Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atekboy

4 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és bár érződik rajta az agyvérzés és a Parkinson, de az is lehet, hogy én vagyok hülye a hegedűhöz. Mindenesetre fantasztikus volt. Bárcsak láttátok volna az arcát, miközben játszott és mesélt! Majdnem sírtam. Tud valaki egy elajándékozható lemezjátszót esetleg? Jó…..
Na, baszdmeg, ez az a kaja, amit mindenki máshogy hív és csinál. Én tócsninak hívom, és valószínűleg máshogy csinálom. Sebaj. Lángos pótló. Elmaradhatatlan hozzávalók: krumplilisztsóolaj Variációs hozzávalók: tejföltojásborsfokhagymahagymapetrezselyemzöldegyéb…..
Kezdjük baszdmeg az elején. Hungarin kívül nincs se bolognai, se milánói. Miért? Mert nálunk szánalmasabb nemzet sincs, akinek városneveket kellene lopnia egy ételhez, miközben kibaszott darált húsról, gombáról, meg paradicsompüréről beszélünk, amit olaszban sohasem csinálnak…..
Bekaphatode Hurka 2014.04.19 11:58:01
Véres-e vagy májas-e kérdésre a válasz, hogy: kibaszottul mindkettő! Hogy kell úgy csinálni, hogy ne durranjon ki? A szobahőmérsékletűt csak lassan kell sütni, nem kell megböködni, hogy "levegőzzön". 150 fokon lazán, lustán, lassan kész lesz. Alufólia alatt süsd kábé 20…..
Amíg megtehetem, hogy termelői piacon szerzem be az élelmiszerek zömét, engem nemigen fogsz hallani panaszkodni. Ha jót akarsz nem eszel szart! (pláne nem talicskázod) ..
Mivel, hogy kibaszottul nem tudom belinkelni a dalt, itt a szövege: Funktasztikus - Fekalisszimó /Fizetett hirdetés következik: Köszönöm! Köszönöm! Köszöntöm önöket a Funktasztikus Teleshop műsorában! Annyira, de annyira örülök, hogy el sem tudom mondani! Szeretlek titeket! De…..
Atekboy 2014.04.13 18:58:09
..
Első-e posztom-e? Az bazdmeg. ..
"Are they made from real Girl Scouts?" - Wednesday Addams Mintha olvastam volna valahol, hogy néhány evőnek problémái vannak e névvel. No comment. Ez egy retrospektív poszt lesz, mert már szombaton elfogyott, de mivel a hétvége Ricsárdgíres, alkoholos, családos volt, meg már megint…..
...t ettem a szomszédban. Szintén csak azért írom le, hogy tudjátok, hogy elképesztően burzsujgeci vagyok. A vacsora viszont az én reszortom, úgyhogy lesz ma rendes poszt is. Hejj...
Bevallom, a töki pomposból egyik szót sem értem. Tudom, gugli a barátom, de nem nézem meg, honnan ered. A tökit még a tökből, meg a A nagy Lebowski-ból csak csak érteném, de a pomposra egy halvány lövésem sincs. Egyébként ez egy kicsit szemét poszt lesz. Ugyanis: Kenyeret-e…..
... lettem egy nap alatt. Tapasztalt. Állásajánlatokat kommentben kérem küldeni. Miután kiolvastam a zinternetet reggel, elindultam, hogy fekete munkás legyek egy napra szép Magyarországon. A boltnál összefutottam egy ismerőssel, akinek már ezer éve megígértem, hogy hozok ugyanolyan…..
Bekaphatode Bocs... 2014.03.12 20:03:11
...de majd csak a jövő hét elején lesz itt bármi érdemleges. Gecisok meló van a kertben, péntek-szombat meg Holdkorong, család napok. Tábortűz vacsorát tervezek, amihez asszem sokat nem kell hozzá tenni, illetve Veszprémi Állatkert ebéd, többit a helyzet fogja diktálni, amiben a…..
Hozzávalók: 1 darab mobiltelefon Megvárod míg felhív az Ági (más név is lehet), hogy van egy csomó kaja a kutyának (csont, paradicsomos húsgombóc, mert luxus van, geci), majd vársz egy kicsit, míg olyan kedves, hogy még hozzád vág egy adagot a címben említettekből (mínusz…..
