Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mkrisz237

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki emlékszik még erre a posztra, rég volt, igaz sem volt talán. Sándor nevű beküldőnk egy arra meglehetősen emlékeztető, igazán fárasztó játékot küldött. Az IQ game az, amit a neve is ígér. Illetve, ahogy nekifutottam, inkább a gondolkodás flexibilitását teszi…..
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
Szobából szabadulós játék szerepelt már néhány a blogon, nekem igazi kedvencem a Skutnik-féle sorozat volt, de általában is kedvelem ezt a típust. A Medallionsra a szép grafika miatt figyeltem fel, aztán már nem tudtam abbahagyni, csak halk anyázások kedvéért. Talán az egyik…..
mkrisz237 2009.06.27 21:14:35
Az oldal egy semmitmondó anekdotával kezd a szerző gyerekkorából, így most én is megosztok egyet. 9 éves koromban második lettem egy papírrepülő versenyen, mert bár én készítettem a legprofibb, legmesszebbre szálló gépet, ami folyamatos repülésben, cseles blikkfangokkal…..
Egy Xbox Live-os sikerjátékra, a Geometry Warsra emlékeztetett engem nagyon a Vector Effect, de a flashjátékok között is találunk hozzá hasonlókat. Például az Amorphoust vagy a Death vs. Monstarst: ezek az önfeledt disztroj játékai, amikben egy kis játéktérben kell szörnyeket…..
mkrisz237 2009.06.25 09:52:23
A Burger Tycoon marha nehéz játék, de lehetetlen megunni. Először szóját kell termesztenünk, majd teheneket felhizlalni, levágni, hamburgerbe darálva eladni, végül a vállalatvezetőkkel örülni a profitnak (jó esetben). Csak a nehézsége miatt kapott 4-est, egyébként 5 pontot…..
mkrisz237 2009.05.28 20:04:44
Régen volt már rendes stratégiai játék a blogon. A Hex Empire se tegnapi darab, de itt eddig nem találkoztam vele. A hatszögekre osztott pályán különböző, valós nevű városok találhatóak (sajnos magyarral nem találkoztam). Kétféle van belőlük: a kikötővárosokon keresztül…..
A következő játék a Learn to fly, amibel egy pingvint kell "megtanítani" repülni. A program erős keveréke a Hedgehog launch, a Shopping Cart Hero, illetve a Micro Olympics játékoknak. A lényege, hogy fejlesszük a pingvinünk és a pályák tulajdonságait, és madarunkat…..