartman golyóit. A kobold felbukkan, de Kyle nem hajlandó véghez vinni a büntetését, ezért Cartman a bírósághoz fordul. Eközben megjelenik egy fura…..
Cartman fogad Kyle-al 10 dollárba, hogy az ő keresztény rock együttese hamarabb szerez platina lemezt. Cartman, Butters és Token megalakítják a Hit+1 nevű zenekart, amely nem várt sikereket ér el.Vendégszereplő(k): Metallica, Blink 182, Missy Elliot, Ozzy Osbourne és Britney Spears..
Barck Obama megválasztása után elszabadul a pokol South Parkban. Az Obama szimpatizánsok vad bulizásba kezdenek az utcákon, a McCain szimpatizánsok pedig menedékba húzódnak, mert szerintük Obama megválasztása után eljön a világvége. Mindeközben Obama és McCain egy óriási…..
Cartman megnyeri egy környezetvédelmi pályázat kiírását. Wendy szerint csalt, és ki akarja deríteni, hogy hogyan. Eközben Mr. Gerrison megakarja ölni Kathie Lee Giffordot egy régi sérelme miatt.Vendégszereplő(k): Kathie Lee GiffordKenny halála: Mr. Gerrison fejbelövi, majd…..
Cartmen egy rutin mandula műtét során AIDS-es vért kap. Carman betegsége senkit sem érdekel igazán, főleg Kyle-t nem, aki kineveti és kigúnyolja. Cartman bosszúból megfertőzi Kyle-t. A két fiú elindulnak, hogy megtalálják az AIDS ellenszerét.Vendégszereplő(k): Jimmy Buffet,…..
A srácok Britney-s képekkel akarnak pénzt szerezni. De tervükbe hiba csúszik amikor Britney fejbelövi magát. Sikerül túlélnie a lövést, de a paparazzók még mindíg nem hagyják ót békén. Stan és Kyle segítenek elrejtőzni Britneynek. És South Park egy újabb sötét titkára…..
Cartman mosómedve képében próbálja oltalmazni South Park-ot, de az emberek tudomást se vesznek róla. Egyik este új szuperhős (Mysterion) bukkan fel a városban, akiből percek alatt sztár lesz. Cartmannek nem tetszik a dolog, ezért szövetkezik Káosz Professzorral, hogy…..
Kenny egy új drog (ami nem más mint, macska pisi) rabságába esik. A szülők ezért minden macskát begyűjtenek South Parkban. Cartman nem kis veszélyt vállalva menteni kezdi a macskákat. Kyle apja aki már egyszer leszokott a "macskázásról", most újra a…..
Kanada sztrájba kezd, mert nem viszik őket komolyan a nagyobb országok. A fiúk próbálnak megoldást találni a problémára. Butters pedig híres Internet-sztár lesz hála a "Mi a Picsa?!" című dalának.Ez a rész a YouTube sztárokat gúnyolja ki.Butters "Mi a Picsa?!"…..
 Mrs. Gerrison újra férfi akar lenni. Egy új génkisérlet ezt lehetővé is teszi, de a génkezelt egér amely segíthetne elszökik és felforgatja a várost. Cartman egy lepusztult iskolában kezd tanítani ahol szép eredményeket ér el, természetesen csalással...
Az egész világon megszűnik az internet kapcsolat. A netfüggő Randy, családjával a Szilicium-völgybe utazik ahol még van némi internet összeköttetés. Kyle időközben rájön, hogy lehetne helyrehozni az Internetet...
A negyedikesek osztálykirándulásra mennek egy Pionír faluba. Cartman és Butters megszöknek és inkább a szomszédos vidámparkba mennek. Az osztály német terroristák ejtik túszul.A német terroristák a Die Hard című filmre hajaznak...
Cartman szerint a kínaiak leakarják igázni Amerikát. Cartman és Butters kínainak öltözve túszul ejtenek egy kínai családot akiktől megakarják tudni, hogy mi a titkos lerohanási tervük. Mindeközben a többi srác, egyik "társuk" megerőszakolását próbálják…..