Atekboy 2014.03.09 21:39:41
@Holdkorong: Felesleges tepertőt vásárolj, már ittam Goldbergert. Van egy Sziklai Tomi nevű barátom, akit szerintem mindketten ismertek, akinek egyik perverzitása, hogy mindig hoz valami vállalhatatlan ételi és/vagy italt, ha meghívjuk a milkába. Főként csipszben és gumicukorban utazik, a ótvar sörökkel már nem fáraszt, de szerintem csak azért mert nehezebb mint a gumicukor.
Atekboy 2014.03.10 08:19:06
@Holdkorong: Szerinted?
Bekaphatode Nemtom 2014.03.09 21:40:14
Azt utálom az internetes kommunikációban, hogy az érzelmeket nem lehet rendesen kifejezni . A szmájlik szerintem nem elegek, "mostanában" a gifek viszont elég jól prezentálják, ezért megpróbálok egyet beszúrni, hátha sikerül. Reakcióm az igazán vicces és okos kommentjeitekre (majd…..
Atekboy 2014.03.09 21:42:29
Atekboy 2014.03.09 22:35:46
@bekaphatode: <s>heil</s> (hátha egyből programozó lettem)
Hát, amióta mesterfavágó/favágómester lettél, ezen sem lepődnék meg :)
Ooooooooh yes! Kicsit geci leszek, mert előtte elmesélem, hogy kábé 3-5q (mázsa=100kg) fát vágtam össze. Mielőtt megkérdeznéd, hogy van-e ilyen mérlegem-e, kurvára nincs, csak tudom, hányszor fordultam vele, és mennyire szar volt vinni. A kert alja kábé 70m, lejtős, és miután…..
Atekboy 2014.03.09 21:59:45
@bekaphatode: "Az oldal megtekintéséhez nincs jogosultságod." De jó látni, hogy meg akarod oldani a problémát :)
Atekboy 2014.03.09 22:08:15
Igen (ehehehe)! Tegnap az alsó szomszédnak, Gyuszi bátyámnak (aki egy drága cigányember, és még ráadásul kiváló prímás is) hazafele jövet mondtam, hogy neeeeeee vágd kézifűrésszel az elhalt faágakat, mert van láncfűrészem, és 5 perc alatt összevágjuk a dolgokat, és a…..
Bekaphatode Bundás kenyér 2014.03.09 10:36:22
Leírom, mert szerintem van olyan ember, aki még nem csinált. Hozzávalók: kenyér szeletelvetojástej/víz (ha elég csóró vagy, ezekkel fel lehet turbózni a tojás mennyiségét) Azért nem írtam mennyiséget, mert nemtom mennyit bírsz benyomni magadba. A lényeg, hogy egy átlag kilós…..
Bekaphatode Borsörlőd van-e? 2014.03.06 14:33:27
Nincs? Vegyél! Aztán még a tejbegrízre is azt fogsz rakni, mert a frissen őrölt bors: onán, ki magvát a földre hinti. Részemről színes borsot szoktam belerakni, mert az nem fekete. Logika-e van-e? Ehh, van egy kicsi. A fekete masszívabb karakterű/erejű, amit leszarok, mert nem…..
Atekboy 2014.03.06 14:58:39
Bekaphatode Ehehehehe 2014.03.05 17:27:17
Kivágtam egy (halott) fát LÁNCFŰRÉSSZEL!!! Geci, erre vágytam gyerekkorom óta. Nagyon nagy!..
Atekboy 2014.03.06 10:02:02
Atekboy 2014.03.06 12:55:39
@bekaphatode: Kérdezd Bőrpofát :)
Rohadjak meg, sosem csináltam még ilyet, lehet szar is lesz, de sebaj. Majd megmutatom az egyszerű kenyér receptjét is, de most mindannyian kibaszottul le vagytok szarva (ugyanez, csak nincs benne rozsliszt. Őööö, akkor most megmutattam?). Tegnap annyira brutálburzsuj voltam, hogy vettem…..
Atekboy 2014.03.06 10:01:04
@Holdkorong: Ha szerzel nekem is, Veled tartok.