Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ottis

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba másnap 2014.02.22 09:08:00
Á, iszonyat buli volt =) ..
Ez a kiírás nemrég került ki a lépcsőházunk ajtajára. Csak ennyit tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki! vuk Kedves vuk, ez semmi, a kettővel Homár Korpás Kifli előtti kutyám edzés gyanánt úgy megevett egy pokrócot, hogy csak egy ovális, képkeret-szerű dolog maradt belőle,…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Subba Porszem a gépezetben 2008.03.21 12:33:38
Kissé Homárkompatibilis poszt következik, kérjük nézzétek el ezt nekünk, felindultságunkban ragadtunk ezúttal is - mint az esetek többségében - klaviatúrát. Az alábbi kacajra fakasztó című és tartalmú tájékoztatót A Szolgáltató küldte havi rendes számlalevele mellé. A…..
Ottis 2008.03.21 12:51:35
Ritka az olyan naiv ügyfél, akivel a terézanyoid Homár sem tud mit kezdeni, annyira síkbuta. KZ a Radnóti Színházba indult előadásra, de sem a jegy megvásárlásakor, sem indulás előtt nem vette a fáradtságot, hogy ránézzen a kibaszott papírdarabra, amiért pénzt adott. Így csak…..
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Kedves zalai lányok, fiatal asszonyok! Aki úgy érzi szépnek született - ki ne érezné ezt? - küldjön egy mosolygós fotót magáról, s már be is kerül az újságba, majd viszont láthatja magát, többi fotójának társaságában a www.zalaihirlap.hu honlapunkon. Nekünk már meg is van…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